Gyorskölcsön jövedelemigazolás nélkül azonnal

Szinte minden haza hitelintézet kéri a különféle igazolásokat abban az esetben, ha hitelt szeretnénk felvenni és a gyorskölcsön jövedelemigazolás nélkül azonnal nem érhető el. Nagyon fontos a bankok számára a jövedelemigazolás, hiszen nincsen számukra semmi más biztosíték, amikor ezt a típusú kölcsönt folyósítják ki az ügyfelek részére.

Most nézzük meg, hogy ha a gyorskölcsön jövedelemigazolás nélkül azonnal nem érhető el, akkor milyen kitételekkel tudunk hitelhez jutni, mit érdemes tudni róla?

hirdetes

A gyorskölcsönök legeslegnagyobb előnye, hogy a számunkra legfontosabb kitételnek megfelel – de ezt a neme is fémjelzi – azaz gyorsan juthatunk pénzhez. Nem csak hetekkel vagy akár hónapokkal később, ahogy az az ingatlanfedezetes hitelek esetében legtöbbször megvalósul. Most már bármilyen akadály is következzen be életünkbe, egy hirtelen ajándék megvásárlása, elromlik az autó, műszakiztatni kellene, de nincsen rá pénz.

De szóba kerületnek a hirtelen ötlettel felmerült nyaralások, vagy éppen egy olyan nyaralás, ami őrületes akcióban van és ki sem hagyható. Tovább sorolva létezik még ugye a foci vb, amire mindenki a legjobb televíziót szándékozza megvásárolni. Ha egy kicsit a negatív oldalra is áttekintünk, akkor lehet egy csőtörés a házban vagy kitörhet pár ablak, esetleg a vihar megszabadít bennünket néhány cseréptől. Ezekre is tökéletes megoldást nyújt a gyorskölcsön.

A gyorskölcsön jövedelemigazolás nélkül milyen feltételeknek kell megfelelnünk

A gyorskölcsön jövedelemigazolás nélkül azonnal nem igényelhető, ezért erre érdemes jó előre felkészülni. Az igényelt összegek általában bankonként változhatnak, de az átlag az a 300.000 és 500 000 Ft közötti értékhatár. Az igénylőnek mindenképpen nagykorúnak kell lennie és természetesen magyar állampolgárnak. Az utolsó 3 havi bankszámlakivonatot sem érdemes otthon hagyni, hiszen ezt is kérni fogja a banki alkalmazott az ügyintézés közben. Az elvárt minimális jövedelem a 60 000 Ft környékére tehető. de legtöbbször a minimálbér vagy a minimum nyugdíj a feltétel. Ha ennél több van az csak jobb, mert megúszhatjuk a kezes bevonását a történetbe. A munkaviszony szempontjából sem túl könyörületesek a hitelintézetek, hiszen általában 6 hónapos folyamatos munkaviszonyt várnak el ugyanannál a cégnél.

A KHR vagy régebbi nevén BAR listán való aktív szereplés teljesen kizárja a hitelfelvétel lehetőségét. Ha már passzít a státuszunk, akkor van némi esély, de az biztos, hogy ilyen esetekben kezest fog kérni a bank és kicsit hosszabb lesz az elbírálási idő is. Leginkább akkor engedékenyebbek, ha kevesebb hitel felvételére adjuk be igénylésünket. Nagyon fontos itt és most megjegyeznünk, hogy a minimum jövedelem elvárás és a munkaviszony kitételek hitelintézetenként eltérnek, ezért érdemes alaposan körülnézni a hitelezési piacon, mielőtt még rossz kondíciójú vagy feltételű hitelfelvétellel kezdenénk el bajlódni.

Mi a gyorskölcsön előnye ha azonnal szükségünk van?

Talán az, hogy többféle fedezetet is elfogadnak, de ez persze kisebb összegű hitel felvételét teszi majd lehetővé. Ma már olyan gyorshitelek is léteznek, amely autófedezetet is elfogadnak. Ezekben az esetekben az Eurotax alapján értékelik fel az autónkat, erre fel is lehet jó előre készülni. A gyorskölcsön jövedelemigazolás nélkül azonnal nem vehető fel, de kellő fedezettel és minimális jövedelemmel igen.

Miért éri meg a gyorskölcsönt felvenni?

Mert ez a hitelfajta több előnyt is rejt magában. Azaz nagyon gyorsan folyósítják a hitelintézetek, nem kell heteket várni. Szabad a felhasználása, így bármire elkölthetjük anélkül, hogy erről a bankot tájékoztatnunk kellene. Akár otthonról is elindíthatjuk a hiteligénylést és már csak a dokumentumokkal kell bemennünk.

A kalkulátorokkal jó előre meg tudjuk mi is nézni a székünkben ülve, hogy melyik hitelintézetnél indítsuk el a hiteligénylést. Számunkra ez semmilyen kötelezettséggel nem jár, így a kalkulátorok az első körben kell, hogy prioritást élvezzenek, amikor a hitel felvételére adjuk fejünket.

Egy dolog azért mégis akad, ami miatt nem a legelőnyösebb

Ez az ok nem más, mint a magas teljes hiteldíj mutató. A bankok megkérik az árát a gyorsaságnak és a kedvezőbb fedezeti kitételeknek is. A hosszabb elbírálási idejű és ingatlanfedezetet kérő magasabb összegű hitelek sokkal alacsonyabb THM-mel rendelkeznek, ezt jó tudni. Ennél a kölcsön típusnál azonban nem kell számos rejtett vagy esetleg később kiderülő költséggel számolnunk. Ilyenek a különféle közjegyzői díjak, értékbecslések, folyósítási jutalékok stb…

Miért jó a gyorskölcsön kalkulátor?

Mint már említettük akár otthonról is ki lehet számolni, hogy mekkora összeget, mennyi futamidőre mekkora havi kiadással tudunk felvenni. De még itt nem ér véget a sor, hiszen meg tudjuk nézni, hogy pontosan mekkora THM-re számíthatunk, sőt azt is, hogy még milyen költségeket számol fel a bank.

Ha elég szemfülesek vagyunk, akkor napi szinten böngészve az ajánlatokat még akciókra is bukkanhatunk. Nagyon sok esetben vagy a teljes hitel díj mutatót csökkentik, vagy elengedik a folyósítási díjat, de még olyan eset is lehetséges, hogy egy praktikus ajándékot adnak. Nagyon sokszor vásárlási utalványokra is számíthatunk, amelyet szintén a lakásra vagy bármi másra el tudunk költeni.

Ha mindezt nem az internet előtt ülve néznék meg, akkor esélyünk sem lenne egy-egy akciósabb hitel felvételére, hiszen senki nem indul el a városba és keres fel egy nap 20 hitelintézetet, erre idő sincsen. Az akciós időszakok általában két hétig vagy egy hónapig tartanak így lekésni semmiről sem fogunk, de azért jó az elsők között beadni az igényléseket. Most a vb miatt nagyon sokan vesznek fel gyorskölcsönt műszaki cikkek megvásárlására, a téli időszakban pedig az ajándékok megvásárlását tervezik hitelből.

Ezekben az időszakokban számítani is lehet némi csúszásra az elbírálásoknál, ezért érdemes időben észbe kapni. A gyorskölcsön jövedelem igazolás nélkül azonnal nem is vehető fel, de ha kellő időbe észbe kapunk, akkor még egy nagyon kedvező hitelkonstrukcióra is lecsaphatunk.

Mit nyújtanak a hitelintézetek?

Udvarias és gyors ügyfélkiszolgálás mellett, ma már nagyon sok bankban a hitelfelvétellel kapcsolatos veszélyekre is figyelmeztetnek. Általában elmondják az ügyintézők, hogy a nem kellő időben történő törlesztésnek milyen kamat feltételei vannak vagy figyelmeztetnek arra is, hogy milyen kitételekkel kell számolnunk, ha nem törlesztjük a hitelt. Ma már körülbelül 37 hitelintézet ajánlata közül lehet választani, ezért érdemes a kulturált ügyfélkiszolgálásra is odafigyelni, amikor valamelyik bank mellett letesszük a voksunkat.

A legtöbb bank honlapján elérhetőek a kalkulátorok és még az igénylés is elindítható időben egy űrlap kitöltésével. Itt még konkrét adatokat és bemutatásra váró okmányokat nem fognak kérni, de azért a kapcsolatfelvételi adatokat meg kell adni. Jobb esetben maguk az ügyintézők fognak bennünket visszahívni és nem nekünk kell az első lépést megtenni a bankok felé. Itt már le is szűrhetjük, hogy mely hitelintézet az, amely tényleg gondol az ügyfelekre és segít a hiteligénylés elindításában.

Ha ezek után bárki kedvet kap ahhoz, hogy a hitelt elindítsa, akkor az első a kalkulátorok alapos áttanulmányozása legyen. Ezután már következhet bármi, hiszen a legfontosabb adatok birtokában már nagyon egyszerű lesz a végső döntést meghozni. Bízunk abban, hogy számtalan hasznos információt nyújtottunk és az első lépések megtételét is segítettük.

A gyorskölcsön jövedelem igazolás nélkül azonnal tehát nem oldható meg, de ha van igazolásunk és akár egy kezesünk is, akkor bátran vágjunk neki a hiteligénylés folyamatának és töltsük ki első körben a hitelintézet oldalán fellelhető űrlapot, hogy ne kelljen sokáig várnunk a hitelelbírálásra és a kedvezményeket is azonnal igénybe tudjuk venni.

Rate this post

Egy hozzászólás ehhez: “Gyorskölcsön jövedelemigazolás nélkül azonnal

Vélemény - hozzászólás hozzáadása