Gyorskölcsön 1 nap alatt is igényelhető

A mai rohanó világban bármikor kerülhet olyan helyzetbe, amikor sürgősen pénzre van szüksége, ilyenkor segíthet a gyorskölcsön 1 nap alatt. A rendszeresen jelentkező kiadások, amelyek néha már nagyon megterhelőek, vagy egy olyan lehetőség, amely nagyobb tőkét igényel, az a gyorskölcsönnel azonnal megoldhatóvá válik.

A gyorskölcsön 1 nap alatt több hitelintézetnél is elérhető

Ma már Magyarországon egyre több hitelintézet foglalkozik a gyorskölcsönökkel. A Cofidis és a Provident hitelkonstrukciói számtalan problémára nyújtanak azonnali megoldást. Természetesen egyéb hazai pénzintézetek is elkezdték ez irányú tevékenységüket, így érdemes több helyen is körülnézni. Ezek a kölcsönök jövedelemigazolás nélkül is elérhetőek.

hirdetes

Az ügyfelek kényelmét, a változó igényeket és az átláthatóságot is szem előtt tartva alkotja meg hitelkonstrukcióit a két pénzintézet. Elindították az online hitelbírálatot és a törlesztőrészletek, valamint a futamidő is elérhető az online kalkulátoruk segítségével.

A különböző tételek megvásárlásakor, mint például a televízió, az autó, vagy akár a lakásba a bútor is megvásárolható a kölcsön segítségével. A gyorskölcsön 1 nap alatt azért is jó több ügyfélnek, hiszen akár a vásárlás helyszínén is igényelhető. Ha már előre tudjuk, hogy hitelt fogunk igénybe venni, akkor érdemes előtte tájékozódni és már a dokumentumokat is magunkkal vinni, amely a hitelelbíráláshoz szükségeltetik.

Nagyon pontosan át kell gondolni még a hitel felvétele előtt, hogy a bérünk vagy egyéb pénzügyi fedezetünk megfelelő lesz-e arra, hogy a havi törlesztőrészleteket fizessük. Meggondolatlanul egy hitel felvételébe sem érdemes belevágni. Jó törlesztővé csak akkor tudunk válni, ha tényleg rendesen fizetjük a kitűzött havi törlesztőrészleteket.

Online felületen is igényelhető a gyorskölcsön

A gyorskölcsön 1 nap alatt akár online felületen keresztül is igényelhető, hiszen ma már számos hitelintézet engedélyezi ezt a fajta hitelfelvételt is. Amikor az a legfontosabb, hogy könnyen és ráadásul gyorsan jussunk hozzá a kölcsönhöz akkor ezt a fajta megoldást érdemes választanunk. Ha éppen egy webshopban történő vásárláshoz szeretnénk ezt igénybe venni, akkor a hitelkalkulátor pillanatok alatt megmondja, hogy az adott kölcsönre igényt tarthatunk-e. A bankok felé a különlegesebb hitelcélokat sem kell igazolnunk, hiszen ez a kölcsön szabadon felhasználható, pontosan ebben rejlik bűvereje.

A bankok legtöbbször kedvezményeket is kínálnak ezekhez a konstrukciókhoz, tudván, hogy így banki termékük még hamarabb gazdára talál. Az egyes akciós időszakokban akár 0% THM mutatóval is igényelhetünk gyorskölcsönt. Szinte már minden bank rendelkezik saját weboldalán online hitelkalkulátorral.

Senkinek nem kell egy lépést sem tennie azért, hogy tájékozódjon a feltételekről. Pár kattintás elég ahhoz, hogy megtudjuk, mekkora kamattal, mekkora összeget és milyen futamidőre tudunk igénybe venni. Ha nem találtuk meg az adott bank oldalán a megfelelő konstrukciót úgy azonnal továbbállhatunk és más bankoknál is beüthetjük az általunk megállapított kritériumokat. A kapott adatokat elemezve már tisztább képet kapunk arról, hogy mely hitelintézet az, amely számunkra a gyorskölcsön 1 nap alatt szolgáltatást a legjobb szolgáltatás keretében nyújthatja. A kalkulátor ugyan majd mutat némi eltérést, de a nagyon rossz kondícióval megáldott hitelajánlatokat széles ívben el tudjuk kerülni.

Milyen feltételekkel, dokumentumokkal vehető igénybe a gyorskölcsön?

Legtöbb esetben a hitelforma az, amely megszabja, hogy milyen adatokat kér be tőlünk a bank. A személyes adatokra mindenképpen szükség lesz és ezen felül még jövedelemigazolást is kérhetnek, ha meg szeretnének bizonyosodni arról, hogy folyamatosan származik bevételünk, ami nekik garancia arra, hogy minden hónapban megkapják a szerződésben rögzített törlesztőrészletet.

Magyarországon nem annyira releváns, de van lehetőség olyan hitel felvételére is, amely heti visszafizetéssel törleszthető. Ezt legtöbbször azok az ügyfelek szokták igénybe venni, akik hirtelen szorulnak meg, de pár hét múlva tulajdonképpen a teljes hitelösszeg rendelkezésükre áll és vissza tudják fizetni a banknak.

BAR listások igénybe vehetik?

A bankok a saját kockázatuk minimalizálására hozták létre a BAR listát. Ma már KHR néven fut, és itt tartják nyilván a nem túl jól, vagy egyáltalán nem fizető adósaikat. Amennyiben ezen a listán szerepelünk, úgy a felvétel lehetőségei korlátozottak. Ilyenkor a bankok saját elbírálásuk szerint szabadon döntenek, hogy megadják-e a hitelt vagy sem. Nagyon fontos hogy a listán a státuszunk aktív vagy passzív. Ha már a passzív listán vagyunk az jó hír, hiszen akkor már a bankok is tudják, hogy előző adósságunkat rendeztük. Ebben az esetben a bankok is elnézőbbek és lehet, hogy még a hitelt is pozitívan bírálják el.

Itt azonban fontos tudni, hogy szigorításokra mindenképpen számítani kell, azaz lehet, hogy nem elég a jövedelem igazolás, esetleg kezest is kérhetnek a bankok, saját maguk megnyugtatására és kockázatuk csökkentésére. A hitelek futamideje nagyon változó lehet, bankonként is jócskán eltérhet. Minél hosszabb azonban egy futamidő annál többet kell majd nagy valószínűséggel visszafizetnünk. A hiteldíjmutatók közül mindig a teljes hiteldíjmutatót érdemes figyelni, hiszen ez informál bennünket az összes járulékos költségről, a járulékokról és egyéb díjakról.

Kiknek való az 1 napos gyorskölcsön?

Teljesen nyilvánvalóvá válik így számunkra, hogy a tőke felett még mekkora összeget kell majd visszafizetnünk a banknak. Olyan eset is előfordul sajnos, hogy utólag derül ki egy-egy rejtett költség, ez pedig nem igazán előnyös, hiszen pontosan azért volt az előzetes hitelbírálat, hogy mindennel tökéletesen tisztába legyünk. A gyorskölcsön 1 nap alatt egy tökéletes konstrukció azoknak, akik gyorsan szeretnének hitelhez jutni.

.

Rate this post

Egy hozzászólás ehhez: “Gyorskölcsön 1 nap alatt is igényelhető

Vélemény - hozzászólás hozzáadása