Grawe nyugdíjbiztosítás akik a biztosat szeretik

A Grawe nyugdíjbiztosítás az egyik legjobb alternatíva abban az esetben, ha szeretnénk magunknak olyan nyugodt öregkort biztosítani, amelyben a mai korral ellentétben nyugodt anyagi körülmények között élhetjük életünket.

A nyugdíjbiztosítások azt a célt szolgálják, hogy amikor végre nyugdíjba vonulhatunk, akkor a ledolgozott évek után járó összeget minden hónapban kiegészítse – lehetőleg annyival, hogy az biztonságos, boldog, nyugodt és anyagi problémáktól mentes életet garantáljon számunkra.

hirdetes

Miért ajánlott a Grawe nyugdíjbiztosítás?

A Grawe nyugdíjbiztosítás azért különösen ajánlott, mert biztos jövedelmet, vagy extra anyagi pótlást garantál nyugdíjas éveinkre. A világon, de különösképpen Magyarországon a gazdasági környezet rendkívül törékeny, a demográfiai változások pedig rendkívül kedvezőtlenek – a társadalom tehát elöregszik –, és egyelőre semmilyen jel sem mutat arra, hogy ez a jövőben pozitív irányban változna.

Éppen ezért sokunk számára a hivatalos munka mellett sem biztosított az, hogy nyugdíjas korunkban rendszeres juttatásokban részesülünk majd, tehát érdemes öngondoskodás, avagy a Grawe nyugdíjbiztosítás által biztosítani magunknak a megélhetést idősebb korunkra is.

Az öngondoskodást, avagy a nyugdíjbiztosítást soha nem lehet elég korán kezdeni, ennek megfelelően már fiatal korban, kevés összeggel is neki lehet látni az elő-takarékosságnak, mert minél később állunk neki, annál magasabb összeget kell fizetnünk, illetve annál kisebb extra juttatásukra számíthatunk majd a nyugdíj mellett.

Az extra költségekre márpedig sokaknak nagy szükségük lesz, hiszen Magyarországon a nyugdíjak összege nagy általánosságban messze elmarad a dolgozói minimálbértől is, vagyis amennyiben valaki megszokott egy életszínvonalat, és abból nyugdíjba vonulása után sem szeretne engedni, akkor mindenképpen gondolnia kell valamilyen kiegészítésre.

Grawe nyugdíjbiztosítás forint alapú biztos kamatok

A fentiekben felvázolt problematikára nyújt megfelelő megoldást a Grawe nyugdíjbiztosítás. Hogy miért őket válasszuk, és mi a biztosíték arra, hogy évek múlva viszontlátjuk majd a megtakarított összeget.

Erre nyilván tökéletes biztosítékot ma egyetlen óriásvállalat sem tud adni, ellenben a Grawe annak a nemzetközi Grawe Group cégcsoportnak a tagja, ami rendkívül stabil háttérrel rendelkezik, ezáltal egy esetleg összeomlás után sem maradna jogi utód nélkül a vállalat, így nyugodt szívvel bízhatjuk rájuk pénzünket, vagy hosszabb távú megtakarításainkat.

Ezen felül nagy előnyük még, hogy bár a világ még mindig nem heverte ki teljesen a nagy gazdasági válságot, azonban a cég ügyfelei mindig a piacon elérhető befektetésekhez képest a legkedvezőbb hozamra számíthatnak, amit pénzügyi mutatókkal is alá tud támasztani a társaság.

A Grawe nyugdíjbiztosítás ezen felül a Grawe Nyugdíj programjának egy továbbfejlesztett terméke és változata, ami végső soron egy olyan vegyes életbiztosításnak tekinthető, amelyre az ügyfelek a személyi jövedelemadójuk terhére fizetett összeg 20 százalékának megfelelő mennyiségű adójóváírást is igénybe tudnak venni.

A Grawe biztosító ajánlata ajánlott abban az esetben, ha kizárólag a forint alapú megtakarítások hívei vagyunk, illetve amennyiben a magasabb hozamokkal szemben inkább az alacsonyabb, ámde biztos kamatok kedvelői vagyunk, amelyekhez garantáltan hozzá is juthatunk. A vállalat ezen felül alacsony havi megtakarításokat garantál, ami csak néhány ezer forintot ér el minden hónapban, ellenben éppen ezért mindenki számára könnyedén elérhető.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása