A GKI szerint is a Cofidis kínálja a legkedvezőbb személyi hitelt

A Cofidis eddig is azt hirdette magáról, hogy a piac legkedvezőbb THM mutatóval rendelkező személyi hitelét nyújtja és most már bizonyítékuk is van rá.

A személyi kölcsönök piacán egyre élesebb harc dúl. Míg egy-két éve elképzelhetetlen volt, hogy aránylag egyszerű feltételek mellett 20%-os THM alatt fedezet nélküli, szabad felhasználású kölcsönhöz jusson, ez ma már a valóság.

hirdetes

A GKI Gazdaságkutató Zrt. 2014 júniusában végzett felmérése szerint igaz ugyan, hogy a hitelintézeti szektor eszközállománya 20%-os visszaesést produkált, de a fióktelepeik a trenddel szemben némi növekedést értek el. A tanulmány szerint a hitelintézetek korrektül tájékoztatják a leendő ügyfeleket, de természetesen mindent megtesznek azért, hogy az adott konstrukciót a legjobb színben tüntessék fel. Arra is kitérnek, hogy a pénzügyileg tudatosabb réteg, több ajánlatot összehasonlítva, megfontoltan dönt és a bankok is óvatosabbak lettek. Már szinte kizárólag jövedelemérkeztetés mellett kínálnak alacsony THM-mutatóval rendelkező hitelt.

A Cofidis ért az emberek nyelvén

A Cofidis évek óta nagyon okosan egyensúlyozik a feltételek és a kötöttségek nélküli személyi kölcsönt keresők vágyai között. A hitelintézet 2013 végén megrengette a piacot a Fapados Kölcsönre keresztelt konstrukciójával. Teljesen vállalható feltételek mellett a piaci átlagnál jóval alacsonyabb THM-mel kínált volt és leendő ügyfeleinek szabad felhasználású személyi kölcsönt. Mert arra koncentrált, ami valóban fontos, a kölcsönre. Minden extrát, sallangot lemetszett róla. Nincs szükség Cofidis-es bankszámlára, nincsenek rejtett költségek és ha csak nem igényli, semmilyen extráért nem kell külön a zsebébe nyúlnia.

Ön igényelhet Fapados Kölcsönt?

Minden 18. életévét betöltött Európai uniós állampolgár, aki állandó magyarországi lakcímmel és minimum nettó 140,000 forintos. rendszeres (min. 3 hó), igazolható jövedelemmel rendelkezik, jogosult a hitelre. Emellett mindössze egy saját email címre, névre szóló bankszámlára van szükség és természetesen aktív adósként a KHR listán se jelenjen meg.

Ezeket a feltételeket, ha bármelyik hitelintézet ajánlatával összehasonlítjuk, egy szó jut az eszünkbe. Megengedők. És valóban a Cofidis a piac legolcsóbb személyi kölcsönét kínálja, a legtöbb ember számára vállalható kritériumok mellett.

A GKI szerint a Cofidisnél vehető  fel a legjobb THM-el rendelkező hitel

Eddig csak mondták, de most már a GKI vizsgálata alapján hivatalosan is a Cofidis Fapados Kölcsöne a piac legjobb konstrukciója.

A felmérés desk research (másodelemzés, dokumentumelemzés) és személyes piaci tájékozódás alapján készült, mely négy különböző hitelösszeget vett górcső alá 60 hónapos futamidővel. A vizsgálat lefedte a teljes magyarországi pénzügyi szektort, a takarékszövetkezeteken kívül. Nézzük mire jutott a GKI.

500,000 forintnál még a Cetelem feltétel nélküli ajánlata borsot tud törni az orra alá (az Erste már itt is nettó 250,000 forintos jövedelemigazoláshoz köti a hitelt). Nyolcszázezer és egymillió-egyszázezer közötti tartományban, bár ott lohol a nyakában a Mohácsi Takarék, már a Cofidis ajánlata a legjobb választás. 1,500.000 forintnál viszont már nincs kérdés. A Cofidis Fapados Kölcsöne utcahosszal, több száz bázisponttal veri a versenytársakat és az előny 2,000.000 forintos hitelnél sem csökken

Összegezve a GKI Gazdaságkutató Zrt. tanulmányát. Ön messze-messze a piaci átlag alatti, mindössze 15,8%-os THM-el juthat fedezetlen, szabad felhasználású személyi kölcsönhöz a Cofidis révén, hatvan hónapos futamidővel.

A vizsgálat teljesen egyértelművé teszi a Cofidis előnyét 800,000 forintos tétel felett, ezért ha mostanában szabad felhasználású hitelre lenne szüksége és nem igényel semmilyen extra szolgáltatást, akkor irány a Cofidis oldala, ahol kedve szerint válogathat a megigényelt összegek és azok futamideje között.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása