Cofidis hiteligénylés online menete lépésről lépésre

A technológia már nem egyszer és nem kétszer könnyítette meg az életünket a történelem folyamán. Az internet elterjedésével pedig addig elérhetetlennek és megvalósíthatatlannak tűnő álmok is valóra váltak. Például gondolta volna 20 éve, hogy Önnek be sem kell mennie a bankba azért, hogy kölcsönhöz jusson?

A Cofidis pont ezt kínálja. Kényelmes, gyors és ügyfélközpontú kiszolgálást és mindehhez egyetlen egy számítógépre és internetre van szüksége. Nézzük, hogy miként zajlik egy online hiteligénylés a Cofidisnél. Öt egyszerű lépésben leírjuk a menetét, így Ön biztosan nem fog nehézségekbe ütközni többé.

hirdetes

Kezdjük a Cofidis.hu oldalnál

Látogasson el a Cofidis oldalára és válassza ki az önnek leginkább szimpatikus konstrukciót. Ezután, egy virtuális felületen megadhatja, hogy milyen hosszú futamidőre és összegre gondolt. Ez azért lesz hasznos Önnek, mert a rendszer automatikusan kikalkulálja Önnek a havonta fizetendő törlesztő mértékét. Így biztosan nem fog abba a hibába esni, hogy túlvállalja magát, akár egy számolási hiba révén. Úgy érzi, hogy kicsit magas azaz összeg, amit havonta fizetni kell? Akkor növelje a futamidő hosszát, vagy esetleg csökkentse a hitel mértékét. Amennyiben megtalálta a legmegfelelőbb ötvözetet, csak kattintson az „Igénylés” gombra és lépjen tovább a második pontra.

Hitel előminősítés

Egy úgynevezett hitel előminősítésen fog átesni, amely maximum 10 percet igényel az Ön életéből. Először a személyes adatait kell megadni értelemszerűen kitöltve a szabadon hagyott helyeket, majd következnek a szakmai adatok és végül a pénzügyi adatok. Semmi gond sincs akkor, ha Önnek ez több időbe telik. Senki nem sürgeti, addig gondolkodik egy válaszon ameddig csak szeretne.

A minősítés során ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel találkozhat:

 • Havi igazolt nettó jövedelme?
 • Folyószámlára érkezik a jövedelme?
 • Volt már hitele?
 • Milyen végzettséggel rendelkezik?

Ezeket a kérdéseket érdemes őszintén megválaszolni, mert úgy is kiderül a turpisság. Valamint nem tudhatja, hogy a hitelbírálat során mely válaszok azok, amelyek Önt segítik, vagy épp hátráltatják. Amikor ezzel is megvan, kattintson a tovább gombra és nézzük a harmadik lépést.

Szükséges dokumentumok összeszedése

A nehezén már túl van. Most már csak annyi a dolga, hogy összekészíti a szükséges dokumentumokat. Abban is segítünk, hogy az Önt személyesen felkereső Cofidis-es kollégának, aki a teljes szerződéscsomaggal érkezik meg Önhöz, milyen dokumentumokra lesz szüksége.

 • Személyi igazolvány mindkét oldalának másolata
 • Lakcím kártya mindkét oldalának a másolata
 • Adókártya mindkét oldalának a másolata
 • Eredeti, 30 napnál nem régebbi munkáltatói igazolás
 • Amennyiben Ön nyugdíjas, akkor a nyugdíj éves elszámoló lap másolata
 • Ön rokkantnyugdíjas? Akkor a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság által kiállított véglegesítő határozat másolata
 • 2 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat arról a számláról, ahová a jövedelme érkezik

 

Végső lépés

Gratulálunk! Ön most már mindent megtett azért, hogy hamarosan megszabaduljon pénzügyi gondjaitól. A Cofidis-es kolléga elhozza Öntől az aláírt szerződést, papírokat és néhány napon belül értesítik Önt. Pozitív elbírálás esetén, postán visszaküldik Önnek az egyik példányt és 48 órán belül már a számláján is lesz az igényelt összeg.

Ennyire egyszerű manapság a hitel megigényelni. Elindítja a folyamatot a fent részletezett módon és alig kell aludnia néhányat és már a kezében is lesz a pénz.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása