Fundimini gyerekszámla kisokos

A Fundamenta lakáskassza frissen bevezetett akciója egy különleges konstrukciót rejt magában. A hirdetésben rendkívül vonzó feltételeket tárnak elénk, de nem árt, sőt igencsak ajánlott az apró betűs hirdetményben szereplő részeket is áttanulmányoznunk ahhoz, hogy az előnyöket és a hátrányokat pontosan felmérjük, mielőtt döntést hozunk pénzügyeinkről.

A jól ismert előnyök a Fundimininél is élnek

A Fudamenta megtakarítások  jól ismert előnyeit ez a termék is magáénak mondhatja, az évi maximum 72,000 forintos állami támogatást megkapjuk utána, kamatadómentességet élvez, a megtakarítási idő után felvehetünk kedvezményes forint alapú lakáskölcsönt, melynek THM-je 5,23%-tól elérhető.

Az összeg, amelyhez ilyen módon a megtakarítási idő lejártával hozzájutunk, felhasználható új- és használt lakás vásárlására is, átépítésre, korszerűsítésre és más egyéb lakáscélra, amelyről a személyi bankárunk tud tájékoztatni bennünket.

Kettő az egyben – de csak egymás után!

Az újdonsága ennek a számlának az, hogy az első akciós számla megtakarításának lejártával köthetünk egy másodikat, amelynek a megtakarítási ideje az első szerződés lejáratának napját követően kezdődik.

És addig, amíg ennek a második számlának a megtakarítási ideje tart, az első számlán lévő összeg is tovább kamatozik a számunkra, ám ennek az a feltétele, hogy az első számlán összegyűlt pénzt nem használjuk fel mindaddig, amíg a második számla megtakarítási ideje tart.

Így egy olyan konstrukció jön létre, amelynek legfőbb erénye a hosszútávúság, és meghirdetett kedvezményeivel igyekszik a kevésbé vonzó kamatokat ellensúlyozni.

Mikor lehet Fundimini számlánk?

A Fundimini feltételei közé tartozik a 14 év alatti gyermek kedvezményezettként való feltüntetése az első szerződésen, majd a másodikon szerződő félként szerepeltetése.

Fontos, hogy a két szerződés együttes (egymás utáni) futamideje elérje a 8 éves időtartamot, és az első szerződés lejáratakor a megtakarított összeg benn maradjon a Fundamentánál, amíg a második szerződés megtakarítási időszaka lezárul. A havi megtakarítások összegének el kell érnie a 9,900 forintot, és nem haladhatja meg a 20,000-et.

A rejtélyes hívószavak: Hűségbónusz és kamatprémium

A két extra, amely a kamatok alacsony szintjét hivatott ellensúlyozni, csak meghatározott feltételek mellett jár az ügyfélnek. A hűségbónusz az első lakáselőtakarékossági szerződés szerződéses összegének 0.5%-át jelenti, a kamatprémium pedig egy olyan összeg, amelyet az első szerződés betéti kamatának és a kiutaláskor elérhető legmagasabb kamat különbségéből számítanak ki,  és maximálisan 10% százalék lehet, de ebben az esetben felvetődik az emberben az a kérdés, hogy mennyi is lehet ez a maximum 10%, hiszen lehet akár 0.5-1% is és akkor vajon mennyire éri meg a hosszútávú takarékosság?

Mivel nem vagyunk jövőbelátók, ezért nagyon nehéz ezen információk alapján biztosra mennünk, ha ezt az új megtakarítási lehetőséget választjuk.

Ami a szülők számára nem feltétlenül csalogató, de mégis szerves része az ajánlatnak, az un. okos persely, amely felismeri a bele dobott pénzérméket, és gyermekünk számára naprakészen “megmondja”, mennyi megtakarítása is van már. Ezen túl az eszköz alkalmas arra is, hogy a Fundamenta online felületén különböző pénzügyi ismereteket sajátítson el gyermekünk általa természetesen játékos formában.

3 hozzászólás ehhez: “Fundimini gyerekszámla kisokos

 1. Компания «Expert Finance» помогает в решении финансовых проблем и предоставляет кредиты физическим и юридическим лицам. Мы сотрудничаем с ведущими российскими банками и помогаем нашим клиентам в короткие сроки получить финансирование на выгодных условиях. Наши специалисты подбирают оптимальные программы кредитования, учитывая уровень дохода клиента, сумму займа, посильный ежемесячный платеж, наличие залогов и поручителей. Работаем как с бизнесом, так и частными лицами, предлагаем различные виды кредитования. Наши услуги:

  • займ под залог недвижимости – квартиры, частного дома, коттеджа;
  • ипотека – кредиты для покупки жилья в новостройках, на вторичном рынке, коммерческой недвижимости;
  • потребительские кредиты – займы под ПТС, по найму, для индивидуальных предпринимателей;
  • рефинансирование – переоформление кредита на более выгодных условиях;
  • кредиты для бизнеса – собственникам, индивидуальным предпринимателям, юридическим лицам;
  • банковская гарантия авансового платежа – срочные гарантии, таможенные гарантии, тендерные гарантии.

  Если вас интересует кредит для собственников бизнеса или любой другой вид займа, обращайтесь в «Expert Finance» по ссылке «тендерные гарантии банки сайт ». Мы проанализируем предложения банков и подберем самый выгодный вариант из всех возможных. Вам не придется тратить время на поиски, готовить документы и ждать одобрения, ведь мы все сделаем за вас. Вам нужно только позвонить по номеру, который указан на сайте https://loan-expert.ru/ и мы тут же приступим к работе.

  Обращайтесь к нам, чтобы быстро решить финансовые проблемы. Мы работаем быстро, честно, эффективно. С нами вы сэкономите свое время и получаете необходимую сумму на оптимальный срок. Оставляйте заявку на сайте, чтобы в самое ближайшее время оформить кредит на выгодных условиях.

 2. Утилизация промышленных отходов может стать основой успешного и низкоконкурентного бизнеса, не говоря уже о благоприятном влиянии на окружающую среду. Для переработки материалов и изготовления новой продукции требуется специализированное оборудование, которое мы готовы предоставить. Мы обеспокоены экологической ситуацией, которая сложилась в мире, поэтому предлагаем свои пути решения проблемы переработки отходов промышленности.

  Компания «Альфа-СПК» производит и поставляет перерабатывающее оборудование различным предприятиям в нашей стране. Мы предлагаем:

  • оборудование для переработки шин в крошку;
  • промышленные шредеры;
  • линии для производства резиновой плитки;
  • оборудование для переработки металлолома;
  • гидроциндры.

  Производим высокотехнологичные линии, которые предназначены для переработки шин в резиновую крошку и изготовления плитки высокого качества. Мы предлагаем простой, безопасный и финансово выгодный способ утилизации автомобильных шин, в результате которого из материла производится новая продукция. Мини-заводы для переработки шин в крошку можно легко установить на небольшом предприятии, оборудование не занимает много места.

  Преимущества нашего оборудования:

  • полный цикл переработки материала;
  • беспечивает безотходное производство;
  • ыстро окупается;
  • в качестве сырья используется отработанная продукция;
  • не выделяет вредных веществ в атмосферу;
  • не требует большого штата персонала для обслуживания.

  Нашими услугами пользуются многие предприятия, в том числе и бетонные заводы. Если вы также заинтересованы в сотрудничестве, заходите на сайт https://alfaspk.ru/ по ссылке строительство домов и зданий , где представлен каталог оборудования с подробным описанием. Чтобы узнать больше, оставляйте заявку или звоните по указанному номеру.

Vélemény - hozzászólás hozzáadása