FHB akciós személyi kölcsön tartozásrendezésre

Ha már elmúltunk 23 évesek és szükségünk van egy pár százezer Forintos összegre, akkor keressük fel az FHB-t! Személyi kölcsönt akár kezes nélkül is lehetőségünk van felvenni. Nem kell ingatlanfedezettel sem rendelkeznünk, csupán a havi nettó jövedelmünket kell igazolnunk az FHB számára.
A hitel akció keretében FHB Tartozásrendező Személyi kölcsönt tudunk felvenni, mely kedvező konstrukciókkal bír. A hitelkiválási összegen felül, szabad felhasználású kölcsönrészhez is juthatunk.
A személyi kölcsönnel kiválthatjuk áruhitelünket, folyószámlahitelünket, személyi hitelünket és hitelkártya tartozásunkat is.
Ha online igényeljük a Tartozásrendező Személyi Kölcsönt, akkor 19,98 százalékos THM-et kell csak megfizetnünk. Az FHB által nyújtott hitel akció keretében a személyi kölcsön kamata fix és a havi törlesztések mértéke sem változik.

hirdetes

FHB akciós személyi kölcsönének egyéb feltételei

Az adósságrendezésen felül kapott szabad felhasználású hitelhez nem kell kezest és ingatlanfedezetet sem felmutatnunk. Teljes kiszámíthatóságot kapunk, hiszen Forint alapú hitelt tudunk csak felvenni. Élhetünk a teljesen díjmentes hitelfedezeti személybiztosítással is.

Az FHB nem számít fel kezelési költséget a hitel akció keretében.
Csak akkor igényelhetjük a Banktól ezt a típusú személyi kölcsönt, ha meglévő hiteleinket szeretnénk kiváltani. Feltétel, hogy fél évre visszamenőlegesen, ne legye 5 napot meghaladó késedelmes törlesztésünk. BAR listásként nem élhetünk az FHB Tartozásrendező Személyi Kölcsönével.
A Sztenderd csomagban igényelhető összeg 300 ezer Forint és 3 millió Forint között lehet. Az Extra csomaggal akár 5 millió Forintot is van lehetőségünk felvenni.
A kölcsön futamideje 12-84 hónap között lehet. Ha kevesebb, mint fél millió Forintot vettünk fel, akkor a futamidő maximum 60 hónap lehet.
Az FHB fiókjaiban 2013. április 2.-i hatállyal élhetünk a Tartozásrendező Személyi Kölcsönnel, mely egy kivételesen kedvező lehetőség, ha rendezni szeretnénk az adósságainkat, így megtakarítva akár havi több tízezer Forintot is.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása