Fapados hitel a Cofidistől

A Cofidis már nem egy sikeres termékkel jelentkezett az elmúlt évek során, ami azt is jelenti, hogy meglehetősen jól ismeri a gyorshitelek iránt érdeklődők igényeit. Új hitelükkel, a Fapados kölcsönnel most az olyan ügyfeleket célozzák meg, akik jól eligazodnak az internet világában, és így kedvelik, ha az ügyeiket nagyrészt otthonról intézhetik, ezzel elkerülve a fárasztó sorban állásokat.

Mitől Fapados a Cofidis új hitelterméke?

A Fapados kölcsön ideális alanya a számláit mindig interneten keresztül, átutalással rendezi, és a postán kapható számlák helyett inkább az email címre érkező értesítőket és elektronikus számlákat részesíti előnyben. A Fapados kölcsön, mint nevében is szerepel, a fapados légi járatokhoz hasonlóan a legfőbb alapszolgáltatásokra koncentrál, és az extra szolgáltatásokat lehetőleg mellőzi, ha viszont kérik, akkor alaposan megfizetteti. Tehát a rendkívül alacsony THM-el rendelkező hitelt akkor éri el az ügyfél, ha lehetőségei szerint semmilyen extra szolgáltatást nem kér.

hirdetes

Mire lesz szükségünk, hogy hozzájussunk a Fapados hitelhez?

A szokásos alapfeltételeken kívül a Cofidis egy működő email címet kér, legalább három hónapja tartó igazolható munkaviszonyt, valamint minimum 140 ezer forintos rendszeres nettó havi jövedelmet. A hitel igénylője természetesen nem szerepelhet aktív státuszban a BAR/KHR listán.

Mikor olcsó a Fapados hitel, és mikor nem?

Amire nagyon érdemes odafigyelnie a Fapados kölcsön felvevőjének, az az, hogy csak akkor lesz fapados, tehát olcsó a hitele, ha lényegében semmilyen plusz, vagy extra szolgáltatást nem igényel. Mivel ha extra szolgáltatásként elektronikus számla helyett a postán kapható papír alapú változatot kéri, akkor az már havi 3 000 forint pluszt jelenthet, ha átutalás helyett sárga csekken szeretné befizetni a havi törlesztő részleteket, akkor az havi 1 000 forintba kerülne, és ha a teljesen ingyenes emailes levélváltás helyett a postai kommunikációt választanánk, az is plusz költséget jelentene minden esetben. Ehhez tartozik még, hogy ha bármelyik hitellel kapcsolatos dokumentumról másolatot szeretnénk papír alapon, akkor az ügyintézésért cserébe 3 000 forintot kérhet a Cofidis. Mindezekből világosan látható, hogy nagyon érdemes ezeket az extrának nevezett szolgáltatásokat elkerülnünk.
A késedelmes befizetést ugyancsak megéri elkerülni, hiszen ez szintén súlyos plusz ezresek befizetését jelentheti esetenként. És a hitel felmondása is meglehetősen költséges, 20 százaléka a le nem zárt hitelnek, minimálisan 12 000 forint.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása