Akciós áruhitelek az Auchannál

Az Auchan áruház novemberben többféle akciós áruhitellel is jelentkezik, ezek között több 0%THM-mel reklámozott kölcsönt is találhatunk.

Ingyen hitel – 0% THM

Bármilyen terméket meg lehet vásárolni 6 hónapos vagy 10 hónapos futamidőre 0%THM-mel december 10-ig. A kétféle futamidő nem választható, hanem a termék árától függ. A 6 hónapos futamidejű ingyen hitel 19 990 forintos vételártól 79 990 forintos vételárig érvényes. Míg a 10 hónapos változat 80 000 forint feletti vételárú termék esetén vehető igénybe. Mindkét konstrukció esetében 10 % önerőt kérnek el, míg a maradék összeget 6 vagy 10 egyenlő törlesztőrészletre osztják fel. Ez egy 50 000 forintos termék esetében 6 hónapos konstrukcióban azt jelenti, hogy 5 000 forintot fizet az vásárló, míg a fennmaradó 45 000 forintot 6 felé osztják, tehát 7500 forint havi törlesztőrészletet kell még a vásárlónak megfizetnie.

hirdetes

Karácsonyi ajándék-vásárlási hitel részletei

Karácsonyi ajándék-vásárlási hitel is indul, és ez év végéig tart, 4 hónapos törlesztési konstrukcióban, a THM értéke körülbelül 15%, ezt 20 ezer forinttól 50 ezer forintig lehet igényelni bármilyen termékre, kivétel az élelmiszer. Ennél a hitelnél önrészt nem kell megfizetni, viszont nem is ingyen hitel.
Bizonyos, a Játék akciós újságban 0%THM-mel megjelölt termékre november 21-ig 10 hónapos futamidejű ingyen hitel vehető igénybe. A vételárnak minimum 27 990 forintnak vagy többnek kell lennie.

A Kamat 0% áruhitel akció

Végezetül a Kamat 0% áruhitel akciót (tehát nem 0%THM) említenénk, amelyet kamatmentes hitelként hirdetnek. Ezt 8 különböző választható futamidő jellemzi, 6 hónaptól féléves emelkedéssel egészen a 48 hónapos futamidőig. Mivel ez a hitel nem 0% THM, ezért 1,1%-os kezelési költséget kell fizetni rá, ami azt jelenti, hogy egy 2 millió forintos 48 hónapos futamidejű hitel 25%-os THM-el rendelkezik. Ezt a hitelfajtát 20 000 forint felett egészen 200 ezer forintig lehetőség van saját erő befizetése nélkül is igényelni. Egy példa erre a 1,1%-os hitelre: 625 ezer forintos termék vételár esetén 125 ezer forintos önrészt szükséges befizetni. A törlesztőrészletek 36 hónapos futamidő esetén 19 388 forintosak lesznek, így a hitel teljes költsége 823 ezer forint lesz.
Az Auchan akciós áruhiteleket minden áruházban az úgynevezett Auchan Pénzügyi Sarokban lehet igényelni. Mindegyik fent felsorolt hitelt csak az Auchan-kártyával már rendelkező vásárlók vehetik igénybe és azok, akiknek már pozitív elbírálást kapott a Auchan-kártya igénylése. Ezt a kártyát teljesen ingyenesen lehet kérni, és a vásárlóra nézve nem jelent semmilyen kötelezettséget. Az Auchan-kártya egyébként 37%-os referencia THM-mel rendelkezik.
Azt azonban az ingyen hitelekkel kapcsolatban is érdemes észben tartani, hogy csak a rendben, a szerződésben foglaltak szerint fizetett hitel lehet ingyen hitel, a késedelmes fizetésekért már késedelmi kamatot számíthat fel a kölcsönt folyósító pénzintézet.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása