Ezért éri meg az akciós gyorskölcsön

Az akciós gyorskölcsön lehetőségei újra kopogtatni fognak az ajtókon, hiszen az ünnepek közeledtével a pénzintézetek kedvezőbb feltételekkel biztosítanak kölcsönöket.

Jól is teszik, hiszen egyrészt a karácsonyra elég sokat kell költeni, és sokszor nincs miből, illetve az év végi hajrában eszünkbe juthat, hogy a jövő évre milyen terveink vannak az életünkkel, bizonyos berendezéseinkkel, lakrészeinkkel és természetesen gyermekeink jövőjén is ekkor kezdünk gondolkodni.

hirdetes

Az év végi akciós gyorskölcsön segít tervezni. Cikkünkből megtudhatja, hogy 2016 végén mely pénzintézetek milyen akciókkal jelentkeznek és arra is kitérünk, hogy pontosan mi az a gyorskölcsön és hogy kinek éri meg.

Akciós gyorskölcsön az OTP-től

Ha egy jó hitelforrást szeretne, akkor az OTP ajánlatait mindig érdemes áttekintenie, hiszen a legtöbb esetben valamilyen kedvezménnyel kínálnak kölcsönöket. Most éppen a személyi kölcsön az egyik, amely kedvezményes lehetőségekkel kínált. Nézzük, hogy pontosan miből is áll el.

Az OTP egész egyszerűen gondolkodik az emberekről és tökéletesen átlátja egy hétköznapi ember problémáit. Talán ez is az oka annak, hogy kiváló lehetőségekkel tud hiteleket ajánlani. Az akciós gyorskölcsön most a karácsonyi hangulatra fókuszál, hiszen azt mondja, hogy nem kellene, hogy az év vége ennyire leterhelő legyen az embereknek, nem szabadna az ajándékozásra úgy gondolni, mint egy év végi óriási kiadásra, amit mindenki a háta közepére kíván, hanem azt mondja, hogy ki kell használni a gyorskölcsön lehetőségét, és igazából egész évben kis összegeket fordítani a karácsonyi ajándékra. Ez egyébként egy okos ötlet, és az akciókkal még jobb lehetőségeket is kínálnak.

Az akciós gyorskölcsön az OTP-nél 2016. november 1-től a visszavonásig, de legkésőbb ez év december 16-ig érvényes, tehát van még egy hónapunk, ha igénybe vennénk. Sőt, az akció mellé az online kupon még jobb kedvezményeket jelent, tehát ezt azt sugallja, hogy akár kombinálhatóak is az akciók.

Az OTP akciós gyorskölcsön most a következők miatt előnyös (bővebb információ egyébként itt érhető el): az akciós kamat a teljes futamidő alatt fix marad; rugalmas a futamidő, akár már 13 hónapra is kérhető, a maximum pedig 84 hónap; induló költség nélkül igényelhető a kölcsönfolyósítás; egyszerű dokumentációt kérnek; fedezet nélkül vehető fel; illetve ahogyan már az elején említettük, más akciókkal is kombinálható, tehát például az online kuponnal még jobb előnyökhöz juthat.

Online kupont egyébként nagyon egyszerű igényelni, hiszen csak visszahívást kell kérni, méghozzá úgy, hogy a megadjuk a hitelintézet telefonszámát és e-mail címét. Az online kuponnal 1 százalékpont kedvezmény jár az akciós kamatból.

K&H akciós gyorskölcsön

A gyorskölcsön szokták személyi kölcsönként is titulálni. A gyorskölcsön lényege, hogy a szabad felhasználású hitelek csoportjába tartozik és mivel könnyű a dokumentációja, ezért nem igényel olyan sok időt a beadás, az elbírálás és a pénz utalása, mint egy hagyományos hiteligénylésnél.

Ennek előnye, hogy akár sürgős helyzetekben is gondolhatunk erre a pénzforrásra, mivel nem is szükséges olyan nagy összeget felvennünk, mint például egy lakáshitelnél. Nézzük, hogy a K&H-nál most hogyan néz ki a gyorskölcsön igénylése, ahol szintén találhatunk akciós ajánlatot is.

A K&H személyi kölcsöne is megéri, hiszen nem sok helyen ajánlanak fix törlesztőrészletet, amely még kedvező is. A vártnak megfelelően itt is induló díj nélkül kínálják a lehetőséget, a THM pedig 17,2 százalék. Az akciós gyorskölcsön 2017. január 15-ig érvényes. Amit még érdemes tudni, hogy természetesen itt is magáncélú felhasználásra igényelhető az összeg, és nem is kell bizonyítani, hogy mire költöttük. A kölcsönösszegnek is jó mutatói vannak, hiszen már akár 300 ezer forintot is kérhetünk – maximum pedig 5 millió.

A 300 ezer azért kedvező minimumnak, mert ez egy elég nagy összeg ahhoz, hogy éppen ne legyen rá egyik napról a másikra pénzünk, és elég nagy ahhoz, hogy például valami nagyobbat vegyünk belőle, de még elég kicsi ahhoz, hogy havonta törleszteni tudjuk, és hogy hamar véget is érjen a törlesztési időszak. Ez egyébként a legfőbb oka annak, hogy az emberek kedvelik a gyorskölcsön lehetőségét. Az éves kamat fixen 15,99 százalék, de van lehetőség itt is kedvezményre, méghozzá az 1,0 százalék munkabér-átutalási kamatkedvezménnyel. A részletekről pedig érdemes azért még a K&H oldalán tájékozódni.

Kinek éri meg az akciós gyorskölcsön?

A fentiekben megismerhettünk 2 akciós gyorskölcsönt, egyik az OTP-nél, másik a K&H-nál érhető el. Láthatjuk, hogy nem teljesen egyforma a kettő, de az is kitűnhet már, hogy vannak bizonyos kapcsolódási pontok az akciók terén, ez pedig a kezdődíj-nélküliségben, a fix kamatokban és a törlesztőrészletekben rejlik.

Ezen felül természetesen minden pénzintézet ajánlhat más akciókat is, de általában amikor akciós gyorskölcsönről olvashatunk, akkor ezekkel a lehetőségekkel számolhatunk. Nem biztos azonban, hogy mindenki számára világos a gyorskölcsön lényege, illetve, ez után még nem tudnak választ adni maguknak, hogy nekik megérheti-e.

A gyorskölcsön arról szól, hogy könnyen egy nagyobb összeghez juthatunk, méghozzá kedvező feltételek mellett. Általában, amikor az emberek a kölcsön szót hallják, akkor égnek áll a hajuk, és csak rángatják a fejüket a nem felé, azonban ha hajlandóak meghallgatni a gyorskölcsön lehetőségeit, akkor talán elfogadják azt is, hogy ez nem egy rossz dolog, sőt, sok esetben segíthetnek ezzel magukon.

A gyorskölcsön lényege, hogy igazából kevés bajlódással elég könnyen juthatunk pénzhez. Persze ez sem ajándék, tehát ezt is vissza kell fizetni, de ha van fix keresetünk, akkor nyilván valamennyit félre is tudunk tenni havonta. A gyorskölcsön azonban azt a lehetőséget adja meg, hogy a kis összegeket utólag törlesszük, és ne kelljen 1-1,5 évig spórolnunk, hogy azt a bizonyos dolgot megvásárolhassuk. Itt a különbség egyébként: ez is egy megtakarítási forma, csak fordítottan működik – először vásárolunk, majd utána teszünk félre rá.

Talán ebben az esetben banálisnak tűnt a megfogalmazás, de valóban erről van szó: gyorsan és könnyen lehet pénzhez jutni, főleg az akciós gyorskölcsön lehetőségével.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása