Erzsébet kártya 2017 legfontosabb változásai

Az erzsébet kártya 2017 legfontosabb változásai bárki számára megtekinthetők a http://www.erzsebetutalvanyplusz.hu/erzsebet-utalvanycsalad-2017 oldalon. A felületre lépve azonnal láthatjuk, hogy 2017 évben milyen egyes meghatározott juttatásként adható és adómentes juttatásként adható utalványfajták léteznek.

Az erzsébet kártya legfontosabb előnye az országos elfogadóhelyek széles köre, a széles körű felhasználhatóság.

hirdetes

Az erzsébet kártya 2017 legfontosabb változásai, azaz melyik zseb mire és hogyan használható, mekkora jutatás adható az egyes zsebekre

2017 január 1 után a következő elektronikus vagy papír alapú utalványok adhatók a munkavállalók részére:

Étkezési Erzsébet-utalvány:

lehet papír alapú vagy elektronikus is,
adó- és járulékvonzata 43,66%
értékhatára korlátlan

Ajándék Erzsébet-utalvány:

lehet papír alapú vagy elektronikus is,
adó- és járulékvonzata 43,66%
értékhatára korlátlan

Iskolai Erzsébet-utalvány:

lehet papír alapú vagy elektronikus is,
adó- és járulékvonzata 43,66%
értékhatára korlátlan

Kultúra Erzsébet-utalvány:

lehet papír alapú vagy elektronikus is,
adó- és járulékvonzata 0%, azaz adómentes
értékhatára 50 000 Ft/év

Sport Erzsébet-utalvány:

lehet papír alapú vagy elektronikus is,
adó- és járulékvonzata 0%, azaz adómentes
értékhatára korlátlan
Azok az utalványok, amelyeket a 2017-es esztendőben bocsájtanak ki 2018. december 31-ig használhatók fel.
Az erzsébet kártya 2017 legfontosabb változásai, azaz az Erzsébet utalvány és a Szép kártya közös platformra kerülhet

2017 januárjában megjelent hír szerint az Erzsébet-utalvány és a SZÉP Kártya az Erzsébet Utalványforgalmazó Zrt és az MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft. együttműködési megállapodást kötött egymással, amelynek lényege, hogy egy komplex cafeteria-megoldást kínálnak nyújtani a munkáltatóknak. A két társaság már alá is írta erről szándéknyilatkozatát, így a munkáltatók ezután igen egyszerűen tudják majd intézni a különféle juttatásaikat. Mind a két társaság célja az, hogy közös és új platformot hozzanak létre, amely az Erzsébet- utalvány Plusz kártyát és a Szép kártyát fogja együttesen biztosítani a munkavállalóknak. A két társaságnak eddig már 2,5 millió ügyfele van.

Az elmúlt években a munkaadók 500 milliárd forintot költöttek a szolgáltatásra és ezt több mint 2 millió ember számára biztosították. A 2 millió ember már 60 000 elfogadóhelyen tud a káryával vagy a papíralapú utalvánnyal fizetni. Az Erzsébet-utalvány Plusz elektronikus kártya bevezetése óta 860 000 darab megrendelés futott be a munkaadói oldalról.

Hogyan adhatják le a munkaadók a megrendeléseiket?

Az erzsébet kártya 2017 legfontosabb változásai között szerepel az is, hogy a munkaadók már egy online megrendelői felületen keresztül is leadhatják igényléseiket. A rendelés leadásán kívül kezelhetik a különböző utalványzsebeket, azaz az online felületen fel is tölthetik az adott kártyához tartozó zsebeket. A felület segít a megrendelések és a feltöltések folyamatos és napra kész nyomonkövetésében. Az Erzsébet kártya 2017 legfontosabb változásai segítenek ebben, hiszen csak egy felhasználói fiókot kell létrehozni a kártyák feltöltésének megkezdése előtt.

A következő linken https://www.erzsebetutalvanyplusz.hu/kartyabirtokosoknak Az Erzsébet kártya 2017 legfontosabb változásai úja visszaköszönnek ránk, hiszen számtalan segítséget kapunk a kártyánk minél jobb felhasználhatósága érdekében. Megtudhatjuk melyek a telefonon keresztül elérhető szolgáltatások, melyek azok, amelyeket elektronikusan is el tudunk intézni, sőt még a különféle nyilatkozatok is szépen rendszerezve köszönnek ránk a weboldalon.

Munkavállalói nyilatkozat, fontos tudnivalók a kártyahasználathoz, segédlet a telefonos ügyintézéshez, segédlet az online felület használatához, nyilatkozat az utalvány visszavonásához, csere-pótló megrendelőlap, GYIK, adatkezelési tájékoztató stb…

Minden elérhető egy felületen, így mind a munkaadók, mind pedig a munkavállalók pár perc alatt bármilyen probléma esetén megoldást találnak a praktikus felületen.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása