Erzsébet kártya egyenleg lekérdezés lépésről – lépésre

Az Erzsébet kártya egyenleg lekérdezés bárki számára elérhető. Az Erzsébet utalvány plusz kártyán különféle utalványzsebek találhatók.

Ezeknek az egyenlegeit bármikor le lehet kérdezni. Ehhez fel kell menni a www.erzsebetutalvanyplusz.hu honlapra, vagy fel kell hívni a 0612241616-os telefonszámot ahol pár gombnyomás után már a kért adat hallható.

hirdetes

Az egyenlegeket minden esetben a kártyabirtokos beazonosítása után adják ki, addig ez nem elérhető senki számára. Ha a kártya aktiválásakor a mobiltelefonszámunk is megadásra került, akkor a kártyán lévő pénzmozgást sms üzenetben is megkaphatjuk.

Az erzsébet kártya egyenleg lekérdezés csak azután érhető el, ha aktiváltuk a kártyát

Nézzük meg milyen egyszerű a kártya aktiválása. Kétféle módon lehet a kártyánkat aktiválni. Egyrészt telefonon, másrészt pedig internet segítségével. Az adatkezelési tájékoztató elolvasása után fel kell lépni a honlapra vagy fel kell hívni a megadott telefonszámot. A telefonszám az ügyfélszolgálatnál csörög ki és itt a 2-es menüpontot kell választani.

A 2-es menüpont kiválasztása után a kártya utolsó 8 számjegyét kell a billentyűzet segítségével megadni. A rendszer ezután a beazonosítás végett a Telekódot fogja elkérni tőlünk amely a kártyaszám legutolsó 3 számjegyének felel meg.

Erzsébet kártya egyenleg lekérdezése
Erzsébet kártya egyenleg lekérdezése

Az aktiválás előtt mindenkitől kéri a rendszer, hogy az adatkezelési nyilatkozatot fogadjuk el. Ha ez megtörtént, következhet az adóazonosító jel megadása, ami mindenki esetében 10 számjegyből áll és kötőjelek nélkül kell a billentyűzet segítségével megadni. Ezután kérik tőlünk a telefonszámunkat, amelyet az adóazonosítóhoz hasonlóan kötőjel nélkül kell megadnunk.

Az erzsébet kártya egyenleg lekérdezés az internetes aktiválás után is elérhető

Az Erzsébet kártyánk egyenlegét a nap 24 órájában akár az internetre fellépre is azonnal lekérdezhetjük. Ehhez el kell látogatni, a www.erzsebetutalvanyplusz.hu honlapra és ott első körben az adatkezelési tájékoztatót érdemes elolvasni. Miután ezzel megvagyunk az egyenleg lekérdezés menüpontot kell kiválasztanunk. Egy oldal jelenik meg, amely üres mezőket tartalmaz.

Ezeket a mezőket a saját személyes adatainkkal kell kitölteni. Először a kártya számát kérik el, amely egy 16 jegyű szám és a kártyán az utolsó számjegynek felel meg. A kártyánk jelszava a következő, ami nem más, mint a kártyaszám utolsó 3 számjegye.

Ezután a rendszer felkér bennünket az adatkezelési tájékoztató elfogadására. Amíg nem fogadjuk ezt el, addig nem is tudunk tovább lépni. Ezután következhet az adóazonosító megadása, amely 10 számjegyből áll és kötőjelek nélkül kell rögzítenünk. A legelső belépés után érdemes azonnal megváltoztatni a jelszót és meg kell adnunk az e-mail címünket is.

Az egyenleg lekérdezése

A kártyánk egyenlegét szintén ugyanezen két módszer egyikével tudjuk lekérdezni attól függően, hogy éppen van-e internet kapcsolatunk vagy nincsen. A kártyán különféle utalványzsebek vannak, amelyek feltöltésre kerülhetnek. Ezeknek a zsebeknek az egyenlegét egyesével is lekérdezhetjük. Csak a beazonosítás után lehet hozzájutni a kért információhoz, amely az ügyfelek biztonságát szolgálja és az Erzsébet kártya egyenleg lekérdezés is csak ezután válik elérhetővé.

Erzsébet kártya egyenlegről
Erzsébet kártya egyenlegről

Milyen zsebeket tartalmaz a kártyánk?

A honlapon a https://www.erzsebetutalvanyplusz.hu/utalvanyzsebek linkre kattintva miután az erzsébet kártya egyenleg lekérdezés megtörtént, a következő zsebeket érhetjük el.

Étkezési zseb: élelmiszer vásárlás, fogyasztásra készétel, (általában a mirelit ételek) megvásárlása, melegkonyhás vendéglátóhelyek étkezésekkel kapcsolatos szolgáltatásainak kifizetése. Nagyon sok élelmiszerláncban elfogadják már az kártyá

Erzsébet kártya lekérdezése
Erzsébet kártya lekérdezése

t és számtalan hiper- valamint szupermarket is csatlakozott a kártya szolgáltatóhoz. Az egész országban éttermek, szálláshelyek, kávézók, ételkiszállító cégek és még hentesüzletek is elfogadják kártyánkat fizetéskor. Az édesszájúak is jól jártak, hiszen nagyon sok cukrászdában lehet már a kártyával fizetni.

Ajándék zseb: szinte korlátlanul felhasználható sok dologra. Ilyen az élelmiszer- itt a fogyasztásra kész ételek is szerepelnek – műszaki cikkek vásárlására, könyv vagy ruházat, vegyiáruk, papír- irószerek, melegkonyhás vendéglátóhelyek étkezési szolgáltatásaira. Egészségmegőrzésre és szabadidős tevékenységek eltöltésekor is tudunk vele fizetni. Ha az otthonunkat akarjuk egy kicsit kicsinosítani, akkor lakberendezési tárgyakat is vásárolhatunk kártyánk segítségével. Ez a zseb az egyik legszélesebb körben felhasználható zseb, ezért erre érdemes fokozottan odafigyelni.

Iskola-zseb: ez a szülőknek nagyon nagy segítséget jelent iskolakezdéskor. A zsebből tankönyvet, taneszközöket, ruházati cikkeket, irodaszereket vagy akár még sportfelszereléseket is vásárolhatunk.
Sport-zseb: sportrendezvényekre vásárolhatunk belépőjegyet vagy akár bérletet.
Kultúra-zseb: kulturális szolgáltatások igénybevételére használhatjuk fel. Ez lehet színház, cirkusz, különféle előadások, koncertek vagy akár fesztiválok is. Jegyet vagy bérletet is lehet vele vásárolni, ez egyáltalán nincsen korlátozva. Gyerekeknél fontos megemlítenünk, hogy könyvtári beiratkozáskor is bátran használjuk Erzsébet kártyánkat.

Az Erzsébet kártya egyenleg lekérdezés egy igen egyszerű folyamat és segítségével tisztán láthatjuk, hogy adott napon melyik zsebben mekkora összeg szerepel, amely már segít is döntésünket meghozni.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása