Erste Bank akciós ingatlanhitelével könnyen megy a költözés

Ha szeretnénk árfolyamkockázat nélkül hozzájutni egy nagyobb hitelösszeghez, akkor mindenképpen keressük fel az Erste Bank legközelebbi fiókját! Az akciós ingatlanhitel forint alapon vehető fel és piaci kamatozással bír.
A hitel akció keretében az Erste Bank állja a fedezetként bemutatott ingatlan értékbecslésének költségeit. Elengedésre kerül a hitelösszeg folyósítási díjának a felszámítása és kedvezőbb kamatot kapunk, ha a Bankhoz érkezik a munkabérünk és emellett csoportos beszedési megbízást is adunk.
Egy lakás vagy ház megvásárlásának költségei sok tételből tevődnek össze.  Ezek között szerepel az átírási díj, az ügyvédi költségek és egyéb járulékos díjak. A Hitel Plusz csomag segítségével törleszthetjük az ingatlan megvásárlásával kapcsolatosan felmerült közvetlen költségeket.

hirdetes

Bizonylattal, számlával igazolhatjuk az illetékek, a folyósítási jutalék, az ügyvédi munkadíj, a földhivatali ügyintézés, az ingatlanszakértői és a közjegyzői költségeket. A Hitel Plusz csomag piaci kamatozással bír. Nem képezi részét az ingatlanhitelnek, csak egy kiegészítő csomag azon felül.
Csak olyan ingatlanhitelek esetében élhetünk a Hitel Plusz adta lehetőséggel, ahol a futamidő legalább 120 hónapos.
Az Erste Banknál az ingatlanhitel mellé Törlesztési Védelem csomagot is köthetünk, amelynek a lényege a segítségnyújtás olyan esetekben, amikor nem tudjuk fizetni a törlesztő részleteket, mert esetleg munkanélkülivé, keresőképtelenné váltunk.
Az ingatlanhitel mellett lehetőségünk van lakáskasszát is kötni az Erste Banknál, melynek a segítségével állami támogatást kaphatunk. A lakáselőtakarékossági számlára befizetett éves összeg 30 százalékát támogatásként adja az állam, melynek a mértéke maximum 72 ezer Forint lehet.

Akciós ingatlanhitel további feltételi

Az Erste Banknál az ingatlanhitelhez szükség van jövedelem és munkaviszony igazolásra is. Csak belföldi ingatlan megvásárlása esetében élhetünk a hitel akcióval, mely a visszavonásig érvényes.
Ha szeretnénk megoldani lakás problémánkat, akkor keressük fel az Erste Bankot!

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása