Előrelátó ingatlanhitel az UniCredit Banknál

Ha mindenképpen szeretnénk vásárolni egy saját lakást, de még nem találtuk meg álmaink otthonát, akkor éljünk az Előrelátó Ingatlanhitel lehetőséggel az UniCredit Banknál! Előre tudhatjuk, hogy mekkora hitelösszeggel fogunk rendelkezni, így ehhez tudjuk kiválasztani a megfelelő ingatlant, melyet fél éven belül kell megvásárolnunk.
A Banktól egy hat hónapig érvényes hitelösszeg igazolást kapunk, ha minden benyújtott dokumentum és igazolás az igényléshez megfelel. Az Előrelátó hitel akció keretében használt vagy új családi ház, lakás vásárlására van módunk. Az igényelt összeg 1-40 millió Forint között, a futamidő pedig 2-30 év lehet. Lehetőségünk van fixálni 1,3,5 és 10 évre a törlesztő részletek összegét.

hirdetes

UniCredit ingatlanhitel akciójának feltételei

Az igénylés feltételeként mindenképpen kell rendelkeznünk ingatlanfedezettel. Akkor élhetünk az Előrelátó ingatlanhitellel az UniCredit-nél, ha elmúltunk már 18 évesek és még nem értük el a 65 éves kort. Ezen életkor felett hitelfedezeti életbiztosítást kell kötnünk. Kezdeményezettként a Bankot kell megjelölni. Rendelkeznünk kell vezetékes vagy mobiltelefonos elérhetőséggel. Folyószámlát kell vezetnünk valamelyik hazai bankfiókban, amely már legalább 2 hónapja meg lett nyitva. Igazolni szükséges jövedelmünket, melynek el kell érnie a minimálbérnek az összegét. A munkaviszony igazolásban 4 hónapot kell igazolnunk.
A hitel akció mellett Előrelátó Forintbetétet is nyithatunk, melybe elhelyezhetjük azt az összeget, amelyet önrészként kívánunk felmutatni a lakás vásárláskor. Fél éven át nagyon kedvező, 5,5 százalékos kamatot kapunk a betett összegre, mely 250 ezer és 15 millió Forint között lehet. Természetesen ezzel a befektetési lehetőséggel csak akkor élhetünk, ha rendelkezünk igazolással az Előrelátó Ingatlanhitelről. A hitel akciót egészen a visszavonásig vehetjük igénybe.
Ha szeretnénk élni ezzel a lehetőséggel, akkor mindenképpen keressük fel a legközelebbi UniCredit bankfiókot! Ennél a pénzintézetnél megkönnyíthetjük a lakásvásárlást.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása