A Raiffeisen Bank akciós ingatlanhitele

Ha szeretnénk megvalósítani lakásvásárlási álmunkat, akkor vásároljuk meg otthonunkat a Raiffeisen Bank segítségével! Amennyiben úgy döntünk, hogy ettől a pénzintézettől veszünk fel ingatlanhitelt  számos kedvezményben részesülhetünk.

A Raiffeisen Bank nem számol fel a hitel akció keretében hitelbírálati díjat. Nem jelent költséget számunkra a fedezetként felmutatott ingatlan értékbecslése sem. A tulajdoni lap lekérését is teljesen díjmentesen tudjuk elvégezni.

hirdetes

A Raiffeisen Bank akciós ingatlanhitelének kedvezményei

 

0,5 százalékos kamatfelár kedvezményhez juthatunk, ha a Raiffeisen Bankhoz érkezik jövedelmünk, melynek mértéke eléri a minimálbér összegét, ami jelenleg 64190 Forint. Havonta a folyószámlán legalább négy tranzakciót kell elvégeznünk, amely lehet készpénzfelvétel, csoportos beszedés, bankkártyás vásárlás és átutalás.

0,25 százalék kamatfelár kedvezményt akkor vehetünk igénybe, ha a jóváhagyott hitelösszeg kisebb, mint az ingatlanfedezet 50 százaléka. A 0,5 és a 0,25 százalékos kamatfelár kedvezmény összevonva is érvényesíthető az ügyleti kamatból.

Akkor érdemes igénybe vennünk a Raiffeisen Bank ingatlanhitel felvételi lehetőségét, ha szeretnénk új vagy használt lakást vásárolni. Előnye az ingatlanhitelnek, hogy kiszámítható kamatozással rendelkezik. A hitelbírálati díjat csak akkor kell megfizetnünk, ha az pozitív jóváhagyást kap. Nagyon sok banknál elutasításkor is ki kell fizetnünk a bírálat díját. Az ingatlanhitel egyik legnagyobb előnye, hogy akár három ingatlant is felmutathatunk fedezetként.

Az ingatlanhitel akció keretében 1-30 millió Forint közötti összeg igénylésére van lehetőségünk, melyet 2-30 év közti futamidő alatt fizethetünk vissza. Csak Forint alapon tudjuk igényelni az összeget, amely 6 hónapos kamatperiódusokkal rendelkezik.

Az éves ügyleti kamatláb mértéke 9,7 százalék, mely 2013. március 27-től érvényes az első féléves kamatperiódusra a BUBOR alapján. Ennek mértéke csökkenthető a már említett kamatkedvezményekkel. A 9,7 százalékos ügyleti kamat a 2013. április 30-ig folyósított ingatlanhitelekre vonatkozik.

 

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása