Eladó lakások Budapesten amihez biztos 20 éves lakáshitelre lesz szüksége

Budapest I. kerülete tipikusan az a kerület, ahol biztosan szükséges lesz a 20 éves lakáshitel felvétele. Az ingatlantajolo oldalán nem egy ilyen ingatlannal találkozhatunk.

Az első kerület Vár része azok számára nyújt felüdülést, akik a csendes és forgalomtól mentes kis utcákat szeretik és részesítik előnyben. Igényesen kialakított és nagyon jó hangulatú több szobás lakások érhetők el az oldalon.

hirdetes
Lakás hitelekből ilyen lakásokat vásárolhatunk Budapesten
Lakás hitelekből ilyen lakásokat vásárolhatunk Budapesten

Akik szintén az első kerületben szeretnének lakni, de nem vágynak ekkora csendre, azoknak a rakparti otthonok nyújthatnak megoldást. Itt a tömegközlekedési eszközök teljes tárháza elérhető. A rakparton megvásárolható ingatlanok között sok olyan kerül eladásra, amely gyönyörű dunai panorámával rendelkezik.

Lakás árak Budapesten
Lakás árak Budapesten

A krisztinavárosi részen új építésű lakások köthetők le. Valószínűleg bármelyik részt is nézzük az I. kerületben a hitelre szükség lesz.
Az eladó lakások Budapest több kerületében is elérhetők. Sok az új építésű projekt és sok olyan lakás is van a kínálati oldalon, amelyek gyönyörűen fel vannak újítva és egyáltalán nem kell hozzájuk nyúlni. Az óbudai részen a testvérhegy szerepel sokaknál az első helyen.

Talán nem véletlenül, hiszen gyönyörű környék. Az Óbudai hegyvidék igen csendes és szinte zárt lakókörnyezet. Számtalan medencés otthon található meg itt is, bár az árak miatt a hitel felvételére itt is szükség lehet. Az eladó lakások közül Budapesten talán itt az egyik legmagasabb négyzetméter árral lehet számolnunk. Egy 2 nappalis 5 szobás, 2 konyhás és 3 hálószobás medencés otthon 280 000 000 Ft-os áron érhető el. A házakhoz általában több állásos garázs is tartozik.

Ha tovább nézzük, hogy az eladó lakások közül Budapesten melyhez lehet még szükséges akár a 20 éves futamidejű hitel igénybevétele, akkor a II. kerület is számításba jöhet. A Máriaremetei rész, az Adyliget, a Budaliget mind-mind friss levegővel, gyönyörű környezettel várja a családokat. Adyligeten akár egy új építésű otthonra is szert tehetünk  amely hőszivattyúval van ellátva, azaz teljesen energiatakarékos megoldást kínál.

budapesti ingatlan piaci körkép
budapesti ingatlan piaci körkép

A házban több hálószoba és fürdő is megtalálható, emellett olasz szaniterekben gyönyörködhetünk. Az egyedi konyhabútor minden háziasszony álma, nem beszélve a gyönyörű márvány burkolatról sem.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása