Edigital: 15 havi 0% THM hitelre, ezen termékeket vásárolhatja meg!

Már mindenki kiheverte a szilveszteri pezsgőzést és már feledésbe merült az ajándékok kibontásakor felcsendülő karácsonyi muzsika hangja is, a Black Friday akciókra meg már nem is emlékszünk.

Pedig az Edigital minden egyes ünnep alkalmával meglepte vásárlóit és rendkívüli akciókat hirdetett meg, hogy akár 75%-os kedvezménnyel segítse hozzá TV-khez, mosógépekhez vagy éppen játék konzolokhoz a lakosságot.

hirdetes

Az Edigital még tavaly ígéretet tett arra, hogy januárban sem hagyja csüggedni az év kezdetén melankolikusan munkába és iskolába igyekvő ügyfeleit.

Edigital 0% THM áruhitel 15 hónapra
Edigital 0% THM áruhitel 15 hónapra

Számukra egy újabb akció dömpinggel teszi szebbé az új évet. A legújabb akciójukban a legnépszerűbb termékeik közül csemegézgetve számtalan terméket kínálnak akciós áron és sok-sok árucikkre most 15 hónapos 0%-os hitelt is adnak. Azaz, nem elég, hogy akár 39%-kal kedvezőbben juthatunk például háztartási nagygépekhez, de az akciós árat elég lesz havonta törleszteni, mindenféle kamat és rejtett költség nélkül!

Az Edigital nem csak most a legjobb!

Mint ismeretes, az Edigital 2001-ben indult útjára, két magyar fiatal vállalkozásaként. 5 év alatt növekedett országos szintűvé és már több nagy városban is jelen volt. Elsősorban az elektronikai kis és nagygépek, fényképezőgépek és a számítástechnika területén vállt ismerté.

Az évek alatt számtalan díjat zsebelt be és egyre magasabb színvonalon szolgálta ki az elégedett vásárlók százezreit. A többszörös Magyar Brands és Super Brands díjas üzlet, már több alkalommal lett az Ország Boltja is. Jelenleg több mint 140.000 napi látogatóval rendelkező weboldalán is várja már a megrendeléseket immáron több országból.

Óriási kedvezmények januárban

Az Edigital novemberben megtartotta nagyszabású Black Friday akcióját ahol rendkívül sokan jutottak hozzá kedvenc termékükhöz az árak töredékéért. Ezután a karácsonyi szezonra készítettek akciót, hogy szeretteiket, barátaikat és rokonaikat meglepni kívánó látogatóik pénztárcáit kíméljék.

Az évet most ismét akciókkal indították, ahol több kategóriában kínálnak különböző nagyságú kedvezményeket. Többek között háztartási nagygépeket, kávézós felszereléseket, takarítógépeket, szépségápolási termékeket, notebookokat, zenei eszközöket, televíziókat, fényképezőgépeket, számítógépes kiegészítőket, játékokat, konzolokat, irodaszereket és könyveket is kínálnak több tízezer és néhol több százezer forint kedvezménnyel.

Ingyen hitel, 15 hónapig kamatmentesen!

Az Edigital szaküzleteiben és weboldalán is elérhető az a rendkívüli kedvezmény, amivel 50.000 Forint felett és21 millió Forint alatt 15 havi 0% THM áruhitelhez juthatunk. A termékek azonnal hazavihetőek kezdőrészlet befizetése nélkül! Így teljesen ingyen a minénk lehet a kiszemelt árucikk és a kamatmentes törlesztést elég következő hónapban elkezdeni törleszteni.

A számtalan akciós termék közül kiemelten ajánlották a Sony 49”-os 4K képes SMART LED TV-jét, ami most 10.000 Ft kedvezménnyel: 189.990 Ft-ért elvihető, havi 12.666 Ft-ért 0% THM mellett, 0 Ft önrésszel.

Szárítógépet vagy PS4 játékot is vásárolhat 0% THM-re

Ugyanilyen kedvező feltételekkel elérhető a Whirlpool hőszivattyús szárítógép, amely 8kg szárítókapacitással A++ energiaosztállyal rendelkezik és havi 9.666 Ft-ért elvihető. A játék szerelmesei most havi 6.666 Ft-ért megszerezhetik a Sony PS4 1TB-os Slim játékkonzolát amihez most ajándék Star Wars Battlefont II játékot is mellékelnek több mint 20.000 Ft értékben, a 20.000 Ft-os áresés mellé.

20% kedvezménnyel hűtőszekrények

Több mint 20% kedvezménnyel elérhető a Beko felülfagyasztós hűtőszekrénye is, amely ingyen, kevesebb mint 4.000 Forintos törlesztőrészlettel hazavihető. Ráadásul ingyen szállítást is kérhetünk rendelésünk mellé ebben a kategóriában. Érdemes tehát megnézni a weboldalukat vagy ellátogatni a legközelebbi Edigital szaküzletbe, hiszen még számos kategóriában kínálnak 0%-os, önrész nélküli hitelt!

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása