Diófa alapkezelő egy jó befektetés lehet?

A diófa alapkezelő már több mint 440 milliárd forintot kezel ügyfelei számára. 2020 év végére az ingatlan alapokba befektetett vagyon értéke már elérte a 252 milliárd forintot is. Az alapkezelő a Magyarországon elérhető 3. legnagyobb ingatlanalapot kezeli, a Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alapot. A portfólióba elérhetők az A kategóriás irodaházak, mint például az Alkotás Point, az Infopark egyes épületei vagy a Green House. Az ügyfelekkel egy időpontegyeztetés után ügyfélinterjút szerveznek és csak ezután történhet meg a számlanyitás. A számlanyitás gyorsított és kényelmes, hiszen előre egyeztetett időpontban történik.

A szakemberrel közösen megtörténik a befektetési portfólió megtervezése és a szerződéskötés. A befektetések mindig az ügyfél céljainak megfelelően történnek, amelyek a kockázatokat minimalizáló adóelőnyöket is nyújtanak. Az indulótőke 30 millió Forint, amelyet bármely pénzügyi szolgáltatón keresztül el tudnak utalni az ügyfelek a befektetési számlájukra. Ezután megtörténik a tőkeelhelyezés és a hozammaximalizálás. Az ügyfeleknek minden hónapban részletes jelentést küldenek és folyamatos tájékoztatást adnak a befektetésekkel kapcsolatban. Ha szükséges elvégzik az újratervezést és az aktív kockázatkezelést. A diófa alapkezelő ügyfelei a portfóliójuk alakulását folyamatosan nyomon követhetik egy alkalmazáson keresztül.

hirdetes

Diófa alapkezelő zrt céginfó

Az alapkezelő 2009-ben alakult meg és mára már a vagyonkezelési szektor meghatározó szereplőjévé vált. 2009-ben magánnyugdíjpénztári alapkezelést folytattak, majd az idők során a tevékenységi kör bővült és az intézményi, valamint a lakossági vagyonkezelési szolgáltatással egészült ki. 2014 óta a prémium vagyonkezelés is elérhető az alapnál. A Diófa Alapkezelő Magyarországon több rangos díjat is kapott, a Privátbankar.hu és a Klasszis Gála jóvoltából. Az Alapkezelő tulajdonosa a Tarragona Holding Zrt., amely az Indotek Group érdekeltségébe tartozik.

Diófa alapkezelő – Alapkezelo a lakosság és az intézményi ügyfelekért

Az Alapkezelő ügyfélközpontú szemléletének köszönheti, hogy egyre több a lakossági ügyfele. A diverzifikált termék- valamint szolgáltatáspaletta segítségével itt mindenki megtalálhatja a számítását. Az ügyfelekkel törekednek a kölcsönös bizalmi viszony kialakítására, hiszen így lehet csak eredményes a vagyonkezelés. Tailor-made megoldásokkal és komplex szolgáltatásokkal, valamint rugalmas ügyfélkiszolgálással segítik ügyfeleiket.

A lakossági ügyfelek számára is fontos a kiszámítható működés, így erre kiemelt figyelmet fordítanak. A pénztári, valamint a biztosítói piacról számtalan intézményi befektetőt segítenek, hiszen megalapítása óta egyik legfontosabb üzletága a vagyonkezelés. A lakossági ügyfeleknek a 2014-ben indult Prémium Vagyonkezelési szolgáltatás keretein belül diszkrecionális vagyonkezelést biztosítanak. A vagyonkezelés során az alapkezelő több típusú és eltérő kockázatú eszközökbe fektet be, ezáltal is biztosítva ügyfelei anyagi biztonságát. Az ügyfelek befektetései a Befektetővédelmi Alap, azaz a BEVA védelme alatt állnak.

Ingatlan alapok hozamai a diófa alapkezelő kínálatában

Az egyes alapok hozamait a hozamkalkulátor segítségével meg tudjuk tekinteni. A diófa alapkezelő kényelmes megoldást biztosít az ügyfeleinek, hiszen az alapkezeléssel kapcsolatba hozható összes teendőt átvállalják és a különféle változásokról azonnal értesítik az ügyfeleket. Naponta figyelik a piacot és a befektetési döntések meghozatalában is segítenek.

Személyre szabott portfóliótervezéssel, havi rendszerességű tájékoztatással állnak az ügyfelek rendelkezésére. Az ügyfeleknek egy teljesen személyre szabott portfóliót állítanak össze, amely a befektetési céloknak és a kockázatvállalási preferenciának is tökéletesen megfelelő.

Diófa alapkezelő ingatlan befektetési alapok hozama

A diófa alapkezelő széles termékpalettájában a következő befektetési alapok érhetők el:

 • Diófa Jövőkép ESG Részvény Befektetési Alap
 • Magyar Posta Takarék Harmónia Vegyes Befektetési Alap
 • Magyar Posta Takarék Hosszú Kötvény Befektetési Alap
 • Magyar Posta Takarék Ingatlan Befektetési Alap
 • Takarék Abszolút Hozamú Befektetési Alap
 • Takarék Adria Közép-Európai Részvény Befektetési Alap
 • Takarék Apollo Származtatott Részvény Befektetési Alap
 • Takarék Aranymetszés Abszolút Hozamú Alapok Alapja
 • Takarék BUX Indexkövető Részvény Befektetési Alap
 • Takarék Dollár Ingatlan Alapok Alapja
 • Takarék Euró Ingatlan Alapok Alapja
 • Takarék Lendület Vegyes Befektetési Alap
 • Takarék Rövid Kötvény Befektetési Alap
 • Takarék Származtatott Befektetési Alap

Az alapkezelő honlapján elérhető egy hozamkalkulátor, amelynek segítségével pillanatok alatt meg lehet tekinteni, hogy az egyes alapok mennyi hozamot generáltak az elmúlt időszakban. Érdemes az összes alapnál áttekinteni, hogy például egy 10 éves időtávban vajon mekkora hozamot tudnak garantálni. A befektetésekre érdemes akkor is gondolni, ha nyugdíjas éveinket szeretnénk kicsit könnyebbé tenni, hiszen a diófa alapkezelő által kínált alapokkal is fel lehet halmozni a nyugdíjkiegészítést.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása