Decathlon áruhitelről, hogy miért is érdemes itt vásárolni?

Az országban a legtöbb multinacionális bolthálózat biztosít ügyfeleinek lehetőséget arra, hogy akár önerő befizetése nélkül, kamattal terhelt részlet-fizetéssel vihessen haza szinte bármilyen terméket, így például a Decathlon áruhitel egy tökéletes alternatíva erre, ha egy olyan termékre – például nagyobb értékű sporteszközre – vágyunk, ami az áruház kínálatában megtalálható.

A bolt többféle részletfizetési lehetőséget is biztosít vásárlóinak, méghozzá az Oney bank jóvoltából, akik a kisebb értékű termékek esetében akár már 0 forint előleg befizetése mellett is hazavihetik a kiválasztott árut.

hirdetes

Így igényelhető a Decathlon áruhitel

A Decathlon áruhitel lényege tehát az, hogy részlet-fizetés, és extra kamat terhe mellett, akár pénz nélkül is azonnal hazavihessük a kiválasztott terméket, méghozzá nem csak gyorsan, hanem rendkívül egyszerűen. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a helyszínen, avagy valamelyik Decathlon áruházban jelezni az eladónak, hogy szeretnénk részletre megvásárolni egy adott terméket.

Az eladó ilyenkor tájékoztat minket a legfontosabb részletekről, és odairányít minket a bank kihelyezett munkatársához, aki elintézi a szükséges papírmunkát, elkéri az ügyhöz elengedhetetlen iratokat, dokumentumokat és igazolásokat, majd megtörténik a hitelbírálat. Mindez alig 30 percet vesz igénybe, és amennyiben pozitív eredmény született, abban az esetben rögzítésre kerül a hiteldosszié, és már vihetjük is haza a kiválasztott terméket.

Az áruhitel előnyei közül a legfontosabb, hogy nagyon gyorsan, a vásárlás helyszínén azonnal kiderül, hogy jogosultak vagyunk-e a hitelre, és amennyiben igen, akkor már aznap haza is szállíthatjuk a terméket vagy termékeket. Lehetőségünk lesz ezáltal pénz nélkül, nagyon egyszerűen vásárolni, amihez nem kell más tenni, mint a Decathlon áruhitel igényléshez elengedhetetlen dokumentumokat bemutatni az ügyintézőnek.

További pozitívum, hogy az Oney bank nagy rugalmasságot biztosít a vásárlók számára, ezáltal hitelkonstrukciók sokaságából választhatunk teljesen szabadon, így a megfelelő hitelösszeg és futamidő variálása mellett a költségvetéshez igazíthatjuk a havi törlesztés mértékét. Mivel az árukölcsön mellé köthetünk hitelfedezeti biztosítást, ezáltal nem kell attól tartanunk, hogy valamilyen váratlan probléma, ezáltal betegség vagy munkanélküliség esetén nem tudjuk kifizetni a kölcsönt, hiszen a biztosítás ilyenkor leveszi a vállunkról a terhet.

A kölcsön sajátosságai

A Decathlon áruhitel kapcsán nagyon lényeges, hogy a pozitív hitelbírálat után a termék azonnal elvihető, és maga a kölcsön akár már 20 ezer forinttól igényelhető, de a felső határ 1 millió forint. A kölcsön már munkáltatói igazolás nélkül is igényelhető, miközben többféle konstrukció közül is választhatunk majd, és önerő befizetése és kezes nélkül is megvásárolhatjuk vele a kiválasztott terméket.

Az Oney bank a kölcsön kapcsán egyébiránt 6-tól 24 hónapig terjedő futamidőt biztosít, és bár munkáltatói igazolást nem igényelnek hozzá, ellenben ez nem jelenti azt, hogy nem kell munkahely ahhoz, hogy igényelhessük a lehetőséget.

A Decathlon áruhitel felvételéhez ugyanis elengedhetetlen legalább az utolsó havi bankszámlakivonat bemutatása, amely az állandó lakcímünkre szól, és az utolsó havi munkabér pontosan megnevezett átutalását, illetve összegét is tartalmazza, hiszen csak úgy, mint a legtöbb árukölcsön, úgy a kérdéses áruház által biztosított hitel sem igényelhető rendszeres kereset nélkül.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása