Áruhitel Euronics termékekre, mennyi hitelt kapunk?

Amennyiben szükségünk van egy új hűtőszekrényre, játékkonzolra, televízióra, porszívóra vagy bármilyen háztartási kisgépre, de nincs pénzünk rá, akkor számunkra is nagyszerű hír, hogy az áruhitel Euronics-termékekre is igényelhető, vagyis a bolt által forgalmazott bármilyen árut akár önerő befizetése nélkül, szinte azonnal hazavihetjük.

További pozitívum, hogy a kérdéses áruház nem csak egy bankkal szerződött az árukölcsön felvétele kapcsán, ezáltal szabadon választhatunk, hogy a Provident, az OTP, a Cetelem vagy éppen a Budapest Bank által szolgáltatott hitelt választjuk majd magunknak ehhez.

hirdetes

Áruhitel Euronics által forgalmazott termékekre

Az áruhitel Euronics-termékekre való felhasználása esetén tehát többféle konstrukció közül választhatjuk ki magunknak a legideálisabbat, miközben időszakosan is érdemes lesz figyelemmel kísérni az áruház ezen ajánlatait, hiszen sok esetben biztosítanak sajátos kalkulációkat és kedvezményeket, amelyekkel akár 0 százalékos THM konstrukció mellett is igényelhetjük a kölcsönt.

Az áruház például jelenleg is egy ilyen lehetőséggel kecsegtet a vásárlók számára, ezáltal 4-, 6- és 10 hónapos futamidőre igényelhető akár 25 ezer forinttól 2 millió forintig terjedő összeg, amihez egy bizonyos összeghatárig még önrészt sem kell fizetnünk. Ennek megfelelően 200 ezer forintig már 0 forint lefizetésével hozhatjuk is a kiválasztott termékeket, és míg 200- illetve 300 ezer forint között a vételár 10 százalékát kell kifizetnünk, addig ezen felül legalább a kiválasztott termék összegének 20 százalékát.

Áruhitel a Cetelemtől

Amennyiben az áruhitel Euronics által forgalmazott termékre kerül felvételre, és éppen a Cetelem bankot választjuk hozzá, ahhoz elengedhetetlen lesz, hogy megfeleljünk bizonyos feltételeknek. Ezáltal például fontos lesz, hogy természetes személyek legyünk, akik betöltötték 18. születésnapjukat, állandó magyar lakcímmel és igazolt, rendszeres jövedelemmel rendelkezzenek. Szintén kritérium még a munkahelyi- és otthoni telefonos elérhetőség, valamint magyarországi állampolgárság.

A Budapest Bank, az OTP és az Euronics

A Budapest Bank az Euronics termékei esetében egy különleges hitelkonstrukciót állított össze, ami nem áruhitel lett, hanem egyfajta hitelkártyás ajánlat, aminek igényléséhez szintén meg kell felelnünk bizonyos kritériumoknak. Ezek a nagykorúság, az állandó magyarországi lakcím és lakhely, a havi nettó 60 ezer forintos rendszeres jövedelem, az előfizetéses telefon, a munkahelyi telefon, valamint természetesen minden olyan érvényes igazolvány, amelyek többek között személyünk igazolására szolgálnak.

Hasonló konstrukcióval szolgál az Euronics esetében az OTP is, akik nagykorúság, magyarországi lakcím és állandó lakhely mellett legalább 3 hónapos, folyamatos munkaviszonyból származó jövedelmet, és havonta mintegy 40 ezer forintnyi igazolt nettó jövedelmet kérnek az ügyfelektől ahhoz, hogy pozitív hitelbírálat születhessen, és kiállításra kerüljön az a hitelkártya, amivel akár már 0 forinttól is hazavihetők a kiválasztott terméket.

A Provident kölcsöne

A Provident egy olyan speciális konstrukciót állított össze az áruház számára, amelynek részeként a bank heti-, vagy havi törlesztésű, a gyorskölcsönökhöz hasonló lehetőséget biztosít a vásárlóknak ahhoz, hogy akár azonnal, önerő kifizetése nélkül is haza tudják vinni a kinézett terméket.

A Provident áruhitel Euronics-termékek kapcsán olyan feltételekkel bír, mint az igazolt nagykorúság, a magyar állampolgárság és lakcím, az igazolt rendszeres jövedelem – legalább nettó 100 ezer forintos összeggel –, érvényes személyi igazolvány és lakcímkártya, valamint biztos munkahelyi- és privát elérhetőség egy előfizetéses telefonvonalon.

 

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása