Hogyan igényelhetek Cofidis személyi kölcsönt?

A Cofidis személyi kölcsön kivételes népszerűségét annak köszönheti, hogy olyan lehetőségeket, szolgáltatásokat kínál  ügyfeleinek, amelyeket a megszokott banki kölcsönök nem. Ezek között van a rugalmas futamidő, a díjmentes előtörlesztés lehetősége, és a rulírozás, amely a visszafizetett tőkerész újbóli felhasználásának lehetőségét jelenti. Ezeken túl a legtöbb vonzerőt kétségkívül az jelenti, hogy a kölcsön nem tartalmaz rejtett költségeket, a törlesztőrészleteken kívül más költség nem merülhet fel a törlesztés során.

hirdetes

A Cofidis ezt a termékét személyi hitelnek nevezi, de tulajdonképpen a személyi kölcsön bevett kategóriájába sorolható.

A kölcsön igénylése rendkívül egyszerű, mivel otthonunk kényelméből kezdeményezhetjük a kölcsön igénylését. Telefonon, vagy interneten keresztül megtudhatjuk pár kérdésre válaszolva, hogy az előminősítésnek megfelelünk-e.

Amennyiben az előzetes bírálat pozitív eredménnyel zárul, akkor a Bank postán elküldi számunkra, vagy interneten keresztül letölthetjük, és kinyomtathatjuk a szerződés szövegét.

Amennyiben ez megtörtént, a bank egyik képviselője egy előre egyeztetett időpontban felkeres az otthonunkban, ahol az ő jelenlétében aláírjuk a szerződést. Amennyiben adóstársra van szükségünk a kölcsön igényléséhez, akkor neki is jelen kell lennie, hogy aláírja a szerződést.

A bank képviselője ezek után elviszi a szerződést, és a Bank néhány napon belül elbírálja a kérelmünket, és 48 órán belül átutalja a bankszámlánkra a megítélt összeget. A Bank által aláírt szerződést postán kapjuk meg.

A megfelelő döntéshez szükségünk lehet szakember segítségére, hogy felelősséggel meg tudjuk ítélni, mekkora összeget, és mekkora törlesztőrészletet engedhetünk meg magunknak. A Cofidis ezen a téren is szolgál néhány jó tanáccsal a hitelfelvevők számára. Általános szabály azonban az, hogy amennyiben más banknál is van hitelünk, akkor annak a törlesztőrészletnek az összege és az újonnan felvett hitel törlesztőrészletének összege nem haladhatja meg a háztartásunk bevételeinek 33%-át.

 

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása