Cofidis megújuló hitel

A Cofidis Bank elsődleges célja, hogy olyan termékeket kínáljon, amelyek ügyfelei kényelmét és igényeit figyelembe véve érhetők el. A Cofidis Megújuló Hitel  otthonunk kényelméből gyorsan igényelhető az interneten vagy telefonon keresztül. Az előminősítés lehetőségével a leendő ügyfelek az adatok megadását követően 10-15 percen belül megtudhatják, hogy hitelképesek-e.

A hitel felvétele után a rugalmas futamidő lehetővé teszi, hogy Ön csökkentse hitele futamidejét, úgy, hogy amennyiben anyagi helyzete engedi, Ön akár nagyobb összeget is befizethet, az adott törlesztőrészletnél.

hirdetes

Cofidis megújuló hitel előnyei

Arra azonban ügyelnünk kell, hogy a minimum törlesztési összeg minden hónapban befizetésre kerüljön, tehát a befizetés a hitel futamidejét rövidíti, de nem váltja ki a következő havi befizetést.

A Cofidis Megújuló Hitel továbbá lehetővé teszi, hogy ha Ön a törlesztés időszaka alatt újból megszorulna, a már befizetett tőkerészt újabb szerződés kötés nélkül a bank kérésre visszautalja Önnek. Ennek a feltétele azonban az, hogy az esedékes törlesztőrészletek mindig a szerződésben foglaltak szerint érkezzenek be a Bank számlájára, és a megfelelő összegben.

Ezt a fajta hitelt az a 18. életévét betöltött, Európai Uniós állampolgár igényelheti, aki rendelkezik állandó magyarországi lakcímmel és rendszeres, igazolható havi jövedelemmel és természetesen nem szerepel a KHR listán. Továbbá minden igénylő ügyfélnek rendelkeznie kell saját nevére szóló bankszámlaszámmal.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása