Tesco Cofidis Hitel igénylése

A Tesco Cofidis Hitel az ország 25 Tesco áruházában elérhető pénzügyi szolgáltatás, amelynek egyik nagy előnye, hogy megújuló hitel a többi Cofidis személyi hitelhez hasonlóan. A Tesco Pénzügyi Partner pultoknál érhető el, és kérhető róla konkrét felvilágosítás. Abban az esetben, ha hirtelen anyagi forrásra lenne szükségünk, és ez nem áll rendelkezésre a háztartásunkban, ez a személyi hitel megfelelő anyagi forrást biztosíthat nekünk.

Mivel a termék a Cofidis Bank személyi hitele, ezért jellemzői között megtalálhatók a Cofidisre jellemző előnyök. Ilyen a rugalmas futamidő, amely díjmentes előtörlesztést tesz lehetővé, amennyiben plusz anyagi források állnak rendelkezésünkre. Fontos az azonnali hitelbírálat lehetősége is, így pár napon belül megkaphatjuk az igényelt összeget. A hitel átláthatósága is vonzó, hiszen nincsenek rejtett költségek, a törlesztőrészleteken kívül mást nem fizet az adós. Nem utolsó sorban a termék rulírozó hitel, ez azt jelenti, hogy a visszafizetett tőkerészt újra külön hitelbírálat nélkül újra felveheti az adós.

hirdetes

 

Szabad felhasználású hitel, ez azt jelenti, hogy bármilyen célra felhasználható, az összeg, amelyet igényelhetünk 100 000 és 800 000 Forint között igényelhető.

A Tesco Cofidis Hitel felvételének feltételei közé tartozik a betöltött 18. életév, a magyarországi állandó lakcím, a havi rendszeres jövedelem (lehet akár készpénzben kapott is), folyószámla bármely magyarországi banknál, valamint az, hogy a leendő ügyfél ne szerepeljen a KHR rendszer aktív adóslistáján.

 

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása