Cofidis személyi kölcsön igénylés feltételei 2020-ban

Ha a Cofidistől szeretnénk hitelt felvenni, a weboldalon Cofidis személyi kölcsön igénylés 2020-s feltételei mellett a hitel kalkulátort és az igényléshez szükséges összes dokumentumot is megtalálhatjuk. A Cofidis egy nagy előnye, hogy 100%-ban online intézhető, vagyis nem kell bemennünk egy fiókintézménybe személyesen intézkedni. Mindent könnyen és gyorsan elintézhetünk akár a fotelből is. A szükséges szerződések, tájékoztatók és nyilatkozatok is letölthetőek, valamint a szerződés aláírása is szóbeli nyilatkozatta, vagy elektronikus aláírással is történhet.

A Cofidis személyi kölcsöne a Fapados kölcsön, ami egy szabad felhasználású hitel, vagyis nem szükséges meghatároznunk a pénzintézet felé, mire akarjuk költeni. Nem tartalmaz rejtett költségeket, és extra szolgáltatásokat. A felvehető összeg 500.000 Ft-tól 10 millió Ft-ig terjedhet, és a már említett módon online igényelhető. Ez egy fontos szempont lehet azoknak, akik túl elfoglaltak, vagy olyan munkarendben dolgoznak, ami nehézkessé teszi, hogy személyesen intézkedjenek.

hirdetes

Mik Cofidis személyi kölcsön igénylés feltételei 2020-ban?

Természetesen nagykorú és cselekvőképes személynek kell lennünk, de ez minden pénzintézet esetében így van. Emellett, legalább nettó 130.000 Ft havi jövedelmet fognak kérni, és minimum 3 hónapos munkaviszony megléte is szükséges az igényléshez vagy nyugdíj. Egyéni vállalkozóként is felvehetjük a Fapados kölcsönt, ha minimum 2 éve működő vállalkozásunk van. A magyarországi lakcím is feltétel, külföldön bejelentett magyar állampolgárok nem vehetik igénybe. Azt is jó, ha tudjuk, hogy ha az igényelt összeg meghaladja az 5 millió forintot, egy társigénylőt is be kell vinni az ügyletbe.

Az online igényléshez is meg kell teremtenünk a feltételeket, amennyiben ezt az igénylési módot választjuk. Bármilyen notebook, tablet vagy mobil segítségével intézhetjük az ügyletet, de okos eszköz esetén minimum Anroid 5.0, notebook esetén Windows 7. operációs rendszer szükséges. A széles sávú internet kapcsolatról se feledkezzünk meg, hiszen ez teszi lehetővé a videó azonosítást és az elektromos aláírást is. Az elektronikus aláíráshoz még egy NOTLOCH regisztrációra is szükségünk lesz.

Mi a menete az online ügyintézésnek?

Először mindenképp végezzünk el a Cofidis online rendszerében egy előzetes kalkulációt. Ha olyan magas összeget vagy túl rövid futamidőt választunk, amit nem kaphatunk meg, az már itt ki fog derülni. Ezután jön az előminősítés, és a szerződés alapos áttanulmányozása. Természetesen kérhetjük papíralapon is a szerződésünket, de ha sürgősen szükségünk van az igényelt összegre, az elektronikus út sokkal gyorsabb, ezzel együtt a kifizetés is, hiszen az elbírálás 24 óra alatt elkészülhet.

A beazonosítás videó hívással történik, és ezen a ponton már a szerződés aláírása is megtörténhet egy elektronikus aláírással. Még ilyenkor is választhatjuk a papír alapú aláírást, de akár a személyes beazonosítást is. Ebben az esetben a Cofidis munkatársa egy napon belül keresni fog minket. Ha azonban a videód azonosítás mellett döntünk, akkor ezt a hétköznapokon 8-20 óra között bármikor megtehetjük. Bármelyik megoldást is választjuk, a szerződéskötéskor mindenképp legyen nálunk a szükséges munkáltatói és jövedelem igazolások Cofidis személyi kölcsön igénylés feltételeinek megfelelően.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása