Cofidis egészség hitel olyan, mint egy áruhitel

A Cofidis egészség hitel az áruhitel egy egyedi formája, amit lényegében egészségügyi eszközökre és beavatkozásokra tudunk költeni. Sokszor előfordul, hogy egy beavatkozás, mint például egy lézeres szemműtét vagy egy komplett fogászati kezelés nagyon drágának bizonyul, ha egy összegben akarnák kifizetni. Ugyanez a helyzet, ha valamilyen berendezésre van szükségünk az egészségünk vagy a gyógyulásunk érdekében. A személyi hitelek kondíciói általában jobbak az áruhitelekénél, de lényegesen magasabb jövedelem is kell az igénylésükhöz.

A Cofidis egészség hitele lényegében egy áruvásárlási és szolgáltatás igénylési hitel, aminek segítségével a szükséges kezeléseket és beavatkozásokat, valamint fontos berendezéseket nem kell egy összegben, saját zsebből kifizetnie. Lehetősége nyílik úgy igénybe venni ezeket, hogy havi részletekben törleszti. A Cofidis ráadásul nem egy, hanem két konstrukciót is kínál erre: a Cofidis Áruhitet és a Cofidis Klasszikus Áruhitelt. Ezek nem hagyományos értelembe vett áruhitelek, hanem kifejezetten egészségügyi eszközökre és beavatkozásokra költhetőek.

hirdetes

Miért előnyös a Cofidis egészség hitel?

Mindkét hitel nagy előnye, hogy a hitelbírálatra nem kell sokat várni, szinte azonnal meg is van. Önnek csak egyeztetnie kell az időpontot orvosával, meg megrendelni a szükséges eszközt, a pedig pozitív bírálat után viszonylag hamar rendelkezésére bocsátja az igényelt összeget. Attól függően, hogy melyik konstrukciót választja, az igényelt összeg akár újra felvehető, a választott futamidő pedig nagyobb összegek befizetésével csökkenthető is. Ezek a kondíciók a Cofidis Áruhitel esetén vannak így. Emellett forint alapú, vagyis nincs árfolyamkockázat sem.

A Cofidis Klasszikus Áruhitel hasonlóan jó kondíciókkal rendelkezik, bár a Cofidis Áruhitelre jellemző újbóli igényléssel nem rendelkezik. Viszont szintén forint alapú, tehát ez is árfolyamkockázattól mentes. Ráadásul a másik áruhitellel ellentétben, ebben az esetben akár 2 millió forint is igényelhető, akár 7 éves futamidővel. A hitelösszeg és a futamidő itt is választható, nem szükséges a maximumot igényelnünk. Az ügyintézés itt is nagyon hamar megvan, ahogyan a hitelbírálat is.

Milyen feltételeknek kell megfelelni?

A Cofidis egészséghitelt a Cofidisszel szerződésben álló orvosoknál és egyéb partnereknél tudja igénybe venni, tehát ha egészség hitelben gondolkodunk, érdemes olyan szakembert választanunk, aki a Cofidis partnere. A partnerség egyébként nagyon könnyen és gyorsan igényelhető, a Cofidis weboldalán hamar kitölthető az igénylőlap. Fogászatok, plasztikai sebészek, lézeres szemműtétet végző helyek, hallókészüléket forgalmazók és egyéb egészségügyi eszközöket árusító cégek igényelhetik a partnerséget.

Ahogy minden hitelnek, a Cofidis egészség hitelnek is vannak bizonyos feltételei, aminek meg kell felelnünk, ha igényelni szeretnénk ezt a fajta kölcsönt. A nagykorúság és a cselekvőképesség alapfeltétel, ahogyan a magyarországi lakcím is. Természetesen rendszeres havi jövedelemmel kell rendelkeznünk, viszont ennek az összeg elég, ha minimum 65.000 Ft, ami a legtöbb személyi hitel igénylési jövedelem minimumához képest nagyon alacsony összeg. Ami még nagyon fontos, hogy nem szerepelhetünk a KHR negatív listáján. Ha ezeknek a feltételeknek megfelelünk, már igényelhetjük is a Cofidis egészség hitelt.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása