Cofidis személyi kölcsön, amit nem hagyhat figyelmen kívül

A Cofidis személyi kölcsönt a bank maga Megújuló Hitel néven emlegeti, ami több értelemben is egy rendkívül szerencsés kifejezés, illetve elnevezés, hiszen amennyiben igénybe vesszük a kérdéses hitelformát, valóban teljes egészében megújulhatunk tőle, legyen szó akár egy új autó vételétől, akár egy nagyobb bevásárlásról, egy közelgő családi összejövetelről, netán éppen gyermekünk iskoláztatásáról.

A Cofidis által kínált személyi kölcsön legnagyobb előnye, hogy a pénzintézet a felhasználás tekintetében egyáltalán nem szab feltételeket, így amennyiben 5 millió forintot igénylünk – merthogy a bank ennyit is biztosít –, még annak felhasználhatóságát sem kell számlákkal igazolnunk, ha megfelelő ütemben törlesztjük.

hirdetes

A Cofidis személyi kölcsönről általában

A Cofidis személyi kölcsön, avagy a Megújuló Hitel általános feltételei rendkívül egyszerűek, ezen felül pedig átláthatóak, és rengeteg kedvező lehetőséget garantálnak az ügyfelek számára. Ilyenek többek között a rulírozhatóság, vagyis az, hogy amennyiben a hitelt visszafizettük, akkor rögtön úja felvehessük az összegét, vagy díjmentes formában a nagyobb összegű befizetésekkel lerövidíthető futamidő. A Cofidis személyi kölcsönt könnyedén és kényelmesen igényelhetjük már otthonról, így telefonon és interneten keresztül is, nem kell feltétlenül befáradni emiatt a pénzintézet egyik kirendeltségébe.

Az előminősítés minden ügyfél számára alig 5-10 percet vesz igénybe, ami azt jelentő, hogy a leendő adósoknak csak meg kell adniuk az adataikat, és azonnal megtudhatják, hogy hitelképesek-e vagy sem. Mielőtt megkezdenénk a bankkal való egyeztetést, mindig érdemes előtte alaposan átgondolni háztartásunk bevételeit és kiadásait annak érdekében, hogy biztosak legyünk benne, elbírjuk-e majd hosszabb távon is a hitelfelvétellel járó kiadásokat vagy sem. Ha a teherviselő-képességünket szeretnénk megállapítani, a Cofidis ebben is segítséget nyújt számunkra.

Nem árt figyelemben tartani, hogy amennyiben esetleg adósként vagy negatív jelöléssel szerepelnénk a KHR listán, abban az esetben a pénzintézet a hitelkérelmet indoklás nélkül és azonnal elutasítja. Amennyiben mi sem vagyunk pontosan biztosak abban, hogy hitelképesek vagyunk-e, akkor érdemes ingyenes lekérni a BAR listás adatainkat annak érdekében, hogy ne a már megindított folyamat során érjen minket a meglepetés a felvételi lehetőséggel kapcsolatban.

A Cofidis személyi kölcsön feltételei és előnyei

A Cofidis személyi kölcsönnek rendkívül egyszerű feltételei vannak! A legfontosabb, hogy az igénylő legyen nagykorú, cselekvőképes, Európai Uniós állampolgár, ezen felül pedig rendelkezzen magyarországi lakcímmel. Kiemelkedően fontos még, hogy legyen rendszeres jövedelme, ami nyugdíjból vagy munkabérből származhat. Más juttatások vagy nem igazolható, nem hivatalos pénzösszegek a hitelbírálat során nem mérvadók. A befolyó jövedelemnek havi nettó 65 ezer forintnak kell lennie legalább, de minél magasabb az összeg, annál magasabb hitel felvételére leszünk jogosultak.

A Cofidis személyi kölcsön feltétele még, hogy legyen egy saját névre szóló bankszámlánk, ezen felül pedig – amint azt a fentiekben is írtuk – az igénylő ne szerepeljen a KHR listán aktív adósként.

A Cofidis hiteleire a bank kínál biztosítást, amivel érdemes élni, hiszen haláleset, munkanélküliség, munkaképesség csökkenés, vagy esetleges keresőképtelenség esetében nem kell attól tartanunk, hogy családtagjainkra hárul a törlesztés lehetősége, a biztosítás ugyanis időszakosan, de akár teljes egészében is átvállalhatja a törlesztést.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása