Cofidis munkáltatói igazolás minden hitelfelvételnél szükséges

A Cofidis hitel csak úgy vehető fel, ha az igénylő bemutatja a munkáltatói igazolást. A Cofidis munkáltatói igazolás a weboldalon keresztül elérhető, így ha már eldöntöttük, hogy a Cofidistől veszünk fel hitelt, akkor töltsük le az igazolást és ezt írassuk alá munkáltatóval.

Mit kell a munkáltatói igazoláson feltüntetni?

Az első és legfontosabb a munkavállaló személyes adatai, úgy, mint neve, születési helye és ideje, az állandó lakcíme, az anyja neve, az adóigazolványa száma és a telefonszáma. A munkáltatónak is ki kell töltenie a rá vonatkozó részt és a munkaviszonyról szóló fontosabb adatokat. Fel kell tüntetnie a munkavállaló foglalkozását, a munkaviszony kezdetét, a közvetlen munkahelyi telefonszámát, a 3 havi átlagos jövedelmét.

hirdetes

A 3 hónapos átlagos jövedelmet hónapokra bontva is bekéri a Cofidis. Kitérnek arra is, hogy átutalással vagy készpénzben kapja a fizetését a munkavállaló. Itt lehet feltüntetni, ha egyéb juttatást is kap, ilyen például a cafeteria. Érdemes odafigyelni, amikor a munkáltató kitölti az adatokat, hiszen a plusz cafeteria csak segíthet egy hitelbírálatnál, hiszen másodlagos jövedelemként figyelembe lehet venni.

A munkaszerződésre is találunk kérdéseket, ilyen például, hogy határozott-e vagy határozatlan, és ha határozott, akkor az, milyen időtartamra szól. Külön rákérdeznek, hogy a munkavállaló áll e felmondás alatt, hiszen ha ez tényleg így van, akkor máris lecsökken a hitelfelvétel esélye. Az igazolás végén hivatalos aláírást kérnek a munkaadótól pecséttel ellátva.

Milyen lehetőségek vannak most a Cofidisnél

A Cofidis munkáltatói igazolás megkérése után már csak annyi a teendőnk, hogy a számunkra szimpatikus és a legjobb megoldást kínáló hitel kérvényét nyújtsuk be. Videós azonosítással és a dokumentumok beadásával akár 1 munkanap alatt megtörténhet a folyósítás. A sikeres előminősítés a videós azonosítás felgyorsítja, hiszen nem kell a postára várni. A videós szolgáltatás nyitvatartási idejében bármikkor el lehet indítani a beazonosítást.

Az azonosítást követően egy regisztrációs lapot kell kitölteni és az ügyintézővel máris le lehet egyeztetni a részleteket. Ha sikerült az azonosítás, akkor azonnal online be lehet nyújtani minden fontos dokumentumot, nem szükséges azt postán azonnal eljuttatni a Cofidishez, Hétköznap 8 és 20 óra között lehet kezdeményezni a videós azonosítást, így még az is el tudja intézni, akinek munkaidőben erre nincsen nagyon lehetősége.

Milyen előkészületek szükségesek a videós azonosításhoz?

Első körben a szerződéseket kell alaposan átolvasni. Általános szerződési feltételek, Általános Biztosítási Feltételek, Biztosítási és ügyféltájékoztató, Tájékoztató a túlzott eladósodás kockázatáról, KHR tájékoztató. Elő kell készíteni a következő dokumentumokat: Általános tájékoztató a hitelszerződés megkötését megelőzően, Kölcsönszerződés, Ügyfélnyilatkozatok.

Ezután már el is lehet indítani az azonosítást. A belépési adatok megadása után az „Ügyintézés indítása” gombra kell kattintani. A videós azonosítás elengedhetetlen feltétele, hogy aktiváljuk a kamerát, a mikrofont és a hangszórót. A videós azonosítás során az ügyintéző kérni fogja a személyazonosító igazolványt, a lakcímkártyát. Minden esetben el kell fogadnunk azt, hogy videós beazonosítást kérünk és erről sms-ben kapunk is egy kódot.

Ezt kell majd a megfelelő helyre beírni a beszélgetés során. Ha sikeres volt az azonosítás, akkor online be kell küldeni a dokumentumokat. Máris láthatjuk, hogy mennyire egyszerű a villámgyorsan elintézhető Cofidis munkáltatói igazolás mellett igénybe vehető kölcsöne.

A Cofidis Fapados kölcsöne

A Cofidisnél igényelhető Fapados kölcsön, mint már írtuk nagyon gyorsan igényelhető a videós azonosítás segítségével. Most nézzük meg, hogy mekkora törlesztőrészlet megfizetése mellett lehet felvenni 1 millió forintos hitelt. 1 millió forint 60 hónapos futamidőre havonta 23 710 forint, míg 36 hónapos futamidőre havi 29525 forint törlesztőrészlet mellett igényelhet.

A két törlesztőrészlet közötti különbség körülbelül havonta 6000 forint. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a két futamidő között eltérő a kamat és a visszafizetendő teljes összeg nagysága is. Mint azt már valószínűleg sok helyen olvashattuk erre érdemes odafigyelni, hiszen itt is jóval kevesebb lesz a végső visszafizetendő összeg és a kamat is, ha a rövidebb futamidőt választjuk. Elég, ha csak a visszafizetendő összeget nézzük, ami a 60 hónapos futamidőt választva 1 422 600 forint, míg a rövidebb futamidő esetén 1 306 656 forint. A rövidebb futamidőt választva több mint 100 000 forintot lehet megtakarítani.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása