Cofidis megújuló hitel feltétei: nem mindennapi opciókkal, nem mindennapi embereknek

A Cofidis egyik kedvelt hitele a Fapados Kölcsön, de a Megújuló Hitel amióta a piacon van, szintén nem vesztett a népszerűségéből. Köszönheti ezt egyszerű feltételeinek és a hitelhez kapcsolódó, ügyfélközpontú módosításainak.

Ezt a hitelt 46 hónapos futamidővel veheti igénybe és 100,000 és 800,000 Forint közötti összegig juthat így kedvező THM-mel szabadfelhasználású pénzhez.
A Megújuló hitelnek nincsenek rejtett költségei. Elfelejtheti a kezelési költséget, a számlavezetési díjat, a folyósítási jutalékot és hitelbírálati díjjal sem kell számolnia. Egy esetben növelheti meg 500 forinttal a havi törlesztőjét, ha az elektronikus fizetés helyett a csekkes vagy készpénzes befizetést választja.

hirdetes

Cofidis Megújuló hitel nagyon rugalmas konstrukció

Anyagi helyzettől függően lehetőség van nagyobb összeg egyszeri befizetésére, amellyel rövidíthető a futamidő. Viszont figyeljünk oda nagyon, mert akármekkora összeget is fizetünk be, az csak a futamidőre lesz hatással, a következő hónapban is ugyanúgy be kell futnia a törlesztőrészletnek.

További előnye a Megújuló hitelnek, hogy rulírozható. Azaz, ahogy az ember törleszti a hitelt, a visszafizetett tőkerésze is ezzel párhuzamosan nőni fog. Ezért, ha a hitel futamideje alatt Önnek újabb anyagi segítségre lenne szüksége, a Cofidis a visszafizetett tőkerészt újabb szerződéskötés nélkül a rendelkezésére bocsátja. Ennek két feltétele van. A szerződésben foglaltak maradéktalan betartása és hogy a lehíváskor ne aktív adósként tűnjön fel a KHR listán.

Hitelbiztosítással is lehetséges

A Megújuló hitel nagyon hasznos extra szolgáltatása, a hitelbiztosítás. Ezt egyes meglévő, vagy új hitelekhez is kérhetjük. Ennek a lényege, hogy ha bármilyen nem várt esemény miatt, fizetésképtelenné válnánk, akkor a biztosító állja az összeget addig, amíg nem rendeződik az életünk. Lehet kérni csak halálesetre biztosítást. Ilyenkor, ha haláleset következik be, a biztosító állja a hátralévő, még fizetendő összeget. Ebben az esetben a biztosítás havidíja mindig a Cofidisszel szemben fennálló tartozás 0.37%-ka.

Amennyiben be szeretnénk biztosítani magunkat keresőképtelenség, munkahely megszűnés, teljes vagy végleges munkaképesség csökkenés ellen is, akkor ez 0.65%-ra emelkedik. Nagyon fontos tudni, hogy a biztosítás nem növeli meg a hitel havi törlesztőrészletét. Az összeget úgy építik bele a hitel díjába, hogy valamennyivel hosszabb futamidővel kötnek szerződést velünk.

Lényeges  feltételek

Minden, saját névre szóló bankszámlával rendelkező európai uniós állampolgár, aki rendelkezik magyarországi, bejelentett lakcímmel és már betöltötte a 18. életévét jogosult a hitelre, ha igazolni tud munkabérből vagy nyugdíjból befolyó minimum nettó 65,000 Ft-os jövedelmet. Természetesen, ahogyan azt már említettük, alapfeltétel, hogy ne szerepeljen aktív adósként a KHR-listán.

Erre költjük a Cofidis hitelt

Szerencsére egyre többen nagyon pontosan megtervezik, hogy mire használják fel a felvett kölcsönösszeget. Az esetek döntő többségében szó sincs dorbézolásról, pazarlásról.
A Cofidisnél lehetőség van lakásfelújításra, átépítésre, korszerűsítésre hitelt igényelni. Ilyenkor Ön kikalkulálja, hogy mindent egybeszámolva, mekkora hitelkeretre van szüksége és kényelmesen, részletekben lehívhatja az összeget. Így, ha bármilyen okból, kevesebből kijönnek a tervezett munkálatok, nem szükséges lehívnia a többit.

Így Ön pontosan annyi hitelt használ fel, amennyire okvetlenül szüksége van. Egy forinttal se többet.
Vannak olyanok is, akik a Cofidis hitellel, egy jóval kedvezőtlenebb kondíciójú hitelt váltanak ki és így spórolnak sokat a törlesztőn. Emellett a váratlan családi események és az autóvásárlás, szervíz áll a lista elején. Közkedvelt hitelcél még, kiváltképp nyugdíjasok körében az unokák, gyermekek segítése vagy éppen egy régóta tervezett utazás megvalósítása.

Elmondható, hogy az emberek nagy többsége ma már tudatosan választja ki a hitelét. Nem nagy lábon szeretnének élni a hitelből, hanem rendezni azt a pénzzavart, amely álmatlan éjszakákat okoz nekik. Ebben tud nagyon jó megoldás lenni a korrekt, gyors és kedvező konstrukciójú szabadfelhasználású hitel.

kép forrása: http://www.pinterest.com/hitelek/cofidis/

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása