Cofidis gyorshitelek: azonnali segítség a bajban

A Cofidis az egyik legnépszerűbb hitelintézet azok között, akik pénzhez szeretnének jutni valamilyen hitel formájában pl.: gyorskölcsönt. Ráadásul 2013-ban a Fapados Kölcsönnel az egész hitelpiacot megmozgatták ami a Cofidis gyorskölcsön termékének is tekinthető.

A cég nagyon ügyesen találja meg a közös nevezőt az ügyfeleivel és a problémájukra koncentrálva adnak megoldást. Évek óta olyan termékeket dobnak a piacra, amelyek közkedveltté válnak a körükben. Próbálnak mindenkire odafigyelni. Az is megtalálja a számítását náluk, akinek mindenféle extra kérései vannak és az is, aki a legalacsonyabb THM-mel szeretné megoldani a hitelét. Ezért cserébe persze lemond a kényelmi szolgáltatásokról.

hirdetes

Még egy nagyon fontos jellemzője van egy hitelnek. A gyorsaság, hiszen az, aki hitelt igényel, annak jó eséllyel hamar szüksége van a segítségre.

Cofidis Fapados Gyorskölcsön igényléstől a teljesítésig: mindössze pár nap

A Cofidis Fapados Gyorskölcsöne jelenleg a piac legjobb ajánlata, a maga 15.8%-os hitelmutatójával. Azoknak szól, akik értik és szeretik is az online világot és nem jelent nekik gondot, ha az utalások is elektronikusan történnek és van igazolható nettó 140,000 forintos jövedelmük. Ezért cserébe pedig nagyon kedvező konstrukcióban vehetnek fel hitelt.

Első körben a Cofidis hitelkalkulátor oldalán egy kényelmes és abszolút felhasználóbarát felületen állítsuk össze a számunkra legideálisabb konstrukciót. Ezután egy előminősítésre kerül sor, amely mindössze 10-15 perc. Fontos, hogy ezzel még semmilyen kötelezettséget nem vállalunk. Az előminősítés arra való, hogy a hitelintézet kiszűrje azokat, akiket ilyen-olyan okból kifolyólag nem tud kiszolgálni. Általában ha itt átcsúszik az ember, akkor később sem szokott már megfenekleni a folyamat. Nagyon fontos, hogy mindig reálisan, őszintén válaszoljunk a kérdésekre.

Ezután nyomtassa ki a szerződést és készítse elő a szükséges dokumentumokat (a pontos listát, a Cofidis oldalán találja). A hitelintézet egyik kollégája pár napon belül megkeresi Önt és már alá is írhatja a szerződését. Ezután már csak egy lépcsőfok választja el Önt a gyorskölcsöntől. Ez pedig a „végleges bírálat”. Amennyiben ez is pozitív eredménnyel zárul, a Cofidis visszaküldi az általuk aláírt szerződést és 48 órán belül át is utalják a kért összeget. Bárhogyan is számoljuk, a hitel igénylése és a hitel kiutalása között nem telt el egy hét.

Cofidis Megújuló hitel, hasonló gyorsasággal

A megújuló hitel 22.8-26.4%-os THM-mel vehető igénybe, viszont mindössze 65,000 forint igazolt jövedelem elegendő az igényléséhez és a futamidő is állandó (46 hó). Az ügyfelek ezt a konstrukciót a rulírozás (a hitel törlesztésével nő a visszafizetett tőkerész is) és a díjmentesen rövidíthető futamidő miatt szeretik.

Maga a hitel igénylése lényegében megegyezik a Fapados Kölcsönnél leírtakkal. A különbség annyi, hogy a Megújuló hitelnél nincs lehetőség a futamidő változtatására. Ezen kívül ugyanúgy egy pár perces előminősítésen veszünk részt, majd pozitív bírálat esetén nyomtassuk ki a szerződést és készítsük elő a szükséges dokumentumokat.

Ezután felkeres minket a Cofidis kollégája és aláírhatjuk a szerződést. Ezt követően már csak némi türelemre lesz szükségünk és amennyiben a második körben is jóváhagyják a hitelkérelmünket, már érkezik is vissza a Cofidis által aláírt szerződés. Ezzel párhuzamosan a pénz folyósítása is kezdetét veszi.

Hitelt igényelni, a fenti példákból is tökéletesen látszik, nem egy nagy őrdöngősé. Néhány nem igazán szigorú feltétel van, amelyeknek meg kell felelni, de ezen kívül a hiteligénylés egy problémamentes és gyors folyamat.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása