Cofidis hitelkalkulátor így használja jól

A Cofidis láthatóan mindent megtesz azért, hogy ne csak a konstrukciói legyenek kedveltek, hanem maga az igénylés is gyorsan és könnyen történhessen.
Az elmúlt néhány évtizedben elképesztő módon felgyorsult a kommunikáció. Szinte kapkodjuk a fejünket ide-oda és próbálunk lépést tartani a világgal. Ám erre nem mindenki egyformán felkészült.

Van, akinek nem egyértelmű az, ami nekünk igen és fordítva.

hirdetes

Ezt természetesen a Cofidis is figyelembe veszi és ennek szellemében alakította ki az internetes honlapját és annak a felületét. Mindent egybevetve egy igen informatív könnyen kezelhető oldalt üzemeltetnek, de minden igyekezet ellenére is lehetnek fennakadások, ha valaki most csöppent bele az online világba.

A Cofidis hitelkalkulátor használata:

Ne lepődjön meg, ha azt fogja érezni, hogy Önnek ez túl részletes leírás. Most azoknak szeretnénk útmutatást adni, akik alapvetően elveszve érzik magukat a weboldalon.

  1. Üssük be a böngészőnk címsorába, hogy www.cofidis.hu, majd nyomjunk egy entert.
  2. Megjelenik a Cofidis weblapja és a menüből válasszuk ki a keresett hitelkonstrukciót majd az egér bal gombjával kattintsunk rá.
  3. Ekkor eljutunk a hitel információs oldalára, ahol minden szükséges tudnivalót megtalálunk. Amennyiben átrágtuk magunkat ezen, kattintsunk ismét bal egérgombbal a piros, „Érdekelnek a részletek” gombra és máris a hitelkalkulátorral találjuk szembe magunkat.
  4. A hitelkalkulátor két részből épül el. Egy csúszkából, amellyel az igényelt összeg mértékét állíthatjuk. Ehhez kattintsunk ismét bal gombbal, a lila színnel körbefuttatott, kör alakú ikonra és tartsuk lenyomva az egeret. Majd mozgassuk jobbra illetve balra, attól függően, hogy növelni vagy csökkenteni szeretnénk az összeget. A csúszka mellett a futamidőt a „+”, illetve „-„ jelre kattintva tudjuk növelni, vagy csökkenteni.
  5. A második egység pedig a futamidőtől jobbra található információs pult. Itt tudjuk nyomon követni, hogy azok a változtatások, amelyeket az előző két területen végrehajtottunk, milyen hatással vannak a THM-re, a havi fizetendő törlesztőre, a kamatra, a hitel teljes díjára és a fizetendő teljes összegre.
  6. Amikor megtaláltuk a nekünk szimpatikus konstrukciót, csak kattintsunk megint az egér bal gombjával az „Igénylés” gombra és az máris az előminősítő oldalra kerülünk.

Ezeket a pontokat betartva, senkinek nem fog gondot okozni a hitelkalkulátor használata és ami még fontosabb nem fogja magát az ember kényelmetlenül érezni, mert nem boldogul egy olyan világban, amelyben egyszerűen nem mozog otthonosan.

a kép a cofidis.hu hitelkalkulátor oldalról készült.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása