A CIB partner számlacsomagok minden vállalkozásnak segítséget nyújtanak

A CIB vállalkozói számlacsomag kisvállalkozásoknak, számviteli, könyvvizsgálói és adótanácsadó tevékenységeket folytatóknak kínál megoldást a számlavezetésre.

CIB vállalkozói számlacsomag Partner Start

A vállalkozói számlacsomagot azoknak a vállalkozásoknak ajánlják, ahol a kimenő számlaforgalom 400 000 Forint környékén van vagy ennél kevesebb. Havi szinten maximum 5 db átutalás indítására van lehetőség. Ez a csomag jellemzően induló vállalkozásoknak ajánlott. NAV részére indított belföldi átutalás, bankon belüli forint átutalás, elektronikus csatornán indított bankon belüli deviza átutalás teljesítése lehetséges a csomag segítségével.

hirdetes

A számlához CIB VISA Kompakt Üzleti Kártya tartozik, amelynek első éves díja 0 Ft. Természetesen ma már nem létezik számlacsomag, amely ne tartalmazná a mobilalkalmazás használatának lehetőségét. A számlacsomaghoz tartozó CIB Bank Mobilalkalmazást okostelefonnal, okos értesítési funkcióval kínálják. Az sms-ben érkező értesítések díja 0 Ft.

A számlához ajándék számlakészítő szoftvert is kínálnak, így nyár folyamán a csomagot választó vállalkozásoknak ez sem okoz gondot majd. A Forint számla mellett akár négyféle devizában is nyithatók számlák, így a vállalkozás rendelkezésére állnak az EUR, USD, CHF vagy GBP számlák.

CIB Partner Medium számlacsomag

Egyéni és társas vállalkozásoknak ajánlják, ahol havonta átlagosan 25 vagy ennél kevesebb átutalás indítását szeretnék kezdeményezni. Havi szinten átlagosan 4 millió Forint vagy annál kevesebb kimenő számlaforgalom esetén vehetik igénybe a vállalkozások.

Átutalások tekintetében az ajánlat megegyezik a Partner Start számlacsomaggal. Itt már kétféle bankkártya áll az ügyfelek rendelkezésére 0 Ft megfizetése mellett. Ez a CIB VISA Business vagy a CIB VISA Kompakt. A Mobil alkalmazás és az okos értesítési funkció díja 0 Ft. A számlakészítő szoftvert itt is ingyen kínálja a bank.

CIB Partner Maximum számlacsomag

A csomagot egyéni vagy társas vállalkozások vehetik igénybe 25 vagy ennél több átutalás indítása esetén, 4 millió Forint vagy ennél magasabb számlaforgalom esetén. Egyebekben a csomag egyezik a Partner csomaggal.

CIB Partner Könyvelői Vállalkozói Számlacsomag

Könyvelőknek, számviteli, könyvvizsgálói és adótanácsadói tevékenységet folytatóknak ajánlott a csomag igénybevétele. A CIB Bank a számlacsomagot azoknak tudja biztosítani, akiknek a főtevékenysége a TEÁOR ’08 szerint 6920. A bank a számlacsomagot a könyvelői banki szolgáltatásokra szabta így a tranzakciós díjakat is így határozza meg. CIB VISA Kompakt vagy CIB VISA Business Üzleti Kártya első éves díja 0 Ft. NAV részére küldendő belföldi forint utalásokat, belföldi bankon belüli forint átutalásokat, bankon belüli deviza átutalásokat tartalmaznak a számlák.

Azonnali fizetési rendszer

A legújabb bankközi elszámolási rendszer értelmében 2020. március 2-től legfeljebb 10 m Forintig, elektronikus csatornán indított, nem értéknapos átutalási és átvezetési megbízásai, az év minden napján a nap 24 órájában 5 másodperc alatt teljesülnek. Az átutalási megbízásokat mobiltelefonszám vagy email cím megadása mellett is elindíthatják az ügyfelek. A CIB Banknál Mobilalkalmazáson, a CIB Bank Online felületén, a CIB Internetbankon, a Business Terminálon, a CIB TPP csatornán és a CIB Business Onlinon keresztüli tranzakciók is 5 másodpercen belül teljesülnek.

Miért érdemes igénybe venni a CIB számlacsomagokat a nagyobb cégeknek?

A számlacsomagokkal rendelkezők egyszerű csatlakozási megoldással a CIB EASY kedvezményprogramhoz is. csatlakozhatnak. Csatlakozás után a cégnél dolgozók már önállóan igényelhetik a különféle kedvezményeket és regisztrálhatnak a CIB dolgozói kedvezmény oldalán. A kedvezmények segítségével a dolgozói elégedettség növelhető, a vállalkozások első számú emberei még jobb vezetővé válhatnak. A csatlakozás segítségével a dolgozóknak több 10 000 Forintot is megtakaríthatnak a vezetők. A CIB vállalkozói számlacsomag mellett a CIB további szolgáltatásait is érdemes áttekinteni.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása