Azonnali hitel bárosoknak, létezik ilyen?

Ha valaki BAR listára kerül, az általában azért történik, mert egy bank megbízhatatlan ügyfélnek titulálja őt egy korábbi nemfizetési ügylet miatt. Természetesen ennek megvannak a maga határidői, ezen felül pedig a maga folyamata is, így nyilvánvalóan senki sem kerül fel a feketelistára abban az esetben, ha egyszer vagy kétszer elkésett kölcsöne törlesztő-részletének befizetésével.

Ha viszont a késés rendszeres, illetve meghalad egy bizonyos összeget, a bank BAR listára helyezi az ügyfelet, ami jelzésül szolgál a többi bank számára is, miszerint az illető nem sorolható a megbízható hitelesek közé.

hirdetes

Ha BAR listásként gyorsan, azonnal pénzre van szüksége

BAR listára természetesen a legtöbb ember nem azért kerül, mert éppen nem akart, hanem vélhetően inkább azért, mert nem tudott fizetni, így nagy valószínűséggel egy ilyen lépéssel a bank csak még mélyebbre taszítja az adósságcsapdában. Hogy van-e bármiféle megoldás abban az esetben, ha BAR listásként azonnali hitelre van szükségünk? Bizonyos feltételek mellett igen, de fontos ezen a téren, hogy már ne legyünk aktív BAR listások, hiszen amennyiben aktív státusszal rendelkezünk, akkor egyetlen bank sem áll velünk szóba, az ugyanis még azt jelenti, hogy fennálló tartozásunk van egy másik pénzintézet irányába.

Passzív BAR listásként ugyan még mindig nem nyílt ki előttünk minden egyes kapu, de már több bank is szóba áll velünk annak érdekében, hogy a lehető legkedvezőbb konstrukcióval jussunk ismét gyors pénzhez. Ez a kedvezőség természetesen még messze nem haladja meg azt a sok kedvezményt, amit BAR listás besorolás nélkül kapnánk, de mivel gyors segítségre van szükség, vélhetően a legtöbb ember így is elfogadja majd a bank ajánlatát.

Aktívként lehetetlen, passzívként van remény!

Köztudott, hogy egy banki hitel bírálatakor a hitelminősítés egyik legfontosabb pontja, hogy a kérvényező személy fent van-e a BAR listán, vagy sem. (A BAR lista ma már KHR lista néven érhető el!) Amennyiben ugyanis a kérvényező fent van a kérdéses feketelistán, a legtöbb bank azonnal elutasítja kérelmét, de ez általában csak akkor igaz, ha aktív státuszban vagyunk.

Passzív BAR listásként ugyanis van remény. A passzív listázást az különbözteti meg az aktívtól, hogy ilyen esetekben a gyors segítségért folyamodó ügyfél már rendezte korábban fennálló tartozását a hitelintézet irányába. A passzív státusszal azt kívánják jelezni a többi bank felé, hogy az ügyfélnek volt problémás kölcsöne, amit valamilyen formában, de sikerült rendeznie. A feketelistára egyébiránt akkor kerülhet fel valaki, ha már legalább 90 napja fennálló hiteltartozása van, ezen felül pedig a tartozás összege meghaladta a minimálbér összegét.

Miután ezt a tartozást rendezzük, azt követően kerülünk fel a passzív BAR listára, ami egy év után törlődik abban az esetben, ha nem halmozunk fel újabb tartozást. Hogy ilyen státuszban van-e lehetőségünk bankoknál gyors kölcsönt igényelni? Általában szigorú feltételekkel, ezáltal például csak abban az esetben, ha az igényelt összeg teljes részére képesek vagyunk valami fedezetet biztosítani! Ez lehet egy ingatlan – például családi házunk –, de ingóság, így gépjárművünk is. Szintén feltétel lehet továbbá a passzív BAR listások hitelfelvételének, ha fel tudunk állítani magunk mellé egy megfelelő anyagi helyzettel rendelkező, ezáltal rendezett banki előélettel bíró kezest.

Ezekkel a feltételekkel passzív BAR listás is hozzájuthat azonnali pénzkölcsönhöz, amit minden esetben kellő körültekintéssel kell felvenni, tanulva a korábbi rossz anyagi helyzetből adódott problémákból.

Rate this post

Egy hozzászólás ehhez: “Azonnali hitel bárosoknak, létezik ilyen?

 1. Kínálunk hitelek magánszemélyek, illetve szervezetek
  Az elképzelés, hogy felújítják házak és intézmények
  Adósság konszolidáció. Mi egy cég hitelek
  A hitelezők kínálnak
  Hitelek a különböző egyének és a vállalatok Európában, Ázsiában és
  Más részein a világ. Azt, hogy mi Hitel USD ($) és GBP (£)
  És bármilyen pénznemben
  Az Ön választása. FIRMOS FUNDING társaság volt
  Board-tanúsítvánnyal hitelező hitelezési
  nemzetközi ügyfelek
  ————————————————–
  Unesdoc.unesco.org
  unesdoc.unesco.org
  Elérhető hitelek kínálunk:
  * Személyi kölcsönök (Secure és a fedezetlen)
  * Business Hitelek (biztonságos és nem biztonságos)
  * Kombinált Hitel
  * Konszolidáció Hitel és még sok más,
  ————————————————–
  Unesdoc.unesco.org
  unesdoc.unesco.org
  Kap egy megbízható hitel RE-FUNDING HITELEK társaság.
  BENEFIT HITELEK
  * A rendelkezésre álló 24 óra / 7 nap
  * A hitel felajánlott egyéni / társas vállalkozás
  mindenki
  * Nem igényel fedezetet.
  * Megfizethető kamatláb.
  * Hitel visszafizetése program indult hat hónappal később.
  * Türelmi idő a hiteltörlesztés hat hónap.
  * A hitel kérelmező banki átutalással
  (E-Banking) belüli
  rövid idő alatt, bankszámla, Western Union vagy pénzt gramm, hogy
  csekken.
  Ha érdekel szereznek hitelt a RE-FUNDING HITELEK
  Társaság, lépjen kapcsolatba velünk mail
  e {lapolendersfirm@gmail.com}
  És biztosítja, hogy az összes pénzügyi problémákat kell megoldani ..

Vélemény - hozzászólás hozzáadása