Az OTP akciós Otthonteremtési Lakáshitel ajánlata

 

Ha Magyarország területén belül szeretnénk vásárolni egy lakóingatlant, akkor keressük fel az OTP Bankot, hiszen egy nagyon kedvező kondíciókkal bíró hitel akciót vehetünk igénybe!
Az igényelhető lakáshitel összege 1-15 millió Forint között lehet, melynek a mértékét a jövedelmünk és a hitelbiztosítási érték határozza meg. 6 és 20 év közötti futamidő közül választhatunk.

Az akciós OTP Otthonteremtési Lakáshitel részletei

A lakáshitel akció keretében kezelési költséget nem számol fel a Bank. Csak Forint alapon tudjuk felvenni a kívánt összeget, így teljesen kizárt az árfolyam ingadozás miatti kiszámíthatatlanság. Csak akkor élhetünk az OTP Bank Otthonteremtési Lakáshitelének kamattámogatási lehetőségével, ha 2014. december 31.-ig benyújtjuk az erre vonatkozó kérelmünket.
Használt lakás vásárlása esetén az OTP egy különleges csomaggal áll a rendelkezésünkre. Az 5 évig fix Bizalom Lakáskölcsön 2013. április 30-ig 0 Forintos induló díjjal vehető igénybe. A futamidő első 5 évében állami kamattámogatás segítségével csökkenthetőek a lakáshitel költségei. Lehetőségünk van 0,5 százalékos kamatkedvezményt igénybe venni, ha az OTP-hez érkezik a jövedelmünk, mely legalább 150 ezer Forint, illetve havi legalább kettő csoportos beszedési megbízásunk van. Ha a lakáshitel mellet van lakáskasszánk, akkor csökkenthető a THM mértéke, így a havi törlesztő részlet is, emellett pedig éves szinten akár 72 ezer Forintos állami támogatást is kaphatunk.
Manapság nem könnyű teljesen önerőből megvásárolni egy ingatlant, ezért kell megkeresni az OTP egyik bankfiókját, ahol a megfelelő lakáshitel lehetőséggel kedvező feltételek mellett juthatunk hozzá egy akkora összeghez, melynek segítségével valóra válthatjuk álmainkat és egy saját otthonba költözhetünk be.
Az OTP Bank a pozitív hitelkérelem bírálat után a lehető legrövidebb időn belül folyósítja számunkra az igényelt összeget. A Bank Otthonteremtési Lakáshitele és a Bizalom Lakáskölcsön csomagja egy kihagyhatatlan lehetőség, melyet ingatlan vásárláskor igénybe kell vennünk!

hirdetes
Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása