Autóhitel Centrum ez minden hitel közepe

Az Autóhitel Centrum nem más, mint egy mindenki számára elérhető, nyílt és ingyenes weboldal, hírportál, ahol szinte minden segítséget meg lehet találni arra nézve, ha valaki használt autót szeretne vásárolni, és ehhez megfelelő hitelkonstrukciót keres. Van itt lehetőség autóhitel cserére, annak kiváltására, és a BAR listán lévő személyeknek is tudnak érdemi segítséget nyújtani. Lehet mazsolázni a lehetőségek között, mindenki a maga igényeinek megfelelően kutakodhat, kalkulálhat a megadott alap keresőkben.

Autóhitel Centrum, az igazi segítség

Az Autóhitel Centrum igyekszik minden érdeklődőnek maximálisan segíteni, ötleteket, megoldásokat adni, illetve a telefonos segítségnyújtásra is felkészült, ahol felkészült szakemberek várják az érdeklődő ügyfeleket.

hirdetes

Erőteljes hangsúlyt fektet a használt autók vásárlására, mivel köztudott, hogy az a legkockázatosabb, és itt kivételesen nem a pénzügyi részére gondoltak, az Autóhitel Centrum szerint a használt autóvásárlás egy igazi zsákba macska, hiszen nem tudhatjuk, hogy mit is veszünk valójában.

Velük ki lehet kerülni az olyan buktatókat, mint például egy rosszul megfogalmazott adás-vételiszerződés, nem megfelelő hitelintézeti konstrukció, illetve egyéb, olyan apróságnak tűnő momentum, amit csak akkor észlelünk és fogunk fel igazán, amikor már jócskán benne vagyunk a slamasztikába.

Ténylegesen figyelnek arra, hogy amennyiben a segítségüket kérik, a lehető leghamarabb megadják a mindenre kiterjedő, és alaposan átfogó válaszokat, számításokat, mert pontosan tisztában vannak azzal, hogy az idő igenis pénz. Hiszen gondoljunk csak bele, hogy van egy eladó, akinek nem az a lényeg, hogy minél tovább ajánlgassa eladásra szánt gépjárművét, hanem az, hogy a lehető leghamarabb gazdát találjon rá.

Ebben a szituációban is gyorsan és rugalmasan jár el, és segít az Autóhitel Centrum.

Online könnyebb!

Amennyiben hitelre van szüksége ahhoz, hogy saját autót vásároljon, nem feltétlenül szükséges bankhoz, pénzintézethez fordulnia, bátran keresse fel az Autóhitel Centrum bármelyik kollégáját, akik néhány napon belül elintézik Önnek még ezt is. Ezáltal nem csak biztos lehet abban, hogy jó kondíciójú hitelben lesz része, hanem még az utánajárás procedúrájától is megmentik.

Nem elhanyagolandó szempont, különösen ebben a rohanó világban. Ráadásul külön foglalkoznak a BAR listásokkal is, hiszen pontosan tudják, hogy nekik is szükség van segítségre, éppen azért, mert a listán való jelenlét nem igazán szimpatikus szempont a hitelt adó intézményeknek.

Mint a többi, hitelezői szekcióban, itt is érvényesek azok az alap tények, mint az autó életkora, az önerő százalékos nagyságrendje, a futamidők hosszúsága. Az Autóhitel Centrumnál nincsenek úgymond szerződési díjak, amik tudjuk jól, nem kevés pénzt jelentenek, akár 50-100 ezer forint is lehet, autója válogatja. Ezt az összeget azonnal meg is spórolhatjuk, amit köszönünk szépen.

Viszont kiszámolják nekünk a lízing díjat akár Cascóval, akár a nélkül, így ezt is mindenki maga döntheti el, hogy hogyan szeretné a leendő autóját megtalálni. Persze a megvásárolandó gépjárművet nekünk, magunknak kell megtalálni, kikeresni, mivel csak a már meglévő opciókkal tudja kiszámolni a részleteket az Autóhitel Centrum kalkulátora.

Ha saját autóval rendelkezünk, de egy azonnali, gyorskölcsönre lenne szükségünk, de a személyi kölcsön nem játszik, akkor ilyen természetű kalkulációt is igényben vehetünk ennél a cégnél. Itt, a saját autó válik a kölcsön fedezetévé, és még a mindenkori THM is a lehető legalacsonyabb lesz.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása