Általános kérdések a Cofidis hiteleivel kapcsolatban

Bárki életében, és mondhatni bármikor adódhat olyan helyzet, hogy hitelre van szüksége. Az ilyen esetekben egyetlen megoldást az olyan pénz- vagy hitelintézet nyújthat, mint a Cofidis. Az alábbiakban az ezzel kapcsolatos legáltalánosabb kérdéseket válaszoljuk meg!

Hányszor vehető fel Cofidis hitel?

A Cofidis egyik sajátos hitelcsomagja a Megújuló Hitel, amelynek lényege, hogy amennyiben a törlesztés rendben megtörténik, egyszóval nincsen késés a fizetésben, akkor a bank ismét az ügyfél rendelkezésére bocsájtja ugyanazt az összeget, amit korábban már elbírált – mindezt plusz költségek és egyéb felülvizsgálat nélkül. Természetesen ahhoz, hogy a pénzintézet így döntsön, elengedhetetlen, hogy úgyszólván jó adósként, mindig pontosan törlesszük a részleteket, ezáltal ne kerüljünk fel a BAR-, vagy manapság ismertebb nevén KHR listára.

hirdetes

Milyen feltételek kellenek a Cofidis hitel pozitív elbírálásához?

Ahhoz, hogy a Cofidis bank pozitívan bírálja el hitelkérelmünket, minden esetben több szempontnak is meg kell felelnünk.

  • Az egyik ilyen, hogy szükséges bejelentett, ezen felül pedig rendszeres jövedelem, ami akár bankszámlára, akár kézhez kapva, akár más formában is érkezhet, de szükséges ennek valamilyen formában történő igazolása.
  • A Cofidis minimum nettó 65 ezer forintnyi jövedelemhez köti a hitelbírálat pozitív mivoltát, ami nem csak munkabérből, hanem nyugdíjból is származhat.

Van a Cofidis-nél hitelfedezeti biztosítás?

Mivel a Cofidis érdekes nem más, minthogy az adós rendszeresen törlesszen, ezért megoldást kínálnak azoknak az ügyfeleknek, akik valamilyen kedvezőtlen esemény következtében időszakosan nem tudnak törleszteni. Ez a hitelfedezeti biztosítás! Megkötése nem növeli a havi törlesztő-részletet, azonban a futamidőt természetesen megnöveli, ellenben segítséget nyújt teljes és végleges munkaképesség csökkenés, munkanélküliség, keresőképtelenség, de még haláleset alkalmával is.

A Cofidis lehetőséget biztosít továbbá arra is, hogy az adós egy biztosítási csomagot válasszon magának, ami kizárólag haláleset során lép életbe, lényege pedig, hogy a biztosító ilyen esetben teljesen átvállalja a törlesztő-részletek fizetését.

Mi a lényege a Cofidis Fapados kölcsönnek?

A Cofidis egyik legkeresettebb és legsikeresebb hitelkonstrukciója minden kétséget kizáróan a fapados kölcsön, ami a gyorshitelnél nagyobb, de a személyi kölcsönnél kisebb összegű hitelt biztosít az ügyfelek számára, akik így legalább 800 ezer, legfeljebb 2 millió forinthoz juthatnak hozzá. Ehhez a bank a lehető legalacsonyabb THM-et kínálja úgy, hogy bár a hitel szabad felhasználású, a pénzintézet minden extra szolgáltatást kivett belőle, így tudja biztosítani az adósok számára ezt a lehetőséget.

A Cofidis Fapados kölcsönt mindenki igénybe veheti, akinek legalább 140 ezer forintot meghaladó jövedelme van, és nem riadnak vissza attól, hogy banki ügyeiket teljes egészében elektronikus úton, az internet segítségével kell kivitelezniük. A kérdéses hitel ugyanis azért fapados, mert nincsenek hozzá olyan extrák, mint a havi rendszeres papír alapú számla vagy a csekkes befizetés.

Ezek is igénybe vehetők ugyan, de csak és kizárólag extra pénzösszegek ellenében. A Cofidis Fapados kölcsön előnye, hogy nem csak az ügyintézés, hanem már az igénylés folyamata is teljes mértékben online történhet, ezáltal az ügyintézővel csak és kizárólag akkor találkozunk, amikor a szerződést aláírjuk, de még ehhez sem kell kimozdulnunk otthonunkból, a bank munkatársai ugyanis házhoz jönnek.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása