Akciós személyi kölcsön 2015 – mivel csábítanak a bankok?

Nem kétséges: most az akciók a hitelpiac legnépszerűbb szereplői!
Szinte már bárhol akciós személyi kölcsönhöz juthatunk 2015-ben! A bankok wellness-hétvégével, tablettel, a legkülönfélébb ajándékcsomagokkal próbálják meg még vonzóbbá tenni az egyébként is kedvező kamatfeltételeket, futamidőket. A magyar pénzügyi piac most valóban a kölcsönt igénylőknek szeretne kedvezni.

A kisebb akcióktól kezdve az értékes ajándékon át sok mindennel találkozik az, aki hitelt vesz fel. Jellemző, hogy a hitelintézetek még a nagyobb összegű igényléseket is igen gyorsan elbírálják.

hirdetes

Maga a személyi kölcsön kérelmezése egyébként sem bonyolult – a bankok inkább akkor tudnak kiemelkedni, ha a folyósítást is igen rövid idő alatt, akár egy órán belül végre tudják hajtani. Az akciók között egyébként ezt is megtalálhatjuk!

Személyi kölcsön akció a postán, mit is jelent ez a valóságban?

Tény, hogy szeptember 1-jétől a Magyar Posta is helyet kért magának a hitelpiacon. Számlabefizetés és levélfeladás mellett a munkatársaktól bármikor igényelhetünk személyi kölcsönt.

A feltételek kedvezőek, és ezenfelül össze is csengenek a magyar bankok hitelkonstrukcióival: fix kamat, ingatlanfedezet nélküli igénylés, stb. A személyi kölcsön sok esetben kifizetődő megoldást jelent, akár váratlan helyzetről beszélünk, akár egy eltervezett családi eseményről, születésnapi ajándékról, szakmai képzésről. Mivel szabad felhasználású hitelről van szó, előszeretettel választják ezt – különösen, ha kedvezményhez kapcsolódik.

Körbenéztünk a magyar hitelpiacon, hol milyen aktuális, 2015-ös akciós személyi kölcsön várja az ügyfelet. A THM kalkulációjánál egységesen 1 millió Ft hitelösszeggel és 5 éves futamidővel számoltunk.

Figyelem egyéni vállalkozók nem kapnak személyi kölcsönt még a postán sem!

személyi kölcsön akciók 2015-ben - Cofidis, Otp, Erste stb.
személyi kölcsön akciók összehasonlítása 2015-ben – Cofidis, Otp, Erste stb.

Cofidis Fapados Kölcsön ami önmagában egy akciós személyi kölcsönnek számít

Kétségtelenül a Cofidis kínálja a legkényelmesebb hitelt. Aki otthonosan mozog az online-világban, egy kattintással igényelheti a 800.000-2.000.000 Ft között mozgó összeget. Sőt, később sem kell sort állnia a bankban, mert az ügyintézés, befizetés fotelből is elvégezhető. Továbbá, az akciós személyi kölcsön 2015-ben ingyenes hitelbírálatú. A Cofidis 24-96 hónapos futamidőt biztosít, 14,99%-20,99% THM-mel. Ha 1 millió Ft hitelösszeget veszünk fel 5 éves futamidővel, akkor 24 431 Ft-os havi törlesztő részlettel számolhatunk 17,99% THM mellett (a kamatperiódus 1 évre vonatkozik).

A Cofidis tehát egy könnyen elérhető, extra szolgáltatásoktól mentes kölcsönt kínál fel. Az elnevezés fapados jelzője is arra utal, ha egyéb kiszolgálást igénylünk, ne lepődjünk meg a különdíj kiszámlázásakor. Az általános feltételek mellett a bank továbbá nettó 110 000 Ft-os havi jövedelmet ír elő, igazolható, legalább 3 hónapos munkaviszonnyal.

Az OTP akciós személyi kölcsöne 2015-ben az Extreme Digitállal kuponnal csábít

A fix kamatot kínáló OTP-kölcsönnel szinte azonnal hozzájuthatunk az összeghez, a bank ugyanis vállalja, hogy a szerződés-aláírást követően 1 órán belül átutalja azt a számlánkra.

A díjmentes folyósítást és az ingyenes hitelbírálat mellett 10.000 Ft értékű Extreme Digital kupont kapnak ajándékba az ügyfelek. A kedvezményes időszak még tart, az OTP-nél az akciós személyi kölcsön 2015. október 2-ig biztosított. A felvehető összeghatár egyébként rugalmasabb, mint a többi bankban, 100.000-5.000.000 Ft igényelhető 13-84 hónapos visszatérítési időszakkal. 20,72% THM mellett 25 935 Ft-os havi törlesztő részlet kalkulálható.

Ezt minden esetben az OTP-nél vezetett folyószámlára kell utalni. Rendszeres jövedelemmel tehát az egyik legnagyobb magyar bank segítségével akár tetemesebb összeget is elkölthetünk, a visszafizetést pedig előretervezhetően oldhatjuk meg. Mindemellett az igénylés dokumentációja sem bonyolult.

Saját Ritmus Cetelem Személyi Kölcsön ez akciós?

A Cetelem a törlesztésben nyújt nagyon kedvező feltételeket, amelyek valóban igazodhatnak változó büdzsénkhez. A fix kamatozású Saját Ritmussal ugyanis évente egyszer ingyenesen elhalasztható a törlesztés. Sőt, a 400.000-5.000.000 Ft-os igényelhető összeget bármikor előtörleszthetjük.

Az egyébként 24-84 hónapos futamidőt tehát díjmentesen rövidíthetjük meg. Illetve nagyobb összeg befizetésével a későbbi törlesztő részleteket is csökkenthetjük, tehát a19,52% THM-mel megállapított havi 25 122 Ft alá is mehetünk. Nemcsak árucikkekre, iskolakezdésre költhető el az akciós személyi kölcsön 2015 őszén-telén, adott esetben orvosi kezelést is pénzelhetünk, vagy korábbi tartozásainkat egyenlíthetjük ki.

A családi események mellett a nem várt kiadásokra is jó megoldást kínál a Cetelem. A kedvezményes időszak jelenleg is él, egészen a visszavonásig. Ha mégis úgy döntenénk, hogy elállunk a szerződéstől, az aláírást követő 30 napon belül megtehetjük ezt.

Erste Személyi Kölcsön Extra – Fix akciósan?

2015. április 15-étől érdemes az Ersténél is körbenézni, kedvező feltételekkel vehetünk fel személyi hitelt. 18, 91 % THM-mel 5 éves periódusban 16,98% kamatra számíthatunk. Tehát 1.000.000 Ft-nyi összeget 1.490. 509 Ft értékben fizetünk vissza a törlesztés végeztével.

Már 500.000 Ft-tól is kérhetjük a kölcsön folyósítását, legfeljebb 5.000.000 Ft értékben, 18-72 hónap visszafizetéssel. Érdemes elgondolkodni azon, hogy munkabérünket egy Erste-számlára utaltassuk. Ugyanis a jóváírt összegért cserébe a bank hosszabb futamidőt is biztosíthat a hitelfelvevőknek, illetve akár alacsonyabb ügyleti kamatot. Amennyiben előtörlesztenénk a hitelt, az előtörlesztett összeg 1%-át kell megfizetni késedelmi kamatként, ha még több, mint 1 év hátra van a futamidőből. Viszont, ha 12 hónapnál kisebb ez az időszak, már csak 0,5% a pluszköltség. Végtörlesztés esetén nem számol késedelmi díjat az Erste.

K&H kiemelt személyi kölcsön akció 16,1% THM-el már felettébb jó lehet

A K&H 16,1% THM-mel talán az egyik legkedvezőbb ajánlatot kínálja fel. 60 hónapos futamidővel 1.000.000 Ft hitelt 23 785 Ft-os havi törlesztő részlettel fizethetünk vissza. Azonban mindehhez igazolható jövedelemre van szükségünk, nettó 250.000 Ft értékben minden hónapba, legalább 6 hónapos munkaviszonnyal. Az igen nagy, 1.000.000-7.000.000 Ft igényelhető kölcsönt tehát szigorú feltétellel folyósítja a bank.

Aki valóban megfelel a feltételeknek, rendkívül kedvezően és gyorsan juthat hozzá magas összeghez. Az előzetes elbírálás akár telefonon keresztül is elvégezhető. A 24-84 hónapos futamidő mellett fix törlesztő részletű és induló díj-mentes az akciós személyi kölcsön 2015-ben. A valóban magas összeg mellé egyébként nem kötelező az ingatlanfedezetet.

MindigFix Személyi Kölcsön akció a Raiffeisennél táblagép

A Raiffeisen Bank egy Lenovo-tabletet ajándékoz a személyi hitelt igénylőknek, ami kétségtelenül vonzó ajánlat. A 2015. szeptember 30-ig érvényes akcióban tehát az első havi törlesztő részletet követően már hozza is a postás a készüléket. Ezt a kedvezményt legalább 500.000 Ft 60 hónapra igényelt hitellel tudjuk érvényesíteni. Viszont a felvett kölcsön mértékétől függetlenül bármikor számolhatunk a fix futamidővel.

Amennyiben on-line regisztrálunk, 2% kamatkedvezményt biztosít a Raiffeisen. További 1% -nyi engedményre számíthatunk, ha aktívan használjuk a számlánkat, például e-számláinkat ezen keresztül fizetjük be. A 20,07% THM-mel kalkulált 25 366 Ft törlesztő díj a hitelpiac átlagához igazodik. Elmondhatjuk, hogy a Raiffeisen a személyi kölcsönével azt díjazza, ha minél aktívabb az on-line banki felhasználásunk. Ebben is segíthet az ajándék-tablet.

iránytű, hogy melyik személyi kölcsön lehet megfelelő Önnek
iránytű, hogy melyik személyi kölcsön lehet megfelelő Önnek

Összességében melyik akció éri meg leginkább?

A kérdés jogos mivel hiába a jól átlátható feltétel rendszer, még így is sokat kell számolnunk melyik bank hitele az ami igazán megéri. Valójában nem biztos, hogy egy 30ezer forintos termék miatt az adott akciós hitelt érdemes választanuk főleg ha hosszabb futamidőben gondolkozunk.

A hitelpiac ajánlatait, úgy tűnik, saját igényeinkhez szabhatjuk. Ha egy rugalmas, bármikor alakítható törlesztő részlet felel meg aktuális helyzetünknek, a Cetelem Saját Ritmus hitele jó választás. Amennyiben a fix törlesztés mellett döntenénk, a Raiffeisen kínál akciós megoldást.

A THM mértéke átlagosan megegyezik mindenhol. Ám, az jellemző, hogy az akciós személyi kölcsön 2015-ös hiteldíjmutatója kedvezőbben alakul igazolható, nettó 250 000 Ft feletti jövedelem esetén.

Az akció-hegy tetején ott a kérdés: valóban az ügyfelet segítik az akciós hitelek? Vagy tapasztalat alapján elmondható, nincs semmi új a nap alatt, csak egy szépen becsomagolt, közel sem kedvezményes ajánlatról van szó?

Önnek mi a véleménye – tapasztalata az akciós személyi kölcsönökről?

írja meg véleményét a személyi kölcsönökről
írja meg véleményét a személyi kölcsönökről
Rate this post

Egy hozzászólás ehhez: “Akciós személyi kölcsön 2015 – mivel csábítanak a bankok?

  1. Helló,
    Szüksége van egy személyes / üzleti hitelek alacsony kamat? Ha igen, kérjük, forduljon hozzánk további információért e-mailben: (calvinkingloanmanagementfirms@gmail.com)
    Hitel ajánlat.

Vélemény - hozzászólás hozzáadása