Adósságrendező hitel Cofidis-módra

Az adósságrendező hitel a Cofidis banknál is elérhető, aminek köszönhetően egy újabb lehetőségünk van adósságunk és korábbi rossz hiteleink könnyedebb törlesztésére, illetve egy kedvezőbb ajánlatú kiváltására.

A bank az adósságrendező hitelét kifejezetten azok számára dolgozta ki, akik jelenleg is több olyan, nem jelzálogon alapuló hitellel rendelkeznek, amelynek törlesztő-részletei kiemelten magasak, és már nehezen fizetik a havi részleteket, ezáltal szeretnék csökkenteni havi kiadásaikat, hiszen ezzel az alternatívával sok csekk helyett mindössze egyet kell majd fizetniük, méghozzá összességében lényegesen kevesebbért.

Adósságrendező hitel Cofidis banknál? Lássuk a kecsegtető előnyöket

Az adósságrendező hitel Cofidis bankos változata számtalan előnnyel rendelkezik, amit a pénzintézet is kiemel hivatalos ajánlatában. Ennek köszönhetően kiderül, hogy a lehetőséget már akkor is érdemes megfontolni, ha egyetlen hitel kiváltásához szeretnénk alkalmazni, hiszen a régebbi kölcsönök esetén, legvégső esetben pedig a futamidő meghosszabbításával könnyedén csökkenthetők a magasabb törlesztő-részletek. A legelőnyösebb nyilvánvalóan több meglévő és rossz hitel esetén, hiszen ilyen esetekben nem csak drasztikus mértékben – legalább két hitel esetén már garantáltan tízezrekkel – csökkennek havi kiadásaink, hanem ezen túlmenően egyszerűsödik az ügyintézés folyamata is, hiszen a jövőben csak egyetlen bankkal kell konzultálnunk.

Az előnyök közé sorolható még, hogy az adósságrendező hitel Codifis-módra nem deviza-, hanem forintalapú, és az igénylőknek nem kell külön bankszámlát sem nyitnia, nem kell odautaltatni a fizetést, és még olyan kölcsönök esetében is alkalmazható, amelyek nem jelzálog alapúak. Sőt mi több, a Cofidis arra is lehetőséget biztosít, hogy a hitelkiváltás mellett akár további, szabadon felhasználható kölcsönrészt igényelhessünk magunknak.

A Cofidis hitel igénylés feltételeiről

Ha az adósságrendező hitel Cofidis bankos változatát választjuk, a felvételhez meg kell felelnünk bizonyos elvárásoknak. Ezek közé tartozik többek között, hogy betöltsük a 18. életévünket, Európai Uniós állampolgárok legyünk, állandó magyarországi lakcímmel rendelkezzünk, és rendszeres, igazolható jövedelemmel rendelkezzünk.

hirdetés

Ennek mértéke hitelösszeg függvényében változik, így 500 ezer forintig már 65 ezer forint is elegendő havonta, de 3 millióig már 110 ezer forintos nettó bérre lesz szükségünk egy hónapban. Ha munkavállalók vagyunk, ezen felül szükségünk lesz legalább 3 hónapos munkaviszony igazolására, egy saját névre szóló bankszámlára, valamint arra is, hogy a hiteligénylő ne szerepeljen sem negatív, sem aktív formában a KHR listán.

Az igénylés menetéről 3 egyszerű lépésben

Az adósságrendező hitel a Cofidis banknál nagyon egyszerűen igényelhető. Elsőként minden fontos információt be kell szereznünk a meglévő, illetve kiváltandó hitelekről.

Ez követően be kell fáradnunk a bank egy fiókjába, és ott előminősítést kell kérnünk, hogy minden lehetőség adott-e ahhoz, hogy felvegyük a kölcsönt. Ezt követően a szükséges dokumentumok begyűjtése következik, majd, ami főként abban az esetben fontos, ha nem bankfiókon keresztül, hanem otthon intézzük az ügyet, lévén a Cofidis bank erre is lehetőséget nyújt.

hirdetes

Ebben az esetben a bankkal telefonon és interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot, a szerződést is futár hozza és viszi, így nekünk csak meg kell várnunk a végleges bírálatot ahhoz, hogy végre csökkenjenek a terheink, a következő havi törlesztésünket ugyanis már a Cofidis fogja vonni, méghozzá a kedvezményes formában.

Adósságrendező hitel Cofidis-módra
Értékeld a Hitelmindenkinek.hu bankkalkulátorát!

Vélemény - hozzászólás hozzáadása