Adósságrendező hitel Cofidis-módra

Az adósságrendező hitel a Cofidis banknál is elérhető, aminek köszönhetően egy újabb lehetőségünk van adósságunk és korábbi rossz hiteleink könnyedebb törlesztésére, illetve egy kedvezőbb ajánlatú kiváltására.

A bank az adósságrendező hitelét kifejezetten azok számára dolgozta ki, akik jelenleg is több olyan, nem jelzálogon alapuló hitellel rendelkeznek, amelynek törlesztő-részletei kiemelten magasak, és már nehezen fizetik a havi részleteket, ezáltal szeretnék csökkenteni havi kiadásaikat, hiszen ezzel az alternatívával sok csekk helyett mindössze egyet kell majd fizetniük, méghozzá összességében lényegesen kevesebbért.

hirdetes

Adósságrendező hitel Cofidis banknál? Lássuk a kecsegtető előnyöket

Az adósságrendező hitel Cofidis bankos változata számtalan előnnyel rendelkezik, amit a pénzintézet is kiemel hivatalos ajánlatában. Ennek köszönhetően kiderül, hogy a lehetőséget már akkor is érdemes megfontolni, ha egyetlen hitel kiváltásához szeretnénk alkalmazni, hiszen a régebbi kölcsönök esetén, legvégső esetben pedig a futamidő meghosszabbításával könnyedén csökkenthetők a magasabb törlesztő-részletek. A legelőnyösebb nyilvánvalóan több meglévő és rossz hitel esetén, hiszen ilyen esetekben nem csak drasztikus mértékben – legalább két hitel esetén már garantáltan tízezrekkel – csökkennek havi kiadásaink, hanem ezen túlmenően egyszerűsödik az ügyintézés folyamata is, hiszen a jövőben csak egyetlen bankkal kell konzultálnunk.

Az előnyök közé sorolható még, hogy az adósságrendező hitel Codifis-módra nem deviza-, hanem forintalapú, és az igénylőknek nem kell külön bankszámlát sem nyitnia, nem kell odautaltatni a fizetést, és még olyan kölcsönök esetében is alkalmazható, amelyek nem jelzálog alapúak. Sőt mi több, a Cofidis arra is lehetőséget biztosít, hogy a hitelkiváltás mellett akár további, szabadon felhasználható kölcsönrészt igényelhessünk magunknak.

A Cofidis hitel igénylés feltételeiről

Ha az adósságrendező hitel Cofidis bankos változatát választjuk, a felvételhez meg kell felelnünk bizonyos elvárásoknak. Ezek közé tartozik többek között, hogy betöltsük a 18. életévünket, Európai Uniós állampolgárok legyünk, állandó magyarországi lakcímmel rendelkezzünk, és rendszeres, igazolható jövedelemmel rendelkezzünk.

Ennek mértéke hitelösszeg függvényében változik, így 500 ezer forintig már 65 ezer forint is elegendő havonta, de 3 millióig már 110 ezer forintos nettó bérre lesz szükségünk egy hónapban. Ha munkavállalók vagyunk, ezen felül szükségünk lesz legalább 3 hónapos munkaviszony igazolására, egy saját névre szóló bankszámlára, valamint arra is, hogy a hiteligénylő ne szerepeljen sem negatív, sem aktív formában a KHR listán.

Az igénylés menetéről 3 egyszerű lépésben

Az adósságrendező hitel a Cofidis banknál nagyon egyszerűen igényelhető. Elsőként minden fontos információt be kell szereznünk a meglévő, illetve kiváltandó hitelekről.

Ez követően be kell fáradnunk a bank egy fiókjába, és ott előminősítést kell kérnünk, hogy minden lehetőség adott-e ahhoz, hogy felvegyük a kölcsönt. Ezt követően a szükséges dokumentumok begyűjtése következik, majd, ami főként abban az esetben fontos, ha nem bankfiókon keresztül, hanem otthon intézzük az ügyet, lévén a Cofidis bank erre is lehetőséget nyújt.

Ebben az esetben a bankkal telefonon és interneten keresztül tartjuk a kapcsolatot, a szerződést is futár hozza és viszi, így nekünk csak meg kell várnunk a végleges bírálatot ahhoz, hogy végre csökkenjenek a terheink, a következő havi törlesztésünket ugyanis már a Cofidis fogja vonni, méghozzá a kedvezményes formában.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása