A Sberbank személyi kölcsön feltételei megéri megismernie a kalkulátorát is

Magyarországon ma már tucatnyi bank kínál különféle hitellehetőségeket bármilyen eshetőségre, így a nagyobb, úgymond mindenki által ismert pénzintézetek mellett kisebbek is – így például a Sberbank személyi kölcsön bár kevesek által ismert, kedvező feltételei miatt mégis érdemes megismerkedni vele.

A Sberbank ugyanis rendkívül rugalmasan kezeli a személyi hitel kérdésété, ezen felül pedig olyan feltételeket garantál, amelyek még a kisebb keresetűek számára is ideálissá, elfogadhatóvá teszik a lehetőséget.

hirdetes

A Sberbank személyi kölcsön feltételei

A Sberbank személyi kölcsönei között többféle alternatívát találhatunk, de a pénzintézet egyik legnépszerűbb konstrukciója minden kétséget kizáróan a Fair személyi kölcsön, aminek legnagyobb érdekessége, hogy a visszafizetés után a bank 500 ezer forintos visszatérítést biztosít ügyfelei számára. Mindezt természetesen bizonyos feltételek mellett, a visszatérítés mértéke ugyanis függ a kölcsön összegétől és a futamidő hosszától is, de a félmilliós összeg 5 millió forintos hitelösszeg és 7 éves futamidő esetén érvényes.

Aki esetleg ki akarná számolni, hogy a Sberbank személyi kölcsön felvételével mekkora visszatérítésre jogosult, az egyenlet a következő: a folyósított kölcsönösszegnek egyszer vegyük a tíz százalékát, majd annak egy 1/7-ed részét, és megkapjuk a visszavárható pénzösszeget, aminek feltétele, hogy a teljes futamidő alatt késlekedés nélkül fizetjük a törlesztő-részleteket.

A Sberbank a személyi hitelt 16,99 százalékos kamatra garantálja, aminek a feltétele az, hogy az igénylő legalább 750 ezer forintos kölcsönösszeget vesz fel, és garantálja, valamint bizonyítani is tudja, hogy munkabér vagy nyugdíj formájában havonta legalább 100 ezer forintnyi juttatás érkezik a számlájára, amelyet a baknál nyitott meg.

A pénzintézet a hitelfedezeti biztosítás mellett garantálja, hogy kezes és fedezet bevonása nélkül, csupán a munkaszerződésre alapozva ad hitelt abban az esetben, ha az igénylő már betöltötte a 25. életévét, de a kölcsön lejáratakor még nem tölti be a 70-et.

Amennyiben ezen feltételek valamelyike nem valósul meg, a Sberbank kezes bevonását kérheti, akinek meg kell felelnie a fenti feltételeknek. A pénzintézet kölcsöne ezen felül bármilyen hitelcélra szabadon felhasználható, és az igénylőknek a folyósítási díjjal sem kell kalkulálniuk az igénylés során.

Ki kaphatja meg a Sberbank személyi kölcsönt?

A Sberbank személyi kölcsönt minden olyan természetes személy igényelheti, akinek életkora meghaladta a 25-öt, de a kölcsön lejáratakor még nem éri el a 70-et. Amennyiben ezen feltételek nem teljesülnek, a bank adóstárs bevonását követeli a hitelügyletbe.

Fontos feltétel, hogy a leendő adós az igényléskor ne szerepeljen a KHR adóslistáján tartozással vagy negatív megjelöléssel. Amennyiben a személyi kölcsön összege nem haladja meg a 750 ezer forintot, az igényléshez elegendő havi nettó 100 ezer forintos rendszer jövedelem igazolása munkabér vagy nyugdíj formájában. Amennyiben azonban az összeghatár ezt meghaladja, a bank már előírja a havi nettó 150 ezer forintos igazolt jövedelmet.

A bank garantálja minden adósának, hogy egy bizonyos kamatperióduson belül kiszámíthatóak, előre kalkulálhatóak lesznek a törlesztő-részletek, és pontos törlesztés esetén az ügyleti év végén jóváírás történik. Mindezt ráadásul a pénzintézet egyéb felszámított díjak nélkül intézi, és amennyiben nem vagyunk biztosak a jövőnkben, hitelfedezeti biztosítást is igényelhetünk személyi kölcsönünk mellé.

Kalkuláljunk a Sberbank személyi kölcsönt kalkulátorával

A példa személyi kölcsön kalkuláció amit Sberbank oldalán számoltuk ki. 1 millió forint hitel felvételről szól és 3 éves vagyis 36 hónapos futamidőre vonatkozik. A feltételek elég jónak számítanak, hazai viszonylatban.

Sberbank személyi kölcsön kalkulátor
Sberbank személyi kölcsön kalkulátora 1 millió forint hitelről

További kalkulációs beállítást könnyen megtehetünk a csak a futamidőt és az igényelt hitelt kell beírunk és pillanatok alatt minden fontosabb információt megkapunk.

Olvassa el a Sberbank személyikölcsön véleményeit vagy…?

Minden hitel felvétel előtt érdemes alaposan tájékozódni az ügyfél vélemények között, így a Sberbank személyi kölcsön véleményei között is. Amit az ismerősei között de leginkább az internetes fórumok és blog oldalakon tud utána olvasni, ki miként vélekedni a Sberbank hiteléről.

Ha esetleg Önnek már van tapasztalata kérjük írja meg hozzászólásában, most!

 

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása