A Provident Maxi Kölcsönnel akár 1 millió forintot is felvehetünk

A kifejezetten kisösszegű hiteleket kínáló bank újabb konstrukcióval lépett a pénzügyi piacra: 2015 nyarától már a Provident Maxi kölcsön is elérhető bárki számára. Így most akár 1 millió Ft-ot is igényelhetünk, mindezt gyors és egyszerű dokumentációval – már otthon, a fotelünkből intézve! Nézzük ez a speciális személyi hitel vagy gyorshitel miben másabb az eddigieknél.

Mit kell tudnunk a Provident maxi kölcsönről?

A magyarok hitelfelvevő kedve megnőtt az év első feléhez viszonyítva, ezt a változást a statisztikai adatok is megerősítik. Az eltérő igények és speciális esetek tömegében a pénzintézetek leginkább a gyors ügyintézéssel és a hitel minél hamarabbi folyósításával tudnak lépéselőnybe kerülni. A Provident Maxi Kölcsön is ebbe a sorba tartozik. A szerződés aláírásától számítva 10 munkanapon belül a folyószámlára kerül a megítélt pénzmennyiség – illetve az egyedülálló Otthoni Szolgáltatás keretében mindezt készpénz formájában is megkaphatjuk.

hirdetes

A hitel fix kamattal és a törlesztés végéig rögzített THM-mel érhető el. A konstrukcióval pontosan kiszámolhatjuk, milyen havi anyagi megterhelés mellett fizethetjük a felvett összeget. A világgazdasági változások óvatosabbá tették a magyar ügyfeleket is, jól tudja ezt a Provident. Ha anyagi hátterünk biztosítja, hogy jól törlesztő adóssá válunk, bátran vegyünk fel hitel, a törlesztés folyamán ugyanis nem szakadnak ránk extra, addig ismeretlen díjak, költségek.

Miben egyedi a Provident újabb hitelajánlata?

Minden évben többszázezren szavaznak bizalmat a Providentnek. A váratlan anyagi kiadásokat sokan a 30.000-440.000 Ft-os hitelkeretből oldották meg. A törlesztő részleteket pedig heti rendszerességgel továbbították a folyószámlára. A hazai pénzügyi szektorban a Provident periodikus fizetési típusa nem gyakorlat, inkább a havidíjakhoz szoktak az igénylők. Ebből a szempontból ismerős lehet a Provident Maxi Kölcsön, hiszen ezt is, mint más bankfiókokban, havonta törleszthetjük. Mégis egyedülálló a pénzintézet életében, hiszen az 500.000-1.000.000 Ft keretösszeg a nagyobb kiadásokra készülő ügyfeleket szólítja meg.

Ahol már nem egy kisebb készpénzes pénzügyi problémáról van szó, a milliós nagyságrendű hitel megbízható segítséget ad. Az esküvői előkészületekben, vagy családi eseményekhez mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni. Főleg most, az év végi időszakban ez többeknek gondot okozhat, és az otthoni kasszából még megszorításokkal, szűken kalkulálva sem valósítható meg a vásárlás.

A Provident Maxi Kölcsön jelzálog nélküli hitel, arra fordítjuk, amire szeretnénk; így a fűtési rendszer modernizálásától kezdve a családi ruházaton át a karosszéria-karbantartásáig sok minden kihozható belőle. A bank nem kötelez bennünket adóstárs bevonására, ám, ha a szabad felhasználású hitel visszafizetését nehézkesnek találjuk, biztosítsuk magunkat egy stabil anyagi helyzetű rokon vagy ismerős segítségével. A bank a jó adósokat, a rendszeresen törlesztő ügyfeleket részesíti előnybe – így egy későbbi hitelfelvételnél nagyobb valószínűséggel bírálja el pozitívan a kérelmünket!

A megváltozott hiteligényeket kiszolgáló félmillió és egymillió forint között mozgó keret törlesztésére 30 hónapos futamidőt biztosít a bank. A Provident Maxi Kölcsönt folyószámlán törleszthetjük. Banki átutalással valósul meg a folyósítás is, és, ha nem élünk az Otthoni Szolgáltatással, ez a megoldás marad a hitel visszafizetésére is. Amennyiben mégis a személyes ügyintézésre hagyatkoznánk, a Provident biztosítja, hogy saját otthonunkban bonyolíthassuk le az hitelezést, az első lépéstől egészen az utolsóig.

Mekkora összeget fizetünk vissza a Provident Maxi Kölcsönnel?

Az árfolyam- és kamatkockázattól mentes hitelforma futamideje rögzített, a Provident Maxi Kölcsönt, az összegtől függetlenül, 30 hónapon keresztül törlesztjük a bank felé.

Amennyiben a hitel legkisebb tételét, 500.000 Ft-ot igényelünk, a 2,5 év alatt 661.500 Ft-ot fizetünk vissza. A 161.500 Ft-os kamatot 25,49% THM mellett törlesztjük. Havi kiadásunkra ekkor 22.050 Ft kell félre tennünk. Természetesen a kölcsönt kiegészíthetjük az otthoni szolgáltatással. A kényelmesebb és időtakarékosabb ügyintézéssel 28.000 Ft-ra emelkedik a havidíjunk, és ez a végső összeget 168.500 Ft-tal növeli meg. Vagyis végül 840.000 Ft-os kölcsön-visszafizetéssel zárjuk le a 30 hónapos periódust.

A hitel THM-jére változatlanul 25,49%-ot számol az intézmény akkor is, amikor a legmagasabb, az 1 millió Ft-os hitelkeretre pályázunk. A sikeres elbírálást követően, ha átutalásos megoldást jelölünk meg, havi törlesztő részletünk 44.100 Ft lesz. 323.000 Ft-os kamatösszeggel végül 1.323.000 Ft-ot utalunk a Providentnek. Amennyiben mégis a készpénzes lehetőséggel élünk, változatlan kamat mellett 56.000 Ft-ra emelkednek a havi részletek. A szolgáltatási díj ellenében összesen 1.680.000 Ft-tal zárhatjuk le a futamidőt.
A váratlan költségektől, extra kiadásoktól ez a konstrukció megóv bennünket, valóban csak annyit fizetünk, amennyit ténylegesen látunk.

Kik kaphatnak Provident Maxi hitelt?

Minden 18. életévét betöltött személy élhet a rendkívül gyorsan hozzáférhető keretösszeggel. Továbbá szükséges igazolni – egy 2015-ös rendelet alapján -, hogy az igénylő rendszeres jövedelemmel bír az hitelfelvétel pillanatában. A bejelentett magyarországi lakcím szintén alapkövetelmény a Provident Maxi Kölcsön elbírálásakor. A hitel folyósítását pedig a saját vagy közös tulajdonú lakossági bankszámla teszi majd lehetővé a pozitív elbírálást követően. Ha a készpénzes szolgáltatás előnyösebb a számunkra, a bank eltekint a folyószámlától, nem kötelez rá. Azoknak, akik nem utalással jutnak hozzá a havi bevételükhöz, ez praktikus feltétel.

Milyen dokumentumokat készítsünk elő?

Személyazonosságunk, lakhatásunk és jövedelmünk fontos a bank számára, amikor elbírálja a kérelmünket. Érvényes személyi igazolvány vagy útlevél helyett ideiglenes személyit, illetve kártya formátumú vezetői engedélyt is elfogadnak az ügyintézők. A lakcímkártyán túl pedig igazolnunk kell a tartózkodási helyünket, ha az eltér az álladó lakcímünktől és nem szerepel a kártyán sem. A legkönnyebben elérhető dokumentum ilyen esetben a bérleti szerződés.

A jövedelemigazoláshoz 1 hónapnál nem régebbi iratokat várnak a kirendeltségek. Alkalmazottként munkabér jegyzéket, azaz bérpapírt, munkáltatói igazolást, nyugdíjasként a postai és nyugdíjszelvényt csatoljuk a kérelemhez. Amennyiben átutalással vesszük fel és törlesztjük a Provident Maxi Kölcsönt, bankszámlakivonatot is vigyünk magunkkal.
Mint láthatjuk, valóban gyorsan és könnyen összekészíthetjük az igényléshez szükséges papírokat, szinte csak az egyébként is használt dokumentumokat kéri a hitelintézet az ügyintézés folyamán. Más pénzintézeteknél életkortól függően szigorúbb szabályozással találkozhatunk, valamint a jövedelemigazolásokra vonatkozó előírások is összetettebbek.

Hogyan igényelhetjük a Provident Maxi Kölcsönt?

Hosszú sorban állás, otthonfelejtett dokumentumok, elő nem készített iratok jutnak eszünkbe, ha a hitelügyintézésről beszélünk. Az ügyfelek elvárásaihoz mérten a bankok is kiszélesítették a kölcsönfelvétel lehetőségeit, így nemcsak kényelmessé, de jóval egyszerűbbé is vált a folyamat. A Provident Maxi Kölcsön már online is igényelhető, továbbá telefonos visszahívást kérhetünk a bank munkatársaitól, akár SMS formájában is. Illetve az Otthoni Szolgáltatás keretében házhoz jön a kölcsön, vagyis a hitelkérelem menetét, kifizetését és törlesztését az otthonunkban tehetjük meg.

A népszerű online felületen a Provident három lépésből megoldja számunkra az igénylést: könnyedén megtaláljuk a visszahívást jelző részt. A kattintást követően alapadatok kér tőlünk a kérdőív, így gyakorlatilag néhány perc alatt végzünk is a művelettel. A bank munkatársai rövid időn belül reagálnak az interneten keresztül beküldött igényre. Időpont egyeztetés után vagy a legközelebbi kirendeltségbe kell befáradni, vagy az extra szolgáltatás keretein belül egy számunkra megfelelő napszakot találni az otthoni találkozóra. A szükséges dokumentumokkal átadott kérelmet a pénzintézet a legrövidebb időn belül elbírálja, majd értesít a döntésről. Pozitív válasz esetében már 10 munkanapon belül megkapjuk a kölcsönösszeget.

A bank munkatársai minden hétköznap 7.30-21.00, illetve hétvégén 7.30-20.00-ig fogadják a telefonhívásokat a 06 40 50 50 50-es számon, illetve a HITEL szóval SMS-ben jelezhetünk a 06 20 555 50 50-es elérhetőségen.

Otthoni szolgáltatás

Nincs időnk a sorbaállásra, túlságosan sok a teendők? A Provident Maxi Kölcsön már saját otthonunkban, az általunk megválasztott időpontban is igényelhető. Az Otthoni Szolgáltatás Csomaggal a bank saját ügyintézőt biztosít az ügyfél számára, aki személyesen keresi őt fel minden alkalommal. A teljes hitelezési folyamatot megszokott, családi környezetünkben bonyolíthatjuk le, akár a banki fiókok munkaidején túl, de hétvégén is a rendelkezésünkre állnak.

A papírok, igazolások benyújtásától kezdve a szerződéskötésen át, egészen a készpénzes kifizetésig és havi törlesztő részletekig mindent elintéz a hozzánk kirendelt megbízott. Különösen praktikus, hogy azonnal tisztázhatjuk a felmerülő kérdéseket, a kevésbé átlátható pontokat, és képet kaphatunk a kölcsönfelvétel teljes folyamatáról.

A Provident Maxi Kölcsön a pénzügy piac egy valóban megfelelő ajánlata lehet, ha viszonylag nagyobb összegű pénzre van szükségünk igen rövid idő alatt.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása