A K&H Bank személyi kölcsöne fél órán belül a zsebünkben lehet

A K&H Bank személyi kölcsönét igen gyors hitelbírálat és folyósítás jellemzi. Ha nem is fél órán belül, de a szerződés hatályba lépését követő munkanapon megtörténhet az utalás. Még soha nem lehetett ilyen gyorsan kölcsönhöz jutni, mint most. A bankfióki ügyintézés elhanyagolható, hiszen már online történik a hiteligénylés. Mivel itt a nyár és sokan szabadságukat töltik ez hatalmas szerencse, hiszen nem kell még a nyaralást sem megszakítani, ha élni szeretnénk, ezzel a nagyszerű ajánlattal. Természetesen a szerződést a bankfiókban kell majd aláírni, de addig is el lehet indítani a hiteligénylést.

Miért érdemes a K&H személyi kölcsöne mellett dönteni?

A kölcsön igénylésekor a K&H bank nem köti ki azt, hogy a banknál vezessük folyószámlánkat, ami szintén sokak számára nyújt előrelépést az eddigi banki gyakorlatokhoz képest. A kamatozása fix, éves 7%, míg a THM 8,1 és 13,8 % között ingadozik.

hirdetes

A törlesztőrészlet a teljes futamidő alatt fix, így nem kell attól tartanunk, hogy a. második évtől vagy akár 3 hónap múlva emelt összeget kell minden hónapban elutalnunk a banknak. Induló költségek nélkül és ingatlanfedezet nélkül lehet igényelni ezt az egyszerű konstrukciót.

Minimum 3 millió forinttól folyósítják az ügyfeleknek a kölcsönt amennyiben a bank ügyfelei. Ha nem a bank ügyfelei akkor a kölcsön összege 1,5 millió Ft lehet. A bankokat részletesen felsorolják, akiknél lehetséges a számlavezetés, így a Budapest Bank, az MKB Bank, az Erste Bank, a Raiffeisen Bank, az OTP Bank és az UniCredit Bank ügyfelei vehetik igénybe a hitellehetőséget.

Milyen egyéb fontos tudnivalók vannak a hitellel kapcsolatban?

A személyi kölcsön kamata 7,49 és 12,99 % között mozoghat, akik munkabért utaltatnak a számlájukra azoknak kedvezményt nyújtanak. Ennél a kölcsönnél nincsen folyósítási díj és egészen 3 millió forintig igényelhető a KH ügyfeleinek. Természetesen egyedi igényeknek is igyekszik eleget tenni a bank, így 7 millió forintig is nyújtja a kölcsönt, de a futamidő maximum 7 év lehet.

A gyors és egyszerű igénylési folyamat és a magáncélú felhasználás sokakat vonz. A jelzálogfedezet nélküli kölcsönt akár lakás célra is fel lehet használni és még hitelkiváltásban is segítséget nyújthat. A kölcsönnek végig fix marad a kamata, a teljes futamidő alatt. Azok az ügyfelek, akik éppen autóvásárláson gondolkodnak szintén igénybe vehetik ezt a kölcsönt, hiszen nincsen szüksége önerőre és már az első perctől kezdve a tulajdonosnál lesz az autó törzskönyve. A casco megkötését sem teszik kötelezővé, de erre tudnak kedvezményt biztosítani.

Nézzük meg részletesen is a két fajta jövedelemhez kapcsolódó kölcsön lehetőségeket

100 000 Forintos nettó jövedelem igazolása esetén a felvehető hitelösszeg 300 000 és 5 millió Forint között alakulhat. A szerződéskötési díj 0 Ft. A kamat 12,99%. A THM 12,9-16,6% között alakulhat. A kamat csökkenthető munkabér átutalási kedvezménnyel, így csak 11,99%. A futamidő 1-7 év között választható. 300 000 Forintos nettó jövedelem igazolása esetén a felvehető hitelösszeg 1 000 000 és 7 millió Forint között alakulhat.

A szerződéskötési díj 0 Ft. A kamat 9,49 %. A THM 7,9-9,9 % között alakulhat. A kamat csökkenthető munkabér átutalási kedvezménnyel, így csak 7,49 %. A futamidő ugyan úgy 1-7 év között választható. Fontos tudni, hogy a jövedelemigazolás érkezhet munkabérből és nyugdíjból is. Amennyiben a kiemelt személyi kölcsönt vesszük fel, úgy legfeljebb két jövedelmi forrásból érkezhet be a 300 000 Forintos jövedelem.

A munkabér átutalási kedvezménynél a kamatláb 1%, a kiemelt kölcsönnél 2% az átutalási kedvezmény. Érdemes talán egy számlára utaltatni párok esetében a két jövedelmet, így biztosan igénybe lehet venni a magasabb kedvezményt. Az online igénylés ahogy már írtuk akár 30 percen belül is megoldható, de ha nem akkor is már másnap elutalják a pénzt aláírt szerződés esetén. Azok az ügyfelek, akik azonnal befáradnak a fiókba még azon a napon megkaphatják a hitelt.

Példa kölcsönfelvételre

Havi nettó 300 000 Forintos jövedelem igazolása esetén 3 millió Forint összegű kölcsönre, 60 hónapos futamidőre. A 7,49%-os kamattal számolva a havi törlesztőrészlet 60 100 Forint, a teljes visszafizetendő összeg 3 635 580 Forint és a hitel teljes díja 634 800 Ft. A költségek 29 580 Forintot tesznek ki.

Nézzük ezt meg egy 100 000 Forintos munkabér utalás esetén. 60 hónapos futamidővel, végig fix kamattal, a 11,99 %-os kamattal, a havi törlesztőrészlet 66 718 Ft, a teljes visszafizetendő összeg 4 032 660 Ft, a hitel díja 1 031 880 Forint, a költségek összege ugyan úgy 29 580 Ft.

Mi történik akkor, ha 300 000 Forintos jövedelemigazolás mellett a maximális kölcsönösszeget szeretnénk felvenni? 7 millió forintot 6 éves futamidőre adnak és a kamat 7,49%, a THM 7,9%. A havi törlesztőrészlet már kicsit magasabb, hiszen bőven 100 000 Forint fölé emelkedik, így 120 997 Ft lesz.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása