100 000 Forintos jóváírás a K&H lakáshitelével

A K&H hitelbanknál igényelt lakáshitelek mellé most 100 000 Forint jóváírást is kapnak az ügyfelek. A jóváírás az ügyfelek részére a törlesztőszámlán kerül jóváírásra. Az akció K&H lakáshitel során. a pénzintézet többféle lehetőséget is felkínál az ügyfeleknek, így egyszeri 100 000 Forintot, vagy maximum a hitelösszeg 1 %-át írják jóvá.

Jelen kedvezményeket azok az ügyfelek vehetik igénybe, akik 2019. augusztus 12 és 2019 november 13 között igényelnek lakáshitelt. Emellett nagyon fontos szempont, hogy az ügyfelek rendelkezzenek a banknál vezetett bankszámlával.

hirdetes

A K&H lakáshitel igényléssel előnyökhöz juthatunk

A K&H bank által kínált lakáshitelek hatalmas előnye, hogy az induló banki díjakat most elengedik. A bank 3 munkanap alatt is el tudja bírálni a lakáshiteleket amennyiben az ügyfelek minden szükséges dokumentumot bemutattak a pénzintézetnek.

A kínált termékek között megtalálhatók a minősített fogyasztóbarát hitelkonstrukciók. A támogatott lakáshiteleket már használt lakás megvásárlására is igénybe lehet venni és akár 20 éves futamidőt is kérhetnek az ügyfelek, mindezt fix törlesztőrészlet mellett. A bank jelenleg 3,3-8,2% THM közötti ajánlatokkal kedveskedik ügyfeleinek, leendő ügyfeleinek.

Milyen fontosabb információkkal érdemes még tisztában lenni?

A hitelek előzetes hitelbírálaton esnek át. A hitelbírálatra telefonon vagy videóhíváson keresztül kerül sor. A legújabb lehetőségek segítségével a teljes hitelügyintézés sokkal gördülékenyebbé és könnyebbé válik. Az ügyfelek több fix kamatrögzítéssel is választhatnak a hitelek közül.

A bank weboldalán hitelkalkulátor is az ügyfelek rendelkezésére áll, amelynek segítségével pillanatok alatt megtekinthetik, hogy mekkora hitelt tudnak bevállalni a havi törlesztőrészletek nagyságát figyelembe véve. Az induló díjkedvezmények, a 4 féle kamatkedvezmény, az ingyenes kamatperiódus módosítás, a díjmentes előtörlesztés lehetősége sokakat vonz.

Miben tudnak segítséget nyújtani a bank munkatársai?

A munkatársak segítséget nyújtanak a hivatalos dokumentumok kitöltésében, amikor a folyamatok bizonyos pontokhoz érnek SMS-ben értesítést küldenek az ügyfeleknek. A tulajdoni lap lekérdezést, az értékbecslést és a közjegyzőt a bank intézi az ügyfeleknek, így ennek megszervezésével sem kell bajlódni.

A hiteligénylést kényelmesen otthonukból is elindíthatják és előtte használhatják az online lakáshitel-kalkulátort. Az ügyfeleknek segítenek a termékek megismerésében és segítenek az állami támogatások adta lehetőségek kihasználásában. A lakáshitelhez szükséges biztosítások. ügyintézésben is teljeskörű ügyintézést biztosítanak.

A jelenlegi jóváírási akció akkor vehető igénybe, ha 2019 november 13-ig beérkezik az igénylés a bankfiókba és a hitelnek a folyósítása megtörténik 2020. március 31-ig. A jóváíráshoz teljesíteni kell a K&H Bank által meghirdetett munkabér-átutalási kamatkedvezmény feltételeit. Erről bővebben az aktuális akcióknál és a hirdetményekben is közzétesznek információkat.

Néhány példa a hitelfelvételre

Üzleti feltételű 10 millió forintos lakáshitel 3 havi kamatperiódussal, 20 éves futamidőre a havi törlesztőrészlet 52 553 Forint. A CSOK Állami támogatások és hitelek 20 éves futamidőre, végig fix kamattal havonta 55 460 Forintos törlesztőrészlettel érhetők el. A minősített fogyasztóbarát lakáshitel ugyan ezekkel a kondíciókkal havonta 64 841 forintos törlesztőrészlet megfizetés mellett vehetők igénybe végig fix kamattal 20 évre.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása