500 ezer forint kölcsön a beiskolázásra és más váratlan kiadás esetén is jól jön

500 ezer forint kölcsön ma már igen sok helyen igényelhető, de vajon mire is jó ez az összeg? Kezdhetjük a beiskolázással és folytathatjuk a további váratlan kiadásokkal, amely egy iskolakezdéssel járhat. Minden év elején az iskolákban beszedik az osztálypénzt és az esetleges őszi kirándulások ellenértékét.

Attól függően, hogy ezeket a kirándulásokat hova szervezik, teljesen változó lehet a befizetendő összeg nagysága. Amennyiben olcsón megússzuk az iskolakezdést és még marad az 500 000 forintból úgy azt a karácsonyi kiadásokra is félretehetjük és a gyerekek ajándékozását oldhatjuk meg belőle.

hirdetes

Ebben az összegbe még a karácsonyi nagy bevásárlás is bele fog férni. Természetesen mivel szabad felhasználású banki termékekről beszélünk, így ezen felül még ezernyi más dologra is fordíthatjuk a megmaradt összeget. Az is elképzelhető, hogy télen szükség lesz egy fűtés korszerűsítésre vagy esetleg pár nyílászáró cseréjére. A fennmaradó 400 000 forint 1-2 nyílászáró beépítést biztosan fedezni fog.

De tovább megyünk, hiszen a háztartásokban is gyakran meghibásodnak a mosógépek vagy a hűtők. Egy szerelőt hívni nem olcsó mulatság, de az is lehetséges, hogy végül egy teljesen új háztartási gépet kell megvásárolni. Ma már persze ki lehet fogni nagyon jó ajánlatokat, de egy ekkora hirtelen érkező kiadás akkor is minden bizonnyal megterheli a családi büdzsét. Most nézzük meg a bankok ajánlatait.

Milyen kondíciókkal vehetjük fel az 500 ezer forint kölcsönt?

A K&H Bank által kínált kölcsön 24 havi futamidővel havi 23 534 forint visszafizetése mellett érhető el. A THM 14,9% és a teljes visszafizetendő összeg 576 062 forint. Láthatjuk, hogy ez egy igen kedvező hitel, hiszen a visszafizetendő teljes összeg sem túl magas.

A kölcsön előzetes hitelbírálata mindössze néhány percet vesz igénybe. A kedvező és fix kamat sokak számára nyújt megoldást. Nettó jövedelemként 100 000 forintot szükséges a bank felé igazolni. A kölcsönt pár napon belül folyósítják, amely online vagy személyesen is igényelhető.

Cetelemnél 500 ezer forint ingyenes előtörlesztéssel

A Cetelem az 500 ezer forint kölcsönt ennél egy kicsit kedvezőtlenebb kondíciókkal kínálja, de ezen is érdemes elgondolkodni. A havi törlesztőrészlet 24 719 forint, a teljes visszafizetendő összeg 598 249 forint, a THM 19,59%. Előnye, hogy évente egy részletet nyugodtan elhalaszthatunk mindenféle retorzió nélkül és ingyen elő is törleszthetünk. A felvételkor nem szükséges folyószámlát nyitni és nem is kell bankot váltani.

A sikeres hitelbírálathoz fix jövedelmet kérnek vagy nyugdíjat és azt, hogy a KHR rendszerben ne szerepeljen a hiteligénylő.

Budapest Bank törlesztő részlete csak 25ezer forint és egy kevés

A Budapest Bank 500 ezer forint kölcsön igénylése esetén 607 632 forint visszafizetését kéri a futamidő végéig. A havi törlesztőrészlet 25 318 forint. A THM 20,5%, a kamat pedig 18,5%. Betöltött 18 éves életkort írnak elő, emellett állandó magyarországi lakcímet valamint minimum nettó 70 000 forintos havi jövedelmet. Minimum 6 hónapos munkaviszony igazolását kérik alkalmazottak esetén, ha pedig vállalkozóként vesszük igénybe a kölcsönt, akkor minimum 12 hónapos vállalkozói múlt a kölcsön felvételének feltétele.

Fizetési számlamúltra is szükségünk lesz, de ezt bármelyik banktól igazolhatjuk, nem szükséges hogy a Budapest Banknál vezetett folyószámla legyen. Azok, akik már eleve a Budapest Bank ügyfelei, lehetőségük nyílik a hűség hitel igénybevételére. Erről érdemes a bankfiókban személyesen tájékozódni.
Az MKB Bank is lehetőséget biztosít 500 ezer forint kölcsön felvételére.

A forint alapú, azaz semmilyen kamatkockázatot nem tartalmazó kölcsön 9,99% kedvező kamatozással vehető igénybe. A gyorsan és könnyen elérhető kölcsön bármilyen célra felhasználható. Jelenleg 1%-os kamatkedvezményt biztosítanak rá, ezért erről biztosan nem érdemes lemaradni. A banki termékhez díjmentes hitelfedezeti életbiztosítást is lehet kötni, amely váratlan helyzetek esetén nagy biztonságot jelent a családok számára. A THM 10,46%, a havi törlesztőrészlet 22 840 forint. A futamidő végéig összesen 553 162 forintot fogunk visszafizetni.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása