Ezt jó tudni erről a 3 Új Provident kölcsönről!

hirdetes

A Provident kölcsön palettája jelenleg a következő: Újra együtt kölcsön, Start kölcsön, havi kölcsön, heti kölcsön, MobilON kölcsön, 24 hónapos kölcsön. A kölcsönöket minden olyan ügyfél igénybe veheti, aki rendszeres jövedelemmel rendelkezik és minimum 100 000 Forint utalás érkezik a számlájára. A különböző típusú kölcsönöknél vannak kitételek, hiszen azok az ügyfelek, akik már rendelkeznek kölcsönnel a Providentnél nem minden esetben tudnak újabb kölcsönt felvenni. Most nézzük meg, hogy a különféle termékek pontosan mit nyújtanak.

Provident kölcsönök
Provident kölcsönök

Újra együtt Provident kölcsön

Ezt a kölcsönt új ügyfelek is igényelhetik és jelenleg 9,9%-os a THM-je. Ezt a kölcsönt 2022. szeptember 6. és október 17. között lehet igényelni, így akinek erre a kölcsönre van szüksége, nem árt, ha kicsit igyekszik. A Provident kölcsön 450 000 és 1 000 000 Ft között vehető fel és a futamidő maximum 22 hónap lehet. A kamat 9,45%, a THM pedig 9,9%. A kölcsön teljesen szabadon felhasználható, mint ahogy a Provident legtöbb kölcsöne. Jó hír, hogy kezest és fedezetet nem kérnek, így azok is igénybe tudják venni, akik ezeket a feltételeket valamilyen okból kifolyólag nem tudják teljesíteni.

Start kölcsön Provident
Start kölcsön Provident

A kölcsön törlesztőrészleteit átutalással lehet befizetni és a kölcsön folyósítása is bankszámlára érkezik. Ennek a kölcsönnek az előtörlesztése teljesen ingyenes. Ennél a konstrukciónál a kölcsön igénylőknek minimum 100 000 Forintos igazolt rendszeres jövedelemmel és érvényes magyarországi lakcímmel kell rendelkezniük. Minimum 18 éves életkort betöltöttek adhatnak be a Provident bármely kölcsönére igénylést. A hitelhez kapcsolódó törlesztőtábla ITT érhető el. Nézzünk is egy példát 500 000 Forint kölcsön felvétele esetén 22 hónap futamidővel. A kölcsön teljes díja 46 500 Ft, a havi törlesztőrészlet 24 841 Forint és a futamidő végéig összesen 546 500 Forintot kell majd visszafizetni.

Start kölcsön

A kölcsönt 12 hetes futamidőre adják 8 százalékos kamat mellett. Csak olyan ügyfelek vehetik igénybe, akiknek nincsen futó kölcsönük a Providentnél, vagy a meglévő kölcsönt már több mint egy éve visszafizették. A felvehető hitel összege 50 000 és 200 000 Forint között lehet. A kamat 8%, a THM pedig 8,3% és teljesen szabadon felhasználható. Ezt a kölcsönt szintén kezes és fedezet nélkül lehet felvenni és banki átutalással kiegyenlíteni. Ennek a kölcsönnek minden hónapban ugyan annyi a törlesztőrészlete, így gyorsan átlátható konstrukció.

Az igényléshez szükséges feltételek hasonlóak, mint az Újra együtt kölcsönnél. A hitelhez kapcsolódó törlesztőtábla ITT érhető el. Nézzünk meg itt is egy példát szintén 500 000 Forintra. A THM 26,1 %, az éves ügyleti kamat 23,29%, a kölcsön teljes díja 133 950 Forint, a teljes visszafizetendő összeg 633 950 Forint és a heti törlesztőrészlet pedig 5 764 Forint.

Provident heti kölcsön

A kölcsönt fedezet nélkül lehet igényelni, hiszen egy kis összegű és rövid lejáratú kölcsönkonstrukció. A hitel visszafizetése heti rendszerességgel történik banki átutalás útján. A kölcsön 40 000 és 570 000 Forint között kérhető. A futamidő lehet 12, 57, 72 vagy akár 110 hetes is, ezt az ügyfelek dönthetik el. A THM maximum 29,4% és ez a kölcsön nem jár semmilyen kamatkockázattal. A 12 hetes törlesztőtábla ITT érhető el, de a Provident oldalán az összes törlesztőtáblát megtalálhatjuk.

Provident havi kölcsön

A havi kölcsön mindazoknak segítséget nyújt, akik egy kicsit magasabb összeghez szeretnének nagyon gyorsan hozzájutni. A kölcsön maximális felvehető összege: 1 500 000 Forint. Ezt a kölcsönt havonta kell törleszteni banki átutalással. A maximum 30 hónapos futamidőre felvehető kölcsön THM-je maximum 29,4%. A kezes és fedezet nélkül igényelhető kölcsönnek nincsen sem árfolyam, sem pedig kamatkockázata. 30 hónapos futamidő esetén a törlesztőtábla ITT érhető el.

MobilON kölcsön

2021. májusa óta kínálja ügyfeleinek a Provident a MobilON kölcsön konstrukciót. A maximum 36 hónapos futamidejű kölcsön 600 000 és 1 500 000 Forint között igényelhető és éves ügyleti kamata 12,22%. A THM 12,9% és hatalmas előnye, hogy akár 30 percen belül is megérkezhet a kölcsön ajánlat a Provident részéről.

Ezt a kölcsönt is kezes és fedezet nélkül lehet igénybe venni és banki átutalás útján lehet törleszteni. A kölcsön mellé lehet igényelni egy Instant szolgáltatást, amely biztosítja, hogy néhány órán belül elvégezzék a hitelbírálatot és a Provident munkatársa lakásunkon átadja készpénzben a kölcsön összegét.

24 hónapos Provident kölcsön

A 24 hónapos kölcsön, ahogyan azt a neve is sugallja 24 hónapos futamidőre vehető fel és havonta törlesztendő banki átutalással. A kölcsönt 50 000 és 500 000 Forint között lehet igényelni. A THM 29,4% és kezes, valamint fedezet nem szükséges hozzá. A fix törlesztőrészletek miatt sokak kedvelik ezt a kölcsöntípust.

A kölcsönök hiteligénylésének folyamata

Hiteligénylést 4 féle módon tudunk elindítani a Providentnél. Hívhatjuk az ügyfélszolgálatot a 0680406060-as vagy a 0680606060-as telefonszámokon minden munkanapon és szombatonként is. Jelezhetjük online a Provident oldalán keresztül a Kölcsönigénylés gombra kattintva. Igényelhetjük sms-ben, ha a HITEL szót elküldjük a 06-20-332-33-33-as telefonszámra és igényelhetjük a képviselőkön keresztül is, ha már eleve a Provident ügyfelei vagyunk.

A Provident munkatársa jelzésünket követően részletes tájékoztatást nyújt az elérhető konstrukciók tekintetében. Az egyeztetés után megtörténik a hitelbírálat egy előzetesen egyeztetett időpontban. Ha rendben elkészült a hitelbírálat és megkaphatjuk a kölcsönt, akkor 10 munkanapon belül kerül kiutalásra a kölcsön összege.

Melyek az általános szerződéskötési feltételek?

• 18 éves kor betöltése
• cselekvőképesség
• magyarországi lakóhely
• rendszeres jövedelem, amit igazolni is tudunk
• érvényes személyazonosító okmány
• lakossági bankszámla

Milyen dokumentumokra lehet szükség a szerződés megkötéséhez?

• személyazonosságot igazoló dokumentum, ami lehet személyi igazolvány, útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély
• lakcímkártya
• jövedelemigazolás, vállalkozók esetében NAV által kiállított jövedelemigazolás vagy jövedelemigazolás a munkáltatótól. Egyik igazolás sem lehet 12 hónapnál régebbi!
• számlakivonat
• nyugdíjasoknál igazolás
• igazolás a tartásdíjról
• járadékszolgáltatást nyújtó szervezet által kiállított igazolás
• lakossági bankszámla

Mit nyújt az Otthon szolgáltatás csomag?

A Provident egy egyedülálló szolgáltatást is nyújt ügyfeleinek, ez pedig nem más, mint hogy készpénzben is igénybe vehetik az ügyfelek a kölcsönt. A szolgáltatás keretében a kölcsön részleteinek visszafizetése is saját otthonunkban valósulhat meg. A Provident munkatársa házhoz megy és minden a kölcsönhöz kapcsolódó hivatalos dokumentum is ott kerül kitöltésre. Ha pozitív a hitelbírálat, akkor a szerződés megkötése és a kölcsön összegének készpénzben való átadása is otthonunkban valósul meg.

A szolgáltatást nagyon sok ügyfél veszi igénybe, hiszen roppant kényelmes és nem kell sorban állni, valamint nem kell a munkahelyeken szabadságot kivenni, ha a kölcsön ügyeket szeretnénk elintézni. Ebben az esetben nem szükséges bankszámlával rendelkezni, hiszen a kölcsönt készpénzben kapjuk meg és a törlesztőrészleteket is a Provident munkatársának fizetjük ki készpénzben.

Sokszor alakulhat úgy az életünk, hogy sürgősen pénzre van szükségünk és ilyenkor a Provident kölcsönei nagy segítséget jelenthetnek. A gyorsan folyósításra kerülő összeg egy rugalmas és gyors megoldás, ha egy különleges élethelyzetbe kerülünk. A kölcsönöknél nincsenek rejtett díjak és nincsen késedelmi kamat sem. A munkatársak mindig egy előre megbeszélt időpontban mennek ki az otthonokba, így nem szükséges senkihez sem igazodnunk.

A Provident Előrelátó csomag még nagyobb biztonságot jelenthet

Ezt a csomagot mindazoknak ajánljuk, akik még nagyobb biztonságban szeretnék tudni pénzügyeiket. Az opcionálisan választható csomag tulajdonképpen egy halál esetére szóló tartozás elengedési szolgáltatás, amely ráadásul tartalmaz egy élet- és baleset biztosítást is. Amennyiben a kölcsön felvevője elhalálozik, akkor az örökösöket semmilyen kötelezettség nem fogja terhelni, hiszen az ügyfélnek elengedi a Provident a tartozást.

Az ügyfelek a csomag segítségével 30 napig válnak jogosulttá a szerződéstől való elállásra és ezt teljesen díjmentesen tehetik meg. A csomagban megtalálható biztosítás baleseti kockázatra is anyagi fedezetet jelent. A biztosításhoz tartozó biztosítási feltételeket, a biztosítási tájékoztatót és a letölthető baleseti bejelentőlapokat le lehet tölteni a Provident oldaláról.

A Provident számtalan kölcsönkonstrukciója közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő lehetőséget. A Provident kölcsön mindenkinek segítséget nyújt, ha hirtelen egy nagyobb összegre lenne szükségünk és akkor is, ha csak pár százezer forint hiányzik például egy új gázkazán megvásárlásához.

Rate this post
hirdetes

Vélemény - hozzászólás hozzáadása