Ezt jó tudni erről a 3 Új Provident kölcsönről!

A Provident kölcsön palettája jelenleg a következő: Újra együtt kölcsön, Start kölcsön, havi kölcsön, heti kölcsön, MobilON kölcsön, 24 hónapos kölcsön. A kölcsönöket minden olyan ügyfél igénybe veheti, aki rendszeres jövedelemmel rendelkezik és minimum 100 000 Forint utalás érkezik a számlájára. A különböző típusú kölcsönöknél vannak kitételek, hiszen azok az ügyfelek, akik már rendelkeznek kölcsönnel a Providentnél nem minden esetben tudnak újabb kölcsönt felvenni. Most nézzük meg, hogy a különféle termékek pontosan mit nyújtanak.

Provident kölcsönök
Provident kölcsönök

Újra együtt Provident kölcsön

Ezt a kölcsönt új ügyfelek is igényelhetik és jelenleg 9,9%-os a THM-je. Ezt a kölcsönt 2022. szeptember 6. és október 17. között lehet igényelni, így akinek erre a kölcsönre van szüksége, nem árt, ha kicsit igyekszik. A Provident kölcsön 450 000 és 1 000 000 Ft között vehető fel és a futamidő maximum 22 hónap lehet. A kamat 9,45%, a THM pedig 9,9%. A kölcsön teljesen szabadon felhasználható, mint ahogy a Provident legtöbb kölcsöne. Jó hír, hogy kezest és fedezetet nem kérnek, így azok is igénybe tudják venni, akik ezeket a feltételeket valamilyen okból kifolyólag nem tudják teljesíteni.

hirdetes
Start kölcsön Provident
Start kölcsön Provident

A kölcsön törlesztőrészleteit átutalással lehet befizetni és a kölcsön folyósítása is bankszámlára érkezik. Ennek a kölcsönnek az előtörlesztése teljesen ingyenes. Ennél a konstrukciónál a kölcsön igénylőknek minimum 100 000 Forintos igazolt rendszeres jövedelemmel és érvényes magyarországi lakcímmel kell rendelkezniük. Minimum 18 éves életkort betöltöttek adhatnak be a Provident bármely kölcsönére igénylést. A hitelhez kapcsolódó törlesztőtábla ITT érhető el. Nézzünk is egy példát 500 000 Forint kölcsön felvétele esetén 22 hónap futamidővel. A kölcsön teljes díja 46 500 Ft, a havi törlesztőrészlet 24 841 Forint és a futamidő végéig összesen 546 500 Forintot kell majd visszafizetni.

Start kölcsön

A kölcsönt 12 hetes futamidőre adják 8 százalékos kamat mellett. Csak olyan ügyfelek vehetik igénybe, akiknek nincsen futó kölcsönük a Providentnél, vagy a meglévő kölcsönt már több mint egy éve visszafizették. A felvehető hitel összege 50 000 és 200 000 Forint között lehet. A kamat 8%, a THM pedig 8,3% és teljesen szabadon felhasználható. Ezt a kölcsönt szintén kezes és fedezet nélkül lehet felvenni és banki átutalással kiegyenlíteni. Ennek a kölcsönnek minden hónapban ugyan annyi a törlesztőrészlete, így gyorsan átlátható konstrukció.

Az igényléshez szükséges feltételek hasonlóak, mint az Újra együtt kölcsönnél. A hitelhez kapcsolódó törlesztőtábla ITT érhető el. Nézzünk meg itt is egy példát szintén 500 000 Forintra. A THM 26,1 %, az éves ügyleti kamat 23,29%, a kölcsön teljes díja 133 950 Forint, a teljes visszafizetendő összeg 633 950 Forint és a heti törlesztőrészlet pedig 5 764 Forint.

Provident heti kölcsön

A kölcsönt fedezet nélkül lehet igényelni, hiszen egy kis összegű és rövid lejáratú kölcsönkonstrukció. A hitel visszafizetése heti rendszerességgel történik banki átutalás útján. A kölcsön 40 000 és 570 000 Forint között kérhető. A futamidő lehet 12, 57, 72 vagy akár 110 hetes is, ezt az ügyfelek dönthetik el. A THM maximum 29,4% és ez a kölcsön nem jár semmilyen kamatkockázattal. A 12 hetes törlesztőtábla ITT érhető el, de a Provident oldalán az összes törlesztőtáblát megtalálhatjuk.

Provident havi kölcsön

A havi kölcsön mindazoknak segítséget nyújt, akik egy kicsit magasabb összeghez szeretnének nagyon gyorsan hozzájutni. A kölcsön maximális felvehető összege: 1 500 000 Forint. Ezt a kölcsönt havonta kell törleszteni banki átutalással. A maximum 30 hónapos futamidőre felvehető kölcsön THM-je maximum 29,4%. A kezes és fedezet nélkül igényelhető kölcsönnek nincsen sem árfolyam, sem pedig kamatkockázata. 30 hónapos futamidő esetén a törlesztőtábla ITT érhető el.

MobilON kölcsön

2021. májusa óta kínálja ügyfeleinek a Provident a MobilON kölcsön konstrukciót. A maximum 36 hónapos futamidejű kölcsön 600 000 és 1 500 000 Forint között igényelhető és éves ügyleti kamata 12,22%. A THM 12,9% és hatalmas előnye, hogy akár 30 percen belül is megérkezhet a kölcsön ajánlat a Provident részéről.

Ezt a kölcsönt is kezes és fedezet nélkül lehet igénybe venni és banki átutalás útján lehet törleszteni. A kölcsön mellé lehet igényelni egy Instant szolgáltatást, amely biztosítja, hogy néhány órán belül elvégezzék a hitelbírálatot és a Provident munkatársa lakásunkon átadja készpénzben a kölcsön összegét.

24 hónapos Provident kölcsön

A 24 hónapos kölcsön, ahogyan azt a neve is sugallja 24 hónapos futamidőre vehető fel és havonta törlesztendő banki átutalással. A kölcsönt 50 000 és 500 000 Forint között lehet igényelni. A THM 29,4% és kezes, valamint fedezet nem szükséges hozzá. A fix törlesztőrészletek miatt sokak kedvelik ezt a kölcsöntípust.

A kölcsönök hiteligénylésének folyamata

Hiteligénylést 4 féle módon tudunk elindítani a Providentnél. Hívhatjuk az ügyfélszolgálatot a 0680406060-as vagy a 0680606060-as telefonszámokon minden munkanapon és szombatonként is. Jelezhetjük online a Provident oldalán keresztül a Kölcsönigénylés gombra kattintva. Igényelhetjük sms-ben, ha a HITEL szót elküldjük a 06-20-332-33-33-as telefonszámra és igényelhetjük a képviselőkön keresztül is, ha már eleve a Provident ügyfelei vagyunk.

A Provident munkatársa jelzésünket követően részletes tájékoztatást nyújt az elérhető konstrukciók tekintetében. Az egyeztetés után megtörténik a hitelbírálat egy előzetesen egyeztetett időpontban. Ha rendben elkészült a hitelbírálat és megkaphatjuk a kölcsönt, akkor 10 munkanapon belül kerül kiutalásra a kölcsön összege.

Melyek az általános szerződéskötési feltételek?

• 18 éves kor betöltése
• cselekvőképesség
• magyarországi lakóhely
• rendszeres jövedelem, amit igazolni is tudunk
• érvényes személyazonosító okmány
• lakossági bankszámla

Milyen dokumentumokra lehet szükség a szerződés megkötéséhez?

• személyazonosságot igazoló dokumentum, ami lehet személyi igazolvány, útlevél vagy kártya formátumú vezetői engedély
• lakcímkártya
• jövedelemigazolás, vállalkozók esetében NAV által kiállított jövedelemigazolás vagy jövedelemigazolás a munkáltatótól. Egyik igazolás sem lehet 12 hónapnál régebbi!
• számlakivonat
• nyugdíjasoknál igazolás
• igazolás a tartásdíjról
• járadékszolgáltatást nyújtó szervezet által kiállított igazolás
• lakossági bankszámla

Mit nyújt az Otthon szolgáltatás csomag?

A Provident egy egyedülálló szolgáltatást is nyújt ügyfeleinek, ez pedig nem más, mint hogy készpénzben is igénybe vehetik az ügyfelek a kölcsönt. A szolgáltatás keretében a kölcsön részleteinek visszafizetése is saját otthonunkban valósulhat meg. A Provident munkatársa házhoz megy és minden a kölcsönhöz kapcsolódó hivatalos dokumentum is ott kerül kitöltésre. Ha pozitív a hitelbírálat, akkor a szerződés megkötése és a kölcsön összegének készpénzben való átadása is otthonunkban valósul meg.

A szolgáltatást nagyon sok ügyfél veszi igénybe, hiszen roppant kényelmes és nem kell sorban állni, valamint nem kell a munkahelyeken szabadságot kivenni, ha a kölcsön ügyeket szeretnénk elintézni. Ebben az esetben nem szükséges bankszámlával rendelkezni, hiszen a kölcsönt készpénzben kapjuk meg és a törlesztőrészleteket is a Provident munkatársának fizetjük ki készpénzben.

Sokszor alakulhat úgy az életünk, hogy sürgősen pénzre van szükségünk és ilyenkor a Provident kölcsönei nagy segítséget jelenthetnek. A gyorsan folyósításra kerülő összeg egy rugalmas és gyors megoldás, ha egy különleges élethelyzetbe kerülünk. A kölcsönöknél nincsenek rejtett díjak és nincsen késedelmi kamat sem. A munkatársak mindig egy előre megbeszélt időpontban mennek ki az otthonokba, így nem szükséges senkihez sem igazodnunk.

A Provident Előrelátó csomag még nagyobb biztonságot jelenthet

Ezt a csomagot mindazoknak ajánljuk, akik még nagyobb biztonságban szeretnék tudni pénzügyeiket. Az opcionálisan választható csomag tulajdonképpen egy halál esetére szóló tartozás elengedési szolgáltatás, amely ráadásul tartalmaz egy élet- és baleset biztosítást is. Amennyiben a kölcsön felvevője elhalálozik, akkor az örökösöket semmilyen kötelezettség nem fogja terhelni, hiszen az ügyfélnek elengedi a Provident a tartozást.

Az ügyfelek a csomag segítségével 30 napig válnak jogosulttá a szerződéstől való elállásra és ezt teljesen díjmentesen tehetik meg. A csomagban megtalálható biztosítás baleseti kockázatra is anyagi fedezetet jelent. A biztosításhoz tartozó biztosítási feltételeket, a biztosítási tájékoztatót és a letölthető baleseti bejelentőlapokat le lehet tölteni a Provident oldaláról.

A Provident számtalan kölcsönkonstrukciója közül mindenki megtalálhatja a számára megfelelő lehetőséget. A Provident kölcsön mindenkinek segítséget nyújt, ha hirtelen egy nagyobb összegre lenne szükségünk és akkor is, ha csak pár százezer forint hiányzik például egy új gázkazán megvásárlásához.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása