Vélemények a Cofidis hiteléről

A Cofidis hitelről és nagy általánosságban a cégről az emberek jelentős részének pozitív tapasztalatai vannak, de természetesen érdemes objektívebben és alaposabban is megközelíteni ezt a témát a teljes körű válaszhoz.

Noha a gazdasági válság kirobbanása óta a bankokról alkotott vélemények nem a legpozitívabbak, hiszen a devizahitelek törlesztő-részleteinek elképesztő mértékű megemelkedése általános rossz hangulatot okozott az emberek körül. A Cofidis bankról azonban többnyire mégis pozitív vélemények láttak napvilágot a múltban azok között, akiknek volt dolguk a pénzintézettel. Erre tökéletes alátámasztást biztosítanak a legfrissebb statisztikák is, amelyek szerint már 14 millióan választottak Cofidis hitelt Európa-szerte, a cég pedig már 1982 óta áll az ügyfelek szolgálatára abban az esetben, ha gyorsan elérhető és kedvező hitelre van szükségük.

hirdetes

Pozitív a Cofidis megítélése

A pénzintézet esetében a legtöbb pozitív véleményt az átláthatóság eredményezte, vagyis az, hogy az ügyfelek minden terhükről tökéletesen és időben értesültek, illetve a bank célja az, hogy a hitelfelvevőkre háruló terheket folyamatosan csökkentsék. Európában jelenleg kilenc országban vehető igénybe Cofidis hitel, és mintegy 3000 munkatárs dolgozik azért, hogy a lehető leggyorsabban tudják biztosítani a legmegbízhatóbb hitelt az ügyfelek számára, akik általánosságban mindig pozitívan nyilatkoznak a hitelfelvétel folyamatáról.

A Cofidis ugyanis gyors és egyszerű ügyintézést ígér és valósít meg, így akár telefonon vagy interneten keresztül is megrendelhetjük kölcsönünket, amit három napon belül a cég meg is valósít szerződési szinten, és amint az aláírt papír visszaér a bankhoz, néhány napon belül az ügyfél már hozzá is férhet az igényelt hitelösszeghez. További pozitívum a Cofidis hitel kapcsán, hogy a legtöbb bankkal ellentétben a francia pénzintézet lehetővé teszi, hogy amennyiben pontosan törlesztettünk, ergo megbízható ügyfelek voltunk, abban az esetben az utolsó törlesztő-részlet lejáratát követően lehetővé válik számunkra, hogy a korábban igényelt hitelösszeget újra felvegyük.

Van másik oldal is?

Természetesen egyetlen pénzintézet megítélése sem lehet csak és kizárólag pozitív, még annak ellenére sem, hogy a Cofidis hitelről valóban szinte csak és kizárólag jókat olvashatunk még az internetes fórumokon is. Nyilván a gazdasági recesszió hatására egyre több negatív vélemény is megfogalmazódott a múltban, de ezek többsége nem a kérdéses pénzintézet hibája, ők ugyanis az árfolyamkockázatra felhívják a figyelmünket devizahitel felvétele során. Ha viszont csak az ügyintézésről van szó, azon belül is a pontosságról, illetve a reklámokban tett ígéretek betartásáról, akkor többnyire csak jókat olvashatunk a bank szolgáltatásairól.

A legnegatívabb vélemények is legfeljebb olyanok, hogy a Cofidis késve küldte meg az online vagy telefonon igényelt szerződést, netán fel kellett hívni őket annak érdekében, hogy utalják el a kérvényezett hitelösszeget. Egyoldalú szerződésfelrúgásokról és egyebekről azonban a Cofidis hitel tekintetében még nem hallottunk, pedig a világhálón rengeteg fórumon kérték már ki az emberek véleményét azzal kapcsolatban, hogy kinek mi a véleménye a bank szolgáltatásairól és ígéreteiről.

A fórumokra felkerülő vélemények alapján határozottan kijelenthető, hogy meglehetősen pozitív, még ha nem is ők a leggyorsabbak jelenleg a szakmában, ígéreteiket azonban a vélekedések szerint az esetek döntő többségében megtartják.

Rate this post