Tudja meg, hogy milyen a CIB adósságrendező hitele!

A CIB adósságrendező hitele az egyik legjobb megoldás már meglévő hitelek kiváltására, ezáltal amennyiben túlontúl megnőttek a törlesztő-részletek, vagy több kölcsönt vettünk fel, de szeretnénk a jövőben kedvezőbb feltételek mellett egyetlen helyre fizetni, akkor ez a hiteltermék számunkra is tökéletes választás lehet.

A CIB mindig is híres volt szigorú feltételeiről, ami természetesen az adósságrendező hitelek esetében is így van, de amennyiben szeretnénk az aktuális gazdasági helyzetnek megfelelő, ezen felül pedig fizethető törlesztő-részleteket, akkor így is tökéletes megoldás és segítség is lesz számunkra.

hirdetes

A CIB adósságrendező hitelének hasznát, illetve az általa megspórolható – nem ritkán több ezer forintot – egy példán keresztül lehetne a leginkább szemléltetni. Vegyünk egy teljesen átlagos személyi hitelt, annak is az egyik legalsó határát, 500 ezer forintot, ami főleg nagy családok vagy kis nyugdíjasok esetében gyakran létszükségleti célból került felvételre. Ennek a törlesztő-részlete a könnyebb számolás érdekében legyen 13 ezer forint.

Lássunk egy példát!

A kérdéses hitel mellett van egy X összegű lakáshitel is, aminek törlesztő részlete – szintén a könnyebb számolás érdekében – 26 ezer forint, de mindehhez még csatlakozik egy áruhitel is, mert tavaly elromlott a televíziónk vagy a mosógépünk, amit feltétlenül pótolnunk kellett. Ennek az összege havonta 6 ezer forintot visz el a konyháról. Ez összesen 45 ezer forint egy hónapban, amit egy átlagos háztartás a válság előtt talán könnyen ki tudott gazdálkodni, de a rossz helyzetben nem megy, vagy csak nagyon-nagyon nehezen.

Ilyen esetekben jöhet jól a CIB adósságrendező hitele, amivel általánosságban akár 10 ezer forinttal is csökkenhet a havi törlesztő-részlet, így 45 ezer helyett 35 ezret kell fizetni a banknak, ami már egy heti nagyobbacska bevásárlás összegével is felér. Mindezt elsődlegesen annak köszönhetjük, hogy a bankok időről-időre kedvezőbb feltételekkel tudnak előállni, másrészt pedig a fenti példából kiindulva nem kell három kamatot fizetnünk három bank irányába, hanem csak egyetlen kamatot kell egyetlen bank irányába. Ezzel pedig több ezer forintot is spórolhatunk már az első hónapban!

Mindent a CIB adósságrendező hiteléről!

A CIB bank adósságrendező hitele egy árfolyamkockázattól teljesen mentes, forint alapú hitel, aminek köszönhetően rendezhetjük tartozásainkat egy általunk vállalható mértékű, fix havi törlesztő-részletekkel rendelkező hitelkonstrukció által, aminek még a futamidejéről is mi határozhatunk. Amennyiben több hitelünk volt, a CIB adósságrendező konstrukciójának köszönhetően sokkal átláthatóbbá, ezzel egyetemben pedig tervezhetővé is válik a hiteltörlesztés, és mivel a bank csak kamatot számol fel, nincsenek egyéb követhetetlen díjszabások, átigazolások és egyebek. A CIB bank hitele bizonyos összegig fedezet és kezes nélkül is igényelhető, azonban bizonyos feltételek vagy összeghatár tekintetében a bank előírhat adóstársat.

A CIB adósságrendező hitelére érvényes még a gyors és nagyon egyszerű ügyintézés is! Hogy milyen esetben ajánlott a CIB kérdéses hitelcsomagja? Általánosságban előrelátható és tartósan fennálló fizetési nehézségek esetében, egy- vagy több hitelből fennálló tartozás rendezésére, valamint hitelkeretekből származó tartozások kiegyenlítésére.

A THM egyébiránt a CIB esetében minden esetben 26,36 százalék, és egymillió forint feletti tartozás esetén adósságrendezési céllal jelzálog alapú kölcsön is igényelhető külön egyeztetéssel.

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása