Sztárok, híres emberek, celebek hitellel

A hitel felvétel nemcsak az „átlag” embert érinti, hanem híresebb, ismertebb emberek is élnek a hitel nyújtotta lehetőségekkel. A devizahitel botrány így őket is érintette, sőt az magas kamatok miatt egyre többen felvállalták, hogy nekik is felszökött a törlesztőrészletük. Életek mennek tönkre? Karriereket is érintette a hitel felvétel. Néhány példát is olvashatsz:

Több helyen is olvasni lehetett, hogy a celebek is a bírósághoz fordulnak a devizahitel törlesztőrészletek elszámolása miatt. Így például a Király család (Viktor és Linda édesapja 5 millió hitelt vett fel), törlesztő részlete is hamar felkúszott havi 200 ezer forintra, vissza is fizették az egész fennmaradó hitelösszeget, de beperelték a bankot.

hirdetes

Pataky Attiláról hiteléről már biztosan olvastál, ő 45 milliós hitelt vett fel, vissza is törlesztett 20 milliót, mégis 45 millió még mindig a tartozása a bank felé.

Gombos Edina is a devizahitellel küszködik, legutolsó információ szerint 20 milliós hitelt vállalt át, amikor házat vett, és most 30 millióval tartozik a banknak.

A hitelkiváltás, devizahitel elszámolás, forintosítás vagy azonnali törlesztés mind-mind segít a sztároknak is. Láthatjuk, hogy ők se annyira elrugaszkodott hitelekkel rendelkeznek. A devizahitel probléma egy ideig elveszi az emberek kedvét a hitelfelvételtől, de az alacsony kamatok miatt újra kedvező feltételekkel lehet hitelhez jutni.

Nemcsak a sztárok, de mi is megtanultuk, mire is kell vigyázni a hitelfelvételnél.

Gyorskölcsönökről tudjon meg most mindent!

Forrás: 
http://www.kiskegyed.hu/galeria/sztarok/magyar-sztarok/4241
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/sztarok-deviza-bank-kiraly-linda-pataky-attila-szekeres-adrienn-celeb-2324619

Rate this post

Vélemény - hozzászólás hozzáadása