Személyi kölcsön akció a Budapest Banknál

Ha ellátogatunk a Budapest Bank legközelebbi fiókjába, akkor élhetünk egy kedvező konstrukciókkal rendelkező személyi hitelfelvételi lehetőséggel. Jelenleg több akciós személyi kölcsön lehetőség közül is választhatunk.
A hitel akció keretében a Hitel Expressz elnevezésű csomag számos kedvező tulajdonsággal bír. Ha a kölcsönkérelmünk pozitív elbírálást kap, akkor a bankfiók pénztárjában is felvehetjük az összeget, amely 200-490 ezer Forint között lehet. Feltétel, hogy rendelkezzünk egy hazai banknál vezetett folyószámlával, melyet igazolnunk is szükséges.

hirdetes

A hitel akció részletei

A futamidő 12-60 hónap között lehet. A személyi kölcsön felvételének teljes költsége, vagyis a THM értéke 29,9 százalékos. Fix kamatozással bír a konstrukció, amelynek értéke 26,1 százalék. Háromféle törlesztési lehetőséggel élhetünk: sárga csekk, állandó átutalási megbízás, illetve csoportos beszedési megbízás.
A pozitív hitelbírálathoz eleget kell tennünk a Bank által támasztott néhány feltételnek.
Ha elmúltunk már 18 évesek, de még nem értük el a 21 éves kort, akkor adóstárs bevonását teszi szükségessé a Budapest Bank. Ha a személyi kölcsön futamideje 66. életévünk után jár le, akkor szintén szükséges kezes bevonása. Rendelkeznünk kell belföldi lakcímmel. Ha külföldi állampolgárok vagyunk, akkor társigénylő bevonásával kell benyújtanunk a hitelkérelmet. Alkalmazottként fél éves munkaviszonyt kell igazolnunk. Ha vállalkozóként dolgozunk, akkor legalább egy éves vállalkozói múltra van szükségünk. Nyugdíjasként nem írja elő a Budapest Bank munkaviszony igazolását. Ha egyedül igényeljük a Hitel Expressz kínálta személyi kölcsön lehetőséget, akkor legalább havi nettó 60 ezer Forintos jövedelemmel kell rendelkeznünk. Társigénylővel való igényléskor, feltéve hogy 66 éves kort még nem értük el, az összes felmutatott havi nettó jövedelemnek legalább 90 ezer Forintnak kell lennie, de személyenként legalább 40 ezer Forintnak.
Ha szeretnénk gyorsan hozzájutni személyi hitelhez, akkor keressük fel a Budapest Bank egyik fiókját!

Rate this post