Az FHB Bank akciós lakáshitel konstrukciója

Ha  lakáshitel kérelmünket 2013. március 1. és július 31. között nyújtjuk be az FHB Banknál, akkor kedvező feltételek mellett vehetjük fel az igényelt összeget.
Ha szeretnénk új vagy régi ingatlant vásárolni, házat építeni, átalakítani vagy felújítani, akkor mindenképpen ismerjük meg a hitel akció keretében az FHB Otthonteremtő Kamattámogatott Hitel lehetőséget!
Egy 30 millió Forintos vételárral vagy építkezési költségvetéssel rendelkező új lakáshoz illetve ház kivitelezéshez akár 15 millió Forintot is fel tudunk venni. Egy 20 millió Forintos használt lakáshoz akár 10 milliós lakáshitelt is tudunk igényelni.

Az akciós FHB lakáshitel kedvezményei

A hitel akció keretében a futamidő első 5 évében azonos mértékű kamattámogatásban részesülünk. Az igényelt hitelösszeget csak Forint alapon tudjuk felvenni, ami teljesen kizárja az árfolyamkockázat tényét. A legtöbb bankkal ellentétben az FHB nem számít fel folyósítási jutalékot és a fedezetként felmutatott ingatlan értékbecslésének a díját is visszafizeti a Bank a számunkra. A lehető leggyorsabban, 9 nap alatt elbírálja az FHB a lakáshitel kérelmünket. A hitel akció keretében a THM mértéke 7,94-9,45 százalék között változik.
Lehetőségünk van a Banknál megkötni, kedvező feltételek mellett, a jelzálogként szolgáló ingatlan biztosítását is. Hitelfedezeti biztosítást is tudunk kötni a Bank általunk kiválasztott bármelyik fiókjában.
A felvett hitel maximálisan 30 év alatt fizethető vissza. Csak akkor igényelhetjük ezt a lakáshitelt, ha a fedezetként bevont ingatlanban legalább fele arányban tulajdonjoggal bírunk. Ha a hitelből megvásároltuk az adott lakóingatlant, akkor a birtokba vétel időpontjától számított egy éven belül abban ki kell alakítanunk a lakóhelyünket egészen addig, amíg a kamattámogatás tart.
Igénylőként nem lehet köztartozásunk, lejárt tőketartozásunk és TB biztosítottnak kell lennünk.
Ha szeretnénk élni a lakáshitel akcióval, akkor mindenképpen keressük fel az FHB Bank legközelebbi fiókját, ahol rugalmasan és gyorsan juthat hozzá az igényelt összeghez!

hirdetes
Rate this post