Az UniCredit Bank személyi kölcsöne

Érdemes felkeresnünk az UniCredit Bankot, amely kedvező lehetőség keretében nyújt  számunkra szabad felhasználású személyi hitelt. Adósságrendezésre, műszaki cikk vásárlására, lakásfelújításra is felhasználható a személyi kölcsön, melyhez nincsen szükségünk fedezet bevonására.
Az UniCredit Bank néhány munkanapon belül folyósítja  számunkra az igényelt összeget, ha minden benyújtott dokumentum alapján a hitelszerződés pozitív bírálatot kap.
Ha a jövedelmünk szerint megállapított kölcsön összege nem elegendő a számunkra, akkor adóstárs bevonásával tovább tudjuk azt növelni.

Az Unicredit személyi kölcsönének feltételei

Természetesen, mint minden pénzintézetnél, így az UniCredit Banknál is szükséges, hogy néhány feltételnek eleget tegyünk. Havi rendszeres jövedelemmel kell rendelkeznünk, melynek el kell érnie a nettó 70 ezer Forintot. Egy belföldi bankfiókban olyan folyószámlával kell rendelkeznünk, amely már legalább 2 hónapja meg lett nyitva. Egyetlen munkahelyről kell igazolnunk fél éves munkaviszonyt. Az életkorra való kitétel, hogy személyi kölcsönt csak 18. életévünk betöltése után tudunk felvenni. Ha a futamidő 65. életévünk után jár le, akkor egy adóstárs bevonására van szükségünk.
Ha a Bank által támasztott feltételeknek megfelelünk, de nem rendelkezünk az UniCredit-nél egy legalább fél éve vezetett folyószámlával, melyre a bérünk érkezik, akkor adótárs bevonására van szükség. Ez csak akkor érvényes, ha a havi nettó jövedelmünk 70-110 ezer Forint között van.
Az UniCredit hitel akciója keretében a legkisebb összeg, melyet felvehetünk személyi kölcsönként 300 ezer Forint. Maximálisan 5 millió Forintos kölcsönt tudunk felvenni.
A 2012. január 2. után befogadott hitelkérelmek után 26,18 százalékos THM-et kell fizetnünk.
Az igényelt kölcsön folyósításakor díjat kell fizetnünk, amelynek a mértéke az összeg 1 százaléka, de legfeljebb 30 ezer Forint lehet.
A felvett személyi kölcsönünk egy évre fix kamatozással bír, melynek ha változik a mértéke, akkor eszerint nő vagy csökken a törlesztő részletünk is.

hirdetes

2000 leütés

Rate this post