Akciós szabad felhasználású jelzáloghitel az OTP Banknál

Ha szükségünk van egy nagyobb pénzösszegre, melyhez ingatlanfedezetet is hajlandóak vagyunk felmutatni, akkor vegyük igénybe az OTP Bank szolgáltatását!
A jelzáloghitel, melyet igényelhetünk 500 ezer Forinttól akár 40 millióig is terjedhet. Ennek  összegét az adós jövedelme és az ingatlanfedezet értéke határozza meg.
Ha már legalább 3 hónapja a fizetésünk az OTP Banknál lévő folyószámlára érkezik, akkor kaphatunk akár 100 millió Forintot is, természetesen a meghatározott feltételek teljesülése esetében.

hirdetes

Az akciós jelzáloghitel keretei

A jelzáloghitel futamideje 6 és 25 év között lehet. Csakis forintban vehetjük fel a hitelt, amely nagy biztonságot jelent, hiszen nincsen árfolyamkockázat. A hitel akció keretében nem számítanak fel kezelési költséget.
Kamatkedvezményben is részesülhetünk, ha a jövedelmünk az OTP Bankhoz érkezik és havi szinten legalább 2 csoportos beszedési megbízás van. A Bankhoz érkező jövedelmünk határozza meg azt, hogy a kamatkedvezmény mértéke 80-160 bázispont között hol lesz.
Ha elmúltunk 18 évesek és rendelkezünk tehermentes forgalomképes ingatlannal, akkor mindenképpen érdemes megpróbálni a jelzáloghitel igénylését. Nem szerepelhetünk a KHR listában.

A sikeres hitelbírálathoz igazolnunk kell 3 havi jövedelmünket, mely eléri a minimálbér összegét. Vezetékes vagy mobil telefonszámot kell megadnunk. Mindenképpen rendelkeznünk kell egy OTP-s bankszámlával, ahonnan utaljuk a törlesztések összegét. Amennyiben a futamidő alatt betöltjük a 70. életévünket, akkor adóstárs vagy egyéb ingatlanfedezet bevonása szükséges a jelzáloghitelhez, amely lehet üdülő, lakás, hétvégi ház, üdülő telek, családi ház és építési telek belterületen.
A jelzáloghitel törlesztéseit a bank minden hónap 4. napján vonja le a megadott folyószámlánkról.
Az OTP Bank a sikeres hitelbírálatot követően a lehető leggyorsabban folyósítja az igényelt összeget, így akár néhány héten belül juthatunk hozzá egy nagyobb összeghez, melyet bármire fel tudunk használni és a havi törlesztésekkel is pontosan tudunk kalkulálni.

Rate this post